Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
13
Favori
90.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanal kart vb bir ödeme şekli ile öneririm. Ya da başka bi karta para yükleyip öyle alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • swizzz S kullanıcısına yanıt
    Paypal hesabıma 16 euro gibi bir mebla atacağım. O parayı da battle.net hesabıma aktaracağım. Bu şekilde sorunsuz alırım sanırım.
  • arkaşlar öncelikle herkese selam ben hideman vpn ile rusya üzerinden wod satın aldım kredi kart bilgilerimi girdim herşey tamam 39tl civarı almış oldum

şimdi 3 sorum olacak

1.oyun içinde karakter de posta görünüyor açıyorum fakat posta boş gözüküyor neden olabilir.(başka bir player posta gönderse oda sorun olacakmı acaba)

2.oyun a girdiğimde hala trial mod seçmemi istiyor

3.oyun içinde iken shop açınca please wait diyor ama sayfa açılmıyor.

bu sorunları denerken hem turk ip ile hemde rus ip ile denedim aynı

sizde aynı sorunu yaşadınızmı veya sorun neden olabilir bir tahmininiz varmı

sonuç olarak bu sorunları çözebilirsem süper bi durum oldu bu bu konuyu açan arkadaşa teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warpalawas555 -- 6 Ocak 2015; 23:15:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: warpalawas555

arkaşlar öncelikle herkese selam ben hideman vpn ile rusya üzerinden wod satın aldım kredi kart bilgilerimi girdim herşey tamam 39tl civarı almış oldum

şimdi 3 sorum olacak

1.oyun içinde karakter de posta görünüyor açıyorum fakat posta boş gözüküyor neden olabilir.(başka bir player posta gönderse oda sorun olacakmı acaba)

sonuç olarak bu sorunları çözebilirsem süper bi durum oldu bu bu konuyu açan arkadaşa teşekkürler...

konunun tamamını okusan sorunu bulurdun. Trial hesapların tam sürüme yükselmesi 72 saati bulabiliyor yani rusyadan almış olmanla alakalı bir durum değil. Zamanla onlar düzelecek. 24 saat içinde en geç tamamen trial kısıtlamalar kalkmış oluyor.

• radileo kullanıcısına yanıt
    umarim sorunsuz alabilirsiniz. Bi problemle karşılaşırsanız haber edin lütfen yardımcı olmaya çalışalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: prayerx

quote:

arkaşlar öncelikle herkese selam ben hideman vpn ile rusya üzerinden wod satın aldım kredi kart bilgilerimi girdim herşey tamam 39tl civarı almış oldum

şimdi 3 sorum olacak

konunun tamamını okusan sorunu bulurdun. Trial hesapların tam sürüme yükselmesi 72 saati bulabiliyor yani rusyadan almış olmanla alakalı bir durum değil. Zamanla onlar düzelecek. 24 saat içinde en geç tamamen trial kısıtlamalar kalkmış oluyor.

cevap için teşekkürler okuduğumu düşünüyordum kaçırmışım kusura bakmayın.

• warpalawas555 W kullanıcısına yanıt
    Kendi hesabim yaklaşık 12 saatte aktiv oldu. Rahat olun yakın bi zamanda açılır hesabınız.

• swizzz S kullanıcısına yanıt
    paypal hesabım içim sms onayı istiyor telefon numarası kabul etmiyor
    Blizzard bana kafayı yedirecek sanırım. Başka yola ihtiyacım var
  • Direkt olarak karttan almayı deneyin sizdede sorun olacak diye bir olay yok denemekten zarar gelmez kabul etmezler ise parayı geri yatırırlar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Z3R0] -- 6 Ocak 2015; 23:37:42 >
  • [Z3R0] kullanıcısına yanıt
    Sorun banka kartı kabul etmemesi. Kredi kartından alınması gerekiyor direk.
  • Bende banka kartım ile alacaktım (ziraat üniversite kartı) ama şimdi bilemedim yarın bir deneyeceğim ben siz denediyseniz veya denerseniz bilgilendirmenizi bekliyorum
  • arkadaslar , kendi kredi kartimla arkadasima oyun olmaya calistigimda , blizzard odemeyi birkaç saat sonra iptal etti ve oyunu vermedi.
    kredi karti ustundeki isimle , blizzard a kayit olurken verdiginiz isim ayni olmali sanirim.

• quote:

quote:

quote:

şimdi 3 sorum olacak

cevap için teşekkürler okuduğumu düşünüyordum kaçırmışım kusura bakmayın.

Estağfirullah hocam iyi oyunlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

arkadaslar , kendi kredi kartimla arkadasima oyun olmaya calistigimda , blizzard odemeyi birkaç saat sonra iptal etti ve oyunu vermedi.
    kredi karti ustundeki isimle , blizzard a kayit olurken verdiginiz isim ayni olmali sanirim.

Ben kendi kartımla aldım arkadaşa da kendi adımı yazarak, o konuda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  • Kafalarına göre mi yapıyorlar anlamıyorum ki

• bende wow cd(battlechest) key almıştım öğrenciyim günde 1.5 saat oynasam nolur hem harcadığım paraya değmez diyerekten başlamamıştım bu durum benim için çok iyi oldu şimdi bu cd keyi rus acc üstünden kullanıp ininal ile alacağım fakat wod kaç ruble?
  • Obilux kullanıcısına yanıt
    Dostum wod standart Edition 899 ruble 36 Tl, civarı
    battlechest içindeki 30 gün ve ilave olarak wod 999 ruble 39.8 Tl ye geliyor ben o şekilde aldım bir aylık Game time 359 ruble 14.3 Tl civarında tutuyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Orijinalden alıntı: [Z3R0]

Cevabınız için teşekkürler. Oyun hemen ekleniyor mu peki ? Yoksa kart onaylanması vb. gibi işlemler varmı ?

İşlemin onaylanması gerek , genellikle 5-10 saat içinde hesabınıza eklenir oyun

Ben ödemeyi yaptığım an geldi oyun.

İşleminiz hemen onaylanmış o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde 6 aylık subscription yaparsan eğer aylık 299 toplamda 1794 ruble oda toplamda 71.7 Tl civarı tutuyor yani burdki 2 aylık Game time a eşit neredeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Defias

Birde 6 aylık subscription yaparsan eğer aylık 299 toplamda 1794 ruble oda toplamda 71.7 Tl civarı tutuyor yani burdki 2 aylık Game time a eşit neredeyse

Evet hocam gerçekten cok ucuz , d&r'da 2ay game time 84 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.