Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
13
Favori
90.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi ya d&r baya işin içini çıkarmış g2a dan alıyorduk oradan 56 Tl ye aldığımız zaman halay falan çekiyorduk evde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Orijinalden alıntı: Defias

Birde 6 aylık subscription yaparsan eğer aylık 299 toplamda 1794 ruble oda toplamda 71.7 Tl civarı tutuyor yani burdki 2 aylık Game time a eşit neredeyse

Evet hocam gerçekten cok ucuz , d&r'da 2ay game time 84 tl

Vallahi açtığınız konu sayesinde bu Rus olayı ile karşılaştık hocam aylık 13.5 Tl ye geliyor maksimum

• quote:

Dostum wod standart Edition 899 ruble 36 Tl, civarı
    battlechest içindeki 30 gün ve ilave olarak wod 999 ruble 39.8 Tl ye geliyor ben o şekilde aldım bir aylık Game time 359 ruble 14.3 Tl civarında tutuyor

tamamdır hocam benim wow 15 günlük 3 lira fazla verir tekrar alırım o zaman ^^
  • quote:

quote:

quote:

Birde 6 aylık subscription yaparsan eğer aylık 299 toplamda 1794 ruble oda toplamda 71.7 Tl civarı tutuyor yani burdki 2 aylık Game time a eşit neredeyse

Evet hocam gerçekten cok ucuz , d&r'da 2ay game time 84 tl

Vallahi açtığınız konu sayesinde bu Rus olayı ile karşılaştık hocam aylık 13.5 Tl ye geliyor maksimum

Maksat herkes yararlansın hocam , malum cari açığın çok büyük miktarlara ulaştığı euro ve doların tavan yaptığı bu günlerde oyun oynamak kabus olabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkese selamlar. Arkadaşlar kimse sormamış ben sorayım. Gözden kaçmışta olabilir. Eu da eski hesapları olan 2 arkadaşız. Malum emek binek achivment. Biz aynı soyisimde rus hesap açıp eu daki karakterleri transfer edip devam edemez miyiz? Yoksa bu saatten sonra sıfır hesap kas filan sıkıntı. Vakit sıkıntı özellikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ciabolus

Herkese selamlar. Arkadaşlar kimse sormamış ben sorayım. Gözden kaçmışta olabilir. Eu da eski hesapları olan 2 arkadaşız. Malum emek binek achivment. Biz aynı soyisimde rus hesap açıp eu daki karakterleri transfer edip devam edemez miyiz? Yoksa bu saatten sonra sıfır hesap kas filan sıkıntı. Vakit sıkıntı özellikle.

Blizzarda sorun hocam , bu fiyatlardan yararlanmak için hesabın rusya lokasyonlu olması gerek . Belki eu hesabınızı ru ya geçirebilirsiniz .

• quote:

Orijinalden alıntı: prayerx

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

arkadaslar , kendi kredi kartimla arkadasima oyun olmaya calistigimda , blizzard odemeyi birkaç saat sonra iptal etti ve oyunu vermedi.
    kredi karti ustundeki isimle , blizzard a kayit olurken verdiginiz isim ayni olmali sanirim.

Ben kendi kartımla aldım arkadaşa da kendi adımı yazarak, o konuda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

bende sizin gibi yaptim.
    kendi adimi yazdim kayit olurken.Tekrardan aldik bakalim oyunu , bu sefer onaylanacak sanirim

• quote:

quote:

Herkese selamlar. Arkadaşlar kimse sormamış ben sorayım. Gözden kaçmışta olabilir. Eu da eski hesapları olan 2 arkadaşız. Malum emek binek achivment. Biz aynı soyisimde rus hesap açıp eu daki karakterleri transfer edip devam edemez miyiz? Yoksa bu saatten sonra sıfır hesap kas filan sıkıntı. Vakit sıkıntı özellikle.

Blizzarda sorun hocam , bu fiyatlardan yararlanmak için hesabın rusya lokasyonlu olması gerek . Belki eu hesabınızı ru ya geçirebilirsiniz .

Deneyen yok mu acaba? Soyisimde hesaplar arası transfer oluyor. Eu ya da Ru olması hesaplar arası erişime engelmi? Konuda eski hesapları olan arkadaşlar var. Character migrate kısmından denemeniz mümkün mü acaba? Onay aşamasında maillerin biri Eu biri Ru olacağı hesaba bağlı olduğu için ya o aşamada uyarı verir ya da devam edebilirseniz bizde yaralanmış oluruz. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederiz.

• radileo kullanıcısına yanıt
    Alabildiniz mi ru hesap ?

• quote:

Ikametgah, fatura vb şeyler istenebilir. En sağlıklı bilgiyi ticket atarak öğrenebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swizzz

Alabildiniz mi ru hesap ?

