Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
13
Favori
90.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hola diye bi program ilen halletim simdi rRU acc ile horde tarafinda Slvanas realminda kasiyorum.

GizmoMKD#2264 battle tag ekleyin konusurus arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dagr

quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

quote:

Oyunu aldım şu an ACTIVE görünüyor birazdan vpni kapatıp bakacağım bir sorun var mı diye

edit: Herhangi bir sorun gözükmüyor, boost vs. yapabiliyorum sanırım ödemeyi yaptığım an oyun eklendi hesabıma.

edit2: Play trial bende de çıkıyor.

edit3: Whisper atamıyorum hesap şu an free trialda :(

edit4: Supporta sordum ve yapmanız gereken sadece beklemek diyor.  Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar]

Her oyunu alan dile getirmeden az yukardaki mesajları okusa uğraşmayacak!

Biraz sakin olmanız gerekiyor

Aslında gerekmiyor hocam , konuda zaten varolan konular yüzünden fazlaca pm alıyorum . Hem benim hem konudaki arkadaşların hemde sizin zamanınız gidiyor . Supporta sormak yerine 1-2 sayfa geriye gitseydiniz gerekli bilgilere ulaşırdınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

quote:

Oyunu aldım şu an ACTIVE görünüyor birazdan vpni kapatıp bakacağım bir sorun var mı diye

edit: Herhangi bir sorun gözükmüyor, boost vs. yapabiliyorum sanırım ödemeyi yaptığım an oyun eklendi hesabıma.

edit2: Play trial bende de çıkıyor.

edit3: Whisper atamıyorum hesap şu an free trialda :(

edit4: Supporta sordum ve yapmanız gereken sadece beklemek diyor.  Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar]

Her oyunu alan dile getirmeden az yukardaki mesajları okusa uğraşmayacak!

Biraz sakin olmanız gerekiyor

Aslında gerekmiyor hocam , konuda zaten varolan konular yüzünden fazlaca pm alıyorum . Hem benim hem konudaki arkadaşların hemde sizin zamanınız gidiyor . Supporta sormak yerine 1-2 sayfa geriye gitseydiniz gerekli bilgilere ulaşırdınız

Yani topicde 3 kişi sormuşken 4. sorunca biraz sıkılıyor insanlar artık.

• Suan kredi kartimla aliyorum bu posta kodu adresi rusyadan bir yer salladım ismi kendi ismim verdi posta kodunuda my sallıycam

edit:

şuan aldım böyle gösterdi. Bankamın hesabında ise ödeme provizyonda gözüküyor umarım sıkıntı olmaz.

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radileo -- 7 Ocak 2015; 21:46:30 >
  • Beyler benim hesap tamam. Benim kartla arkadaşada aldık. Almadan RAF yolladım. o linkleri takip ederek hesap açtı ödeme yaptı ama, ne ışınlanma ne birşey, rafdan faydalanamıyoruz. Arkadaşında hesabının starter görünmesi kalkıncamı olacak ışınlanma boost filan?
  • Arkadaşlar merhabalar (: ya şimdi bu neşeli sevimli tatlı arkadaşınıza biriniz yardımcı olabilir mi?

Şöyle birşey var, dedim ya bende kart yok. Banka hesabıda yok kapattırdım cünkü her yıl 60tl cekiyorlardı hesaptan kullanım vs. Şimdi bende league of legends hesabı var ve 75-80tl e satıyorum. Elden satıyordum fakat arkadaş önce ben yollarım parayı tanıyorum seni sıkıntı olmaz uzaktayım ben ama almak istiyorum dedi. Şimdi şöyle düşündüm burda bir arkadaş gerçekten karakterli insan yardım etmeyi seven biri varsa bana yardımcı olabilir mi? Bu arkadaş sizin bankaya havale etsin tüm parayı, ben ona hesabı vereceğim. Parayı alan arkadaştan wod dahil olan paket + 3 aylık game time almasını istiyorum bana. Bu mümkün mü acaba? Gerçekten oynamak istiyorum 0 dan wow. Ve şuan oynayabilmek için tek seçeneğim bu. Yardımcı olmayı seven bir arkadaş yardımcı olabilirse o kadar çok sevinirim ki. Wod dahil paket + 3 aylık game time sanirim 75-80tl küsür ediyordu.

Yardımcı olacak var mı?

• Etrafında kredi kartı olan kimse yok mu ? Tanidigin kişilerle yaparsan rahat halledersin sorunsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • swizzz S kullanıcısına yanıt
    Var ama bu tür işlere hiç yanasmayan kişiler imkanı yok. Keşke benim olaydı da yardım dilenmeyeydim ama yapacak birşey yok dediğim gibi tek çare buradan yardım almak. Biraz daha dursun mesaj da olmadı saglık olsun (:
  • Estağfurullah dilenmek söz konusu değil ancak ne kadar güvenebilirsiniz orası tartışılır umarım yardım edecek birini bulursunuz.

• Şuan oynuyorum WOD hesapta tanımlı karakter oluştururken 90 level boostta çıktı ama parti yolladığımda. Standart editionlar parti kuramaz hesabı yükseltmek için tıklayınız diyor 6 levelım şuan neden acaba ?
  • Şimdi wow u aldık diyelim bu wad ve battlechest nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: radileo

Şuan oynuyorum WOD hesapta tanımlı karakter oluştururken 90 level boostta çıktı ama parti yolladığımda. Standart editionlar parti kuramaz hesabı yükseltmek için tıklayınız diyor 6 levelım şuan neden acaba ?

