Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bildigim kadariyla mount için sizin davet göndermeniz gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iki tane kredi kartı var biri eudan açtığım hesaba bağlıydı diğeri ru üzerinden açtığım hesaba bağlı eğer sıkıntı olmayacaksa ben ru üzerinden aldığım kartla size yardım edeyim . Sıkıntıdan kastım aynı kartla iki hesap alınmasıdır hocam :D
  • Arkadaslar ben bu olayi anlamadim rus serverinde mi oynamak zorundayim ben simdi? Twistig nether de oynayamiyormuyum? Oynasam bile devamli vpn vs. Mi lazim? Vpn vs. Latency i arttirmaz mi?

• alper3333 kullanıcısına yanıt
    Hocam rus serverinda falan oynamanız gerekmiyor . :D sadece acount açarken vpn açık olması yeterli onda sonra açmanıza gerek yok bende TN deyim bir sıkıntı olmadan oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

Arkadaslar ben bu olayi anlamadim rus serverinde mi oynamak zorundayim ben simdi? Twistig nether de oynayamiyormuyum? Oynasam bile devamli vpn vs. Mi lazim? Vpn vs. Latency i arttirmaz mi?

konuyu okuyun yorum yazmadan önce !!!
  • Zandalari kullanıcısına yanıt
    Mount kazanabilmeniz için sizin davet göndermeniz gerekiyor . Kabul edip oyunu alan kişi game time aldığı zaman siz mountunuza kavuşuyorsunuz
  • Defias kullanıcısına yanıt
    hocam birdaha ayny durumda kalırsanız yorum yazmayın , konuda zaten var olan şeyler 10 kere tekrardan soruluyor . konu içinde yorum kirliliği oluyor , bu durumu ywizzle ile görüşüp bu boş mesajları sildireceğim ki yararlı mesajlar arada kaynamasın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 8 Ocak 2015; 21:31:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    Okuma alışkanlığı olmayan bir toplumuz çok belli ediyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

hocam birdaha ayny durumda kalırsanız yorum yazmayın , konuda zaten var olan şeyler 10 kere tekrardan soruluyor . konu içinde yorum kirliliği oluyor , bu durumu ywizzle ile görüşüp bu boş mesajları sildireceğim ki yararlı mesajlar arada kaynamasın .

güzel kardeşim iyi paylaşım yapmışsın çok beğendim çok teşekkür ederim fakat bu çıkışmanın sebebi nedir ?
    burası bir forum sitesi değil mi. gördüğün gibi mesajlar mobilden yoldaydım konuyu gördüm ilk mesajı okudum sonraki bi kaç mesajı okudum ve sorduğum soruların hiçbirinin cevabı yok.
    bende ne yaptım konuya soru sordum. burda soruyu sana sormadım burası forum burada tek sen yoksun yüzlerce insan var, bilen başka bir arkadaş yazar diye düşündüm.
    şimdi bana söyle benim sorduğum soruların hangisinin cevabı senin konunun 1. veya ilk 5 mesajın içinde var ? bir tane gösterirmisin lütfen.
    hayır YORUM KİRLİLİĞİ ne demek onuda anlamıyorum burası forum değil mi ? insanlar birbirine birşeyler sorsun birşeyler tartışsın iletişim içerisinde olsun diye var.
    madem öyle konuyu yoruma kapattır yorum kirliliği olmasın.
    diyorsun ki 10 kişi aynı soruyu sordu güzel kardeşim bak demek ki bir sıkıntı var bilgi eksikliği var ki 10 kişi 20 kişi sormuş benim sorduğum şeyleri.
    madem istemiyorsun herkesin sormasını editle ilk mesajı ekle 3-5 tane sorunun cevabını. benim gibi vpn mpn anlamayan insanlarda öğrenmiş olsun.
    hayır yani şu iyi birşey yapıp sonra insanların kafasına kakma olayı en çok bizim toplumda var. şahsa bak 3 tane ünlem koymuş birde sitem etmiş. cevap yazan adama da bir daha bunun gibilere cevap yazma diye kızmış.
    ilginç.
    neyse teşekkür ederim paylaşım için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 8 Ocak 2015; 23:18:02 >

• alper3333 kullanıcısına yanıt
    Size yardımcı olmaua çalışayım. Hideman programını indirip vpn'yi rusya olarak degistiriyoruz. (Play storeden hideman indirip telefondan yapmistim butun işlemleri). Vpn degistirdikten sonra eu.battle.net e girip yeni hesap oluşturuyoruz. Locationu Rusya Federasyon yapmamız lazım. Yeni hesap açtıktan sonra wowu starter edition olarak aciyoruz. Sonra upgrade diyoruz paketler karsiniza Ruble olarak çıkacak. En son satın alma işlemlerini yapiyorsunuz. Yaklaşık 72 saat içerisinde (ki bnm hesap 12 saat dolmadan) aktif ediliyor.