Bu akşam bakacağım olmadı kredi kartımla alırım

• quote:

Teorik olarak ayni regionda oldugun icin yaparsin fakat mount ,pet ve achievementlarin pek cogu transfer olmuyor.

Mounts and Pets in the Journal are account-bound, and do not generally transfer when characters move to a different Battle.net account. The only exception is any pet or mount associated with a character-specific achievement, which should appear for that character on the new account. These are very rare.

Most achievements will not transfer along with the character to another Battle.net account

Account merge deneyebilirsin ama bunuda cok nadir yapiyorlar arayip iki hesabinda sahibi oldugunu ispatlayacaksin tum WoW lisansini bir Bnet account dan digerine aktaracaklar. Atiyorum ana accountda Diablo Starcraft vb. varsa kalacak. Bunun icin direk aramalisin ticket vs. ile olmayacaktir. Risk senin...

Ucuza hucum. Baska konu bu kadar zamanda bu kadar hit almazdi herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

quote:

Teorik olarak ayni regionda oldugun icin yaparsin fakat mount ,pet ve achievementlarin pek cogu transfer olmuyor.

Mounts and Pets in the Journal are account-bound, and do not generally transfer when characters move to a different Battle.net account. The only exception is any pet or mount associated with a character-specific achievement, which should appear for that character on the new account. These are very rare.

Most achievements will not transfer along with the character to another Battle.net account

Account merge deneyebilirsin ama bunuda cok nadir yapiyorlar arayip iki hesabinda sahibi oldugunu ispatlayacaksin tum WoW lisansini bir Bnet account dan digerine aktaracaklar. Atiyorum ana accountda Diablo Starcraft vb. varsa kalacak. Bunun icin direk aramalisin ticket vs. ile olmayacaktir. Risk senin...

Ucuza hucum. Baska konu bu kadar zamanda bu kadar hit almazdi herhalde.

Açıklama için saol. Detaylar güzel açıklanmış. Bende az önce Us de oynamış bir abimize sordum Eu ya getiremedim dedi karakterleri. Merge filan uğraşmamıştır tabi. Ben zamanında farklı soyisimde hesaptan karakterleri dahi transfer ettim. Biraz uğraşılırsa binekten petten feragat edilerek olabilir gibi duruyor. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciabolus -- 7 Ocak 2015; 13:01:15 >

• ciabolus C kullanıcısına yanıt
    Sitedeki character transfer kısmından (20€ olan) başka bir battle.net accountına transfer denediğimde şöyle bir hata ile karşılaştım.

Oops! This needs your attention:
    Characters on a non-Russian game account cannot be transferred to a Russian game account.

Ticketla falan oluru var mıdır bilmem ama direk transfer deneyince böyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prayerx

Sitedeki character transfer kısmından (20€ olan) başka bir battle.net accountına transfer denediğimde şöyle bir hata ile karşılaştım.

Oops! This needs your attention:
    Characters on a non-Russian game account cannot be transferred to a Russian game account.

Ticketla falan oluru var mıdır bilmem ama direk transfer deneyince böyle oluyor.

Çok saolun ilgi ve alakanız için. Akşam iş dönüşü yeni hesap açar başlarız kasmaya. Hideman olaylarını bi detaylı tekrardan okuyalım önce.

• ziraat bankkartımla alamadım bende. webmoney ile nasıl alıyoruz belki ordan alabilirim başka kartım yok çünkü :/

edit: başka bi siteden 15 euroluk balance alsam bunu otomatik olarak rubleye çevirir mi sistem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsewiir -- 7 Ocak 2015; 14:21:46 >
  • yaw biras aklim karisti. simdi yeni rus acc aciyorus, oyunu vpn ilen satin aliyoruz ve gametime falan, oyuna girmek icin yine vpn uzerinden mi giriyoruz yoksa normal eu serverine direk girebiliyoruz vpn siz?
  • gizmo_x kullanıcısına yanıt
    Hocam vpn açıkken acoıntu mail i alın ve açıp Full pack i satın alın sonrasından vpn açık olmasına gerek yok ben o şekilde yaptım sorunsuz bir şekilde oynuyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

ziraat bankkartımla alamadım bende. webmoney ile nasıl alıyoruz belki ordan alabilirim başka kartım yok çünkü :/

edit: başka bi siteden 15 euroluk balance alsam bunu otomatik olarak rubleye çevirir mi sistem ?

Paypal nakit kart veya ininal kart'a bakın webmoney uğraştırıyor baya

• quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

yaw biras aklim karisti. simdi yeni rus acc aciyorus, oyunu vpn ilen satin aliyoruz ve gametime falan, oyuna girmek icin yine vpn uzerinden mi giriyoruz yoksa normal eu serverine direk girebiliyoruz vpn siz?

İşlemler tamamlandıktan sonra vpn ye gerek yok

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.