Ya beyler ters cevap alınca sinirlenmeyinde 6. kişisin bunu soran lütfen ya, konuyu bi oku.
  • Konuyla alakasız olacak biraz ama oyunu alan arkadaşlar 90 boostla daha önce oynadığınız main karakteri mi boostladınız? Bir türlü karar veremedim neyi boostlayacağıma
  • radileo kullanıcısına yanıt
    72 saat içerisinde hesap aktif ediliyor beklemeniz gerekiyor kendi heasabim 12 saatte aktif edilmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: Zandalari

Konuyla alakasız olacak biraz ama oyunu alan arkadaşlar 90 boostla daha önce oynadığınız main karakteri mi boostladınız? Bir türlü karar veremedim neyi boostlayacağıma

60 level bi karakter yapıp onu boostlarsan seçtiğin iki meslek fullenir

Buna göre karar ver anlamında dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 8 Ocak 2015; 0:27:31 >
  • alal alah... account update failed geldi char locked oldu. ticket attim bakalim niye.. hesabimda reserved para var ama cekmemisler galiba ama niye reserved diyor.. isler karisti bakalim tickete ne cevap gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

alal alah... account update failed geldi char locked oldu. ticket attim bakalim niye.. hesabimda reserved para var ama cekmemisler galiba ama niye reserved diyor.. isler karisti bakalim tickete ne cevap gelecek.

provizyon kodunu istiyorlardir hocam.
    bankayi arayip ogrenin kodu...

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    bence sık sorulan sorulari ilk mesaja cevaplari ile birlikte ekleyin.

en cok sorulan aktive suresi.
    onun disinda blizzard bazi kisilerden provizyon kodu istiyor.
    ben gelen maili tam okumamistim.Bugun arkadasa aldigim zaman oyunu blizzard yine iptal etti ve provizyon kodu istedi.Bankayi arayip provizyon kodunu ogrendim.
    provizyon kodunu yolladim.Daha sonra benden farkli bilgiler istedi.Gizli soru cevabi, kartin son 4hanesi v.s
    bunlarida ilettim kendilerine.Birkac saat icinde tekrar cevap verdiler ve alim islemini tekrar denememi istediler bu sefer sikinti cikarmayacaklarini, onaylayacaklarini dile getirdiler.
    bende tekrar satin aldim ve suan onaylanmasini bekliyorum.

belirtmek istedigim nokta provizyon numarasini genelde kredi karti ya da banka kartindaki isim ile blizzard account ismi uyusmazsa istiyorlar.
    bunlari guzelce ilk mesaja eklerseniz sorun cikacagini zannetmiyorum...

edit: Arkadaşlar ödemem onaylandı arkadaşımada kendi kartımdan sorunsuzca aldım.

edit2: arkadaşlar bu provizyon olayını ile ilgili attıkları mail şu şekilde oluyor.

World of Warcraft -- Account Upgrade Failure. Başlık bu şekilde.
    İçerik ise:
    We were unable to process the purchase of your presale copy of Warlords of Draenor.

As a result, the prepurchased game has been removed from your Battle.net account, downgrading your World of Warcraft license. If you have already used your Character Boost, that character has been locked. If the Character Boost was not used, it has been removed from your account.

Please check with your financial institution to ensure that all billing information provided for the method of payment is accurate. If confirmed, please contact customer support (https://battle.net/support/help/) for assistance with processing this transaction.

burda bizden istenen provide(provizyon) numarası.
    Banka aracılığı ile bu koda ulaşıp ticket atmanız ya da canlıya bağlanıp durumu bildirmeniz gerekir.

bunu yaptıktan sonra cevap olarak :
    - Your Battle.net account name (please do NOT send us your password)
    - Your Order ID number for the purchase (satın aldıktan sonra e-maile gelen mailin başlığında yazan kod)
    - Your full real name
    - Your Battle.net Secret Answer- The last 4 digits of the credit card/bank account number used for the payment

bunların istendiği bir cevap atıyorlar.
    Siz bu bilgileri bir not defterine yazın ve tekrardan blizzard a dönüş yapın.
    Daha sonra size :
    I hope you are well today!
    I just had a peek into this for you - you can now try it again, your orders should work now. :)

I hope you have an awesome day mate and in case you have any more questions please feel free to contact us again. :)

bu şekilde geri dönüş yapacaklar ve sizden istenen burada tekrar oyunu satın almanız yönündedir.

Oyunu tekrar satın alın aynı kartla.Bu sefer onaylanacak üyeliğiniz

detaylı bir şekilde durumu açıkladım.
    Çok fazla ingilizce bilmenize gerek yok.Hiç bilmiyorsanız bu mesaj size yardımcı olacaktır.
    iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 8 Ocak 2015; 2:47:10 >

• Yardımcı olmak isterdim fakat paypal nakit kartına direk eft yapılmıyor sanırım. Başka bir hesabıma göndermen benim elle paypala bankamatikten parayı atmam falan lazım bu karlı günlerde zor olur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

alal alah... account update failed geldi char locked oldu. ticket attim bakalim niye.. hesabimda reserved para var ama cekmemisler galiba ama niye reserved diyor.. isler karisti bakalim tickete ne cevap gelecek.

provizyon kodunu istiyorlardir hocam.
    bankayi arayip ogrenin kodu...

peki ogrendigim zaman ne olacak? para cekeceklermi yeniden yada cektiler mi nasil anlayacaz?

bide bu kod ne is?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.