Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yok mu bugün başlayacak? Raf yapalımda kasmayla uğraşmayalım
  • Rusyadan alırsak oyunu her ay game time almak için tekrar ip değiştirmemiz gerekicekmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForqotteN

Rusyadan alırsak oyunu her ay game time almak için tekrar ip değiştirmemiz gerekicekmi?

Gerekmiyor, ben 2 gün önce plati ru üzerinden 60 gün aldım hesabıma girip aktif ettim.
  • İninal aldım paypal kalmamıştı, siteden kayıt yaptım herşeyi yaptım shop aşamasında kartın numarasını giriyorum kabul etmiyor :/ gitti boşa 50tl sanırım
  • ne hatası veriyor. mastercard kabul ediyo çünkü battle.net. çözemezsen desteğe bağlan orayada sor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 10 Ocak 2015; 16:29:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radileo

Herkeste durum farklı sanırım benim hesaba tanımlı oyun 3 gündür ama ödeme hala provizyonda bekliyor ne olacak göreceğiz

Edit: oyunu oynuyorum aktif olarak

Mailinizi kontrol ettiniz mi belki cevap bekliyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

İninal aldım paypal kalmamıştı, siteden kayıt yaptım herşeyi yaptım shop aşamasında kartın numarasını giriyorum kabul etmiyor :/ gitti boşa 50tl sanırım

İninal pişmanlıktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obilux kullanıcısına yanıt
    şuan bir sıkıntı yok oyunu oynuyorum. 28 gün kaldı. mail atmıyorlar belki bankam hesap kesiminde işleyecektir bilmiyorum tuhaf yani :D
  • Çözdüm olayı şöyle bişey yaptım kurnaz lemon

Baktım kabul etmiyor sen hayırdır dedim, hesabımın account bölümünde adress ekledim. Hide man sürekli saint peters e baglıyordu orayı yazdım sonra farklı bir siteden posta kodu ve adres buldum oraya baglı olarak.

Daha sonra add payment method dedim. Burada girdim bilgileri numarayı falan kabul etti. Sonra shop dedim 999 ruble olanı al dedim ödeme şekli kayıtlı cıktı sadece son 3 haneyi istedi Cvc kodu mu ne yazdım succes oldu. Suan queued yazıyor. Umarım sıkıntı olmadan kabul edilir bakalım

Simdi karta baktım 39,73 tl çekilmiş görünüyor. Baya ucuz ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 10 Ocak 2015; 16:35:25 >

• quote:

Çözdüm olayı şöyle bişey yaptım kurnaz lemon

Baktım kabul etmiyor sen hayırdır dedim, hesabımın account bölümünde adress ekledim. Hide man sürekli saint peters e baglıyordu orayı yazdım sonra farklı bir siteden posta kodu ve adres buldum oraya baglı olarak.

Daha sonra add payment method dedim. Burada girdim bilgileri numarayı falan kabul etti. Sonra shop dedim 999 ruble olanı al dedim ödeme şekli kayıtlı cıktı sadece son 3 haneyi istedi Cvc kodu mu ne yazdım succes oldu. Suan queued yazıyor. Umarım sıkıntı olmadan kabul edilir bakalım

Tamamdır hocam saolun darısı bizim başımıza.

• quote:

Çözdüm olayı şöyle bişey yaptım kurnaz lemon

Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

İninal aldım paypal kalmamıştı, siteden kayıt yaptım herşeyi yaptım shop aşamasında kartın numarasını giriyorum kabul etmiyor :/ gitti boşa 50tl sanırım

İninal pişmanlıktır

Hocam neden öyle dediniz ki ben 10 dan fazla sorunsuz alış veriş yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

İninal pişmanlıktır

Hocam neden öyle dediniz ki ben 10 dan fazla sorunsuz alış veriş yaptım

Bende 10'a yakın başarısız alışveriş yaptım ininal ile , paypal nakit kartta sorun yaşamadım hiç

• şöyle bir konuşma yaptım blizzard ile, dedim taşınırsam falan geçirirmisiiniz, yermi diye umarım birilerinin işine yarar, ayrıca uk olan hesabımı tr geçirsem raf bozulurmu gibisinden de bi soru sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

şöyle bir konuşma yaptım blizzard ile, dedim taşınırsam falan geçirirmisiiniz, yermi diye umarım birilerinin işine yarar, ayrıca uk olan hesabımı tr geçirsem raf bozulurmu gibisinden de bi soru sordum.

Burdan anlaşılan ru hesabını rahatça tr ye taşıyabiliriz ama tr hesabını ru ya taşıyamayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

şöyle bir konuşma yaptım blizzard ile, dedim taşınırsam falan geçirirmisiiniz, yermi diye umarım birilerinin işine yarar, ayrıca uk olan hesabımı tr geçirsem raf bozulurmu gibisinden de bi soru sordum.

Burdan anlaşılan ru hesabını rahatça tr ye taşıyabiliriz ama tr hesabını ru ya taşıyamayız.

Bende böyle düşünüyordum zaten

• ilk olarak konu için teşekkürler. 1 hafta sonra eve gidicem ve wowa dönmeyi düsünüyodum fakat wod+ gametime 160-170 liraya oldugu ıcın supede kalmıstım. sonra bu konuyu gordum hemen denedım uste denılenlerı yaptım sorunsuz hesabım acıldı konu ıcın tekrar tesekkurler. bu arada konuyla alakasız ama nerede ve nasıl baslıcagıma kararvermedım varsa takılcak bırılerı katılabılırım. ayrıca gametimedı haftaya yuklıycem raf flnda dusunuyorum :D
  • Kuteybe K kullanıcısına yanıt
    Outland - alliance tarafinda oynamayi düşünürseniz yardimcı olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raf için wod şart mı. yani 2. bir hesap daha açıp sadece battlechest alsam o hesapla raf yapabilir miyim? eğer yapılıyosa hem mount hemde 3x exp gelecek sanırsam. 7 tl içinde gayet yapılası bişey çünkü. sadece mount için bile değer.

edit: pardon ya mount için 2 ay gametime almak gerekiyomuş. vazgeçtim ozaman :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 11 Ocak 2015; 23:40:59 >
  • swizzz S kullanıcısına yanıt
    olur tabi maksat tek kalmamak 1 hafta sonra ulasırım sıze özelden battletag atarsınız eklerım ıyıolur
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.