Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twisterde warrior raf nasıl yaparım daha hiç çar açmadım orada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

Tamamdır saