Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolgadr11

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

bence sık sorulan sorulari ilk mesaja cevaplari ile birlikte ekleyin.

en cok sorulan aktive suresi.
    onun disinda blizzard bazi kisilerden provizyon kodu istiyor.
    ben gelen maili tam okumamistim.Bugun arkadasa aldigim zaman oyunu blizzard yine iptal etti ve provizyon kodu istedi.Bankayi arayip provizyon kodunu ogrendim.
    provizyon kodunu yolladim.Daha sonra benden farkli bilgiler istedi.Gizli soru cevabi, kartin son 4hanesi v.s
    bunlarida ilettim kendilerine.Birkac saat icinde tekrar cevap verdiler ve alim islemini tekrar denememi istediler bu sefer sikinti cikarmayacaklarini, onaylayacaklarini dile getirdiler.
    bende tekrar satin aldim ve suan onaylanmasini bekliyorum.

belirtmek istedigim nokta provizyon numarasini genelde kredi karti ya da banka kartindaki isim ile blizzard account ismi uyusmazsa istiyorlar.
    bunlari guzelce ilk mesaja eklerseniz sorun cikacagini zannetmiyorum...

edit: Arkadaşlar ödemem onaylandı arkadaşımada kendi kartımdan sorunsuzca aldım.

edit2: arkadaşlar bu provizyon olayını ile ilgili attıkları mail şu şekilde oluyor.

World of Warcraft -- Account Upgrade Failure. Başlık bu şekilde.
    İçerik ise:
    We were unable to process the purchase of your presale copy of Warlords of Draenor.

As a result, the prepurchased game has been removed from your Battle.net account, downgrading your World of Warcraft license. If you have already used your Character Boost, that character has been locked. If the Character Boost was not used, it has been removed from your account.

Please check with your financial institution to ensure that all billing information provided for the method of payment is accurate. If confirmed, please contact customer support (https://battle.net/support/help/) for assistance with processing this transaction.

burda bizden istenen provide(provizyon) numarası.
    Banka aracılığı ile bu koda ulaşıp ticket atmanız ya da canlıya bağlanıp durumu bildirmeniz gerekir.

bunu yaptıktan sonra cevap olarak :
    - Your Battle.net account name (please do NOT send us your password)
    - Your Order ID number for the purchase (satın aldıktan sonra e-maile gelen mailin başlığında yazan kod)
    - Your full real name
    - Your Battle.net Secret Answer- The last 4 digits of the credit card/bank account number used for the payment

bunların istendiği bir cevap atıyorlar.
    Siz bu bilgileri bir not defterine yazın ve tekrardan blizzard a dönüş yapın.
    Daha sonra size :
    I hope you are well today!
    I just had a peek into this for you - you can now try it again, your orders should work now. :)

I hope you have an awesome day mate and in case you have any more questions please feel free to contact us again. :)

bu şekilde geri dönüş yapacaklar ve sizden istenen burada tekrar oyunu satın almanız yönündedir.

Oyunu tekrar satın alın aynı kartla.Bu sefer onaylanacak üyeliğiniz

detaylı bir şekilde durumu açıkladım.
    Çok fazla ingilizce bilmenize gerek yok.Hiç bilmiyorsanız bu mesaj size yardımcı olacaktır.
    iyi oyunlar

Hocam aynı sorun bendede oldu ama ininal kart ile aldığım için nasıl yapacağımı bilmiyorum.Provizyon kodunu nereden istiyecem ing banktanmı ?

ininal.com dan kartınızı tanıttıysanız ödeme bilgileri kısmına girin orda yazabilir olmadı müşteri hizmetlerini arayın.

• Orada sadece referans numarası yazıyor ben müşteri hizmetlerini arayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgadr11

Orada sadece referans numarası yazıyor ben müşteri hizmetlerini arayayım.

