Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
13
Favori
90.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam kiril alfabesi falan yok ya yine biz bizeyiz sadece acount Rusya üzerinden bağlanacak emeklerin üzerine sünger çekerim diyorsan gel sende bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

bugün garanti bankası aracılığı ile oyunu satın aldım.
    Umarım bu sefer onaylanır.
    Bekliyoruz bakalım

İnşallah sorunsuz bir şekilde alırsınız oyunu hocam .

üyeliğim onaylanmış, sorun karttan kaynaklanıyormuş o halde

Hayırlı olsun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Herşey tamam da bende ne kart var ne bişey god damn it

Bitti mi ki indirim?

Parayı halletdim saysak kartı nasıl halledecem, kartı halletsem parayı nasıl halledecem. Ruslarıda hiç sevmiyorum kiril alfabesi görmek de istemiyorum hiç höf ben uyumaya gidiyorum

Sen parayı hallet gerisi bizde Ru server'larında değil Eu serverlarında oynuyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 6 Ocak 2015; 8:25:00 >

• Hmm o zaman bi 41tl bulursam gelirim buraya kule

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bende accauntu rus açtım ama satın alıcam yanlız ziraat visa var arkadaşın biri sıkıntı yaşamıştı galiba ziraat yüzünden.başka ne şekilde alabilirim acaba yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: qmar1453

beyler bende accauntu rus açtım ama satın alıcam yanlız ziraat visa var arkadaşın biri sıkıntı yaşamıştı galiba ziraat yüzünden.başka ne şekilde alabilirim acaba yardımcı olurmusunuz

Paypal nakit kart'a bakın hocam , ben sorunsuzca aldım .

• dün indirim son olabilir diye konuşuluyordu. bugün aynı fiyatlara alan oldu mu?
  • MCErgun kullanıcısına yanıt
    indirim hala var görünüyo. dediğim gibi toplu alım indirimi gibi bişeymiş. ayrı ayrı alma bikerede al %17 indirimden yararlan diyo. biten indirim sadece ana oyun için olan indirim. onunlada işimiz yoktu zaten
  • yabancı forumların birinde okudum. adam başka bir avrupa ülkesinden vpn ile rus hesabı açıp oyunu almış ama alırken sorun çıkmış sizdeki gibi. o da canlı desteğe bağlanıp işte ben vpn ile açtım bu hesabı ama sorun çıktı falan demiş. destekte biz vpn tavsiye etmiyoruz deyip ardından adamın sorununu çözmüş. yani sadece lafta tavsiye etmiyoruz diyolar anlaşılan. oysaki istese vpn ile açtın bu hesabı yardım edemem güle güle diyebilirdi. demekki sorun falan olmayacak. kendileride memnun bu durumdan.
  • Bronze dragonflight kunil nick hunter turk guildindeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

yabancı forumların birinde okudum. adam başka bir avrupa ülkesinden vpn ile rus hesabı açıp oyunu almış ama alırken sorun çıkmış sizdeki gibi. o da canlı desteğe bağlanıp işte ben vpn ile açtım bu hesabı ama sorun çıktı falan demiş. destekte biz vpn tavsiye etmiyoruz deyip ardından adamın sorununu çözmüş. yani sadece lafta tavsiye etmiyoruz diyolar anlaşılan. oysaki istese vpn ile açtın bu hesabı yardım edemem güle güle diyebilirdi. demekki sorun falan olmayacak. kendileride memnun bu durumdan.

Blizzard sorun yapmıyor bu rusya mevzusunu o zaman .

• Mevcut EU hesabım için WoD almayı düşünüyordum. Ancak bu çok cazip görünüyor. Sanal kart kullanarak ödeme yapan var mı acaba? Küçük limitli bir sanal kart tanımlayıp VPN açıkken ödeme yapmak daha güvenli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: hursit_bey

Mevcut EU hesabım için WoD almayı düşünüyordum. Ancak bu çok cazip görünüyor. Sanal kart kullanarak ödeme yapan var mı acaba? Küçük limitli bir sanal kart tanımlayıp VPN açıkken ödeme yapmak daha güvenli olur.

Sorun olmaz hocam , hideman vpn zaten güvenli bir vpn . 50tl'lik bir limit ile sorunsuzca alabilirsiniz oyunu

• Teşekkür ederim. Bu şekilde alayım ben de. Sonucu burada da paylaşırım.

• Bende bu şekilde almak istiyorum hideman ile üyeliği açtım ve tagımı oluşturdum. Şimdi direk battle.net üzerinden 2li paketi mi almam lazım webmoney pasaport istedi bendede bulunmuyor direk banka kartım (internetten alışveriş yapabiliyorum) ile battle.net üzerinden alabilirmiyim alabilirsem ücreti fazlamı oluyor ? oluyorsa ne kadar olur ? cevabınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Z3R0]

Bende bu şekilde almak istiyorum hideman ile üyeliği açtım ve tagımı oluşturdum. Şimdi direk battle.net üzerinden 2li paketi mi almam lazım webmoney pasaport istedi bendede bulunmuyor direk banka kartım (internetten alışveriş yapabiliyorum) ile battle.net üzerinden alabilirmiyim alabilirsem ücreti fazlamı oluyor ? oluyorsa ne kadar olur ? cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Direk battle.net üzerinden alınca hiç bir komisyon alınmadan oyuna sahip olsbiliyorsunuz . Şimdiden hayırlı olsun

• Cevabınız için teşekkürler. Oyun hemen ekleniyor mu peki ? Yoksa kart onaylanması vb. gibi işlemler varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Z3R0] -- 6 Ocak 2015; 20:43:09 >
  • quote:

Cevabınız için teşekkürler. Oyun hemen ekleniyor mu peki ? Yoksa kart onaylanması vb. gibi işlemler varmı ?

İşlemin onaylanması gerek , genellikle 5-10 saat içinde hesabınıza eklenir oyun

• Bende de ziraat genç kart var arkadaş sorun yaşamış aynı sorunu yaşamak istemiyorum ne yapsam bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Cevabınız için teşekkürler. Oyun hemen ekleniyor mu peki ? Yoksa kart onaylanması vb. gibi işlemler varmı ?

İşlemin onaylanması gerek , genellikle 5-10 saat içinde hesabınıza eklenir oyun

Ben ödemeyi yaptığım an geldi oyun.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.