• Bende alali 15 gun filan oluyor battle net ten almaya calismistim 2 kere odemede sorun oldu sonra ugrasmamak icin plati ru dan aldim 1200 rubleye 55 liraya filan geldide simdi battle net ten alicam game time siz nasil doldurdunuz bilgileri biri bana yardim ederse sevinirim yoksa benim karttami sorun var anlamadim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartın bilgilerini doğru yazın. Kart sahibinin ismi adresi postakodu falan doğru olsun. Ben ilk aldığımda rusya adresi vermiştim hata vermişti. 2. sefer düzelttim 40 liraya 1ay+WoD aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vurucufer06

Kartın bilgilerini doğru yazın. Kart sahibinin ismi adresi postakodu falan doğru olsun. Ben ilk aldığımda rusya adresi vermiştim hata vermişti. 2. sefer düzelttim 40 liraya 1ay+WoD aldım

Herseyi dogru yazmistimda provizyon koduymus sorun tabi ben aldigimda bilmiyodum sorunun bu oldugunu neyse bundan sonra battle net ten alabilirim artik bir seferlik 200 ruble fazla verdik ama olsun bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaD1905 -- 9 Ocak 2015; 1:56:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

quote:

Orijinalden alıntı: tolgadr11

Orada sadece referans numarası yazıyor ben müşteri hizmetlerini arayayım.

Sonucu buraya yazarsanız sevinirim.

Müşteri hizmetlerini arayıp provizyon kodunu aldım.Sonra live chate başvurdum ilk önce hesabımın mail adresini istediler.Daha sonrada kimlik fotokopisi gibi bişey istediler nüfus cüzdanının resmini çekip yolladım.Paranız banka hesabınıza geri dönecektir yeniden almayı deneyebilirsiniz dediler.Şimdi paranın karta dönmesini bekliyorum döndüğünde alacağım tekrardan.
  • Ben de buradaki anlatılanlar ışığında dün gece 999 rubleye (38.55TL) aldım battlechest+Wod+1 ay gametime. Yaklaşık 2 saat içerisinde de onaylandı işlem. Konuda emeği geçen herkese teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

quote:

Orada sadece referans numarası yazıyor ben müşteri hizmetlerini arayayım.

Sonucu buraya yazarsanız sevinirim.

Müşteri hizmetlerini arayıp provizyon kodunu aldım.Sonra live chate başvurdum ilk önce hesabımın mail adresini istediler.Daha sonrada kimlik fotokopisi gibi bişey istediler nüfus cüzdanının resmini çekip yolladım.Paranız banka hesabınıza geri dönecektir yeniden almayı deneyebilirsiniz dediler.Şimdi paranın karta dönmesini bekliyorum döndüğünde alacağım tekrardan.

Tamamdır hocam çok saolun.

• Selamlar herkese

Ben yarın ininal alıyorum sormak istediğim sanırım son soru var

Ininal Alınca sitesinden isim tc falan kayıt yapılıyormuş ya, onu yapmadan alsam ödeme iptal olur mu? Isim uyusmassızlıgı falan der mi ki? Yoksa sizce kayıt edeyim, sonra hesap açarken kart ile doğru bilgileri yazayım öyle mi yapayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Selamlar herkese

Ben yarın ininal alıyorum sormak istediğim sanırım son soru var

Ininal Alınca sitesinden isim tc falan kayıt yapılıyormuş ya, onu yapmadan alsam ödeme iptal olur mu? Isim uyusmassızlıgı falan der mi ki? Yoksa sizce kayıt edeyim, sonra hesap açarken kart ile doğru bilgileri yazayım öyle mi yapayım?

O siteye kayıt etmenin veya etmemenin bir faydası yok o site sadece ödeme geçmişini ve kalan bakiyeyi görmek adına var.
  • Obilux kullanıcısına yanıt
    Öyleyse kartın ismi yok, normal battle nete ben adresi ve posta kodunu sallıyım mı?

Ininal ile alan olmadı mı hiç acaba sorun yaşamadan

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Öyleyse kartın ismi yok, normal battle nete ben adresi ve posta kodunu sallıyım mı?

Ininal ile alan olmadı mı hiç acaba sorun yaşamadan

Evet hocam kartın ismi yok ben pazartesi alıcam o zamana kadar almamış olursanız sonucunu yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.