Sonucu buraya yazarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hemen hemen tüm yorum ları okudum sormak istediğim tr kredi kartı kayıtlı paypal ile alsam bir soru yaşarmıyım? pek yeterli bilgi bulamadım Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 8 Ocak 2015; 15:51:23 >
  • celalmackan C kullanıcısına yanıt
    Burdaki olay başka hocam ya ama rusyada acount açmaktan korkan arkadaşlar için iyi olabilir

• Defias kullanıcısına yanıt
    Şöyle tiplere hocam demeyin. 3 kuruş için girdiği uğraşa bak veletin

Edit: adminler hızlı çıktı busefer. Mesaj ve üye kayıplara karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 8 Ocak 2015; 16:27:22 >
  • Arkadaşlar aldım ve oynuyorum. Konu için @Vinewood arkadaşımıza teşekkür ediyorum. 37tl gibi bir rakama bütün oyuunu aldım Bu arada Banka Kartı(ZiraatGenç Üniversite kartı) çalışıyor hatta aldığım gibi eklendi oyun. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Z3R0] -- 8 Ocak 2015; 16:28:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nedwish

Arkadaşlar hemen hemen tüm yorum ları okudum sormak istediğim tr kredi kartı kayıtlı paypal ile alsam bir soru yaşarmıyım? pek yeterli bilgi bulamadım Teşekkürler

Bende bunu merak ediyorum paypala alınca sorunsuz olur yoksa direk ininal la mı?
  • Bu işlemi ininal kart ile halledebiliyormuyuz? Eğer hallediliyor ise gidip ininal alıcam kendim halletsem daha hoş olacak sanırım.

Birde tüm oyun + 3 aylık game time tam olarak kaç tl e denk geliyor?
  • Defias kullanıcısına yanıt
    Enchantın getirileri neler hocam bu zamana kadar hiç enchant kasma işine girmedim çok zahmetli diye
  • 80 - 85 tl civarı olur tahminimce

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Bu işlemi ininal kart ile halledebiliyormuyuz? Eğer hallediliyor ise gidip ininal alıcam kendim halletsem daha hoş olacak sanırım.

Birde tüm oyun + 3 aylık game time tam olarak kaç tl e denk geliyor?

Hocam halledersin niye halledemeyesin kendi sitelerinde de blizzardla anlaşmaları olduğu gözüküyordu.Mastercard logolu her yerde kullanabilirsin.Oyuna 41 tl dersek aylık gametime 13.50 3 aydan(Toplu alımlarda nasıl oluyor bilgim yok.) 41.5 da o 81.5 yapar

• Oyunu alacak arkadaşlar varsa PMden bana yazabilirler RAF atabilirim beraber hızlıca kasılabiliriz heirloomsuz zormuş :(
  • Obilux kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkürler

Bu bazı arkadaşlar ödeme iptal edildi falan yazmış o iş ne oluyor peki
  • Zandalari kullanıcısına yanıt
    Hocam en başta kendi enchantını kendin yaparsın lazım olmayan mor itemleri kırarak en çok satılan ve en çok para eden silah enchantlarını satabilirsin çünkü silah enchantı oyunda sürekli lazımdır . ;)

Başlamadan arkadaş bulsaydın daha iyi olurdu.

• quote:

Peki teşekkürler

Blizzard bazı ödemeleri kontrol etmek için belirli şeyler soruyor.Kartın sahibi ile battle.net acc soyad ları vs uyuşmadığınsa sorun çıkabiliyor ki arkadaşlarına alanlar var ininalda kartın üstünde ad soyad yazmadığı için sorun olacağını düşünmüyorum.

Raf aladabilirsin. Yani biri sana raf atabilir hala. Raf almak daha kolay hemen biri atar :)

• quote:

Peki teşekkürler

ödeme iptal konusu benim hatam.
    Kusura bakmayın o mesajlarımıda sildim.
    Konuyu açan arkadaştanda rica ettim alıntı olan mesajları siler umarım

İptal falan olmuyor sadece provizyon kodu isteniyor.Onuda üst mesajlarda açık bir şekilde anlattım.Yani iptal oluyor ama provizyon kodu istendiği için

Türk kartlarından ödeme kabul etmeme gibi bir durum söz konusu değil
    Oluşan kargaşa için herkesten özür dilerim.
    Herkese ucuz ve iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 8 Ocak 2015; 19:45:29 >

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Mount vs. geliyor mu aldığım zaman da hocam? Atılabiliyorsa atın :D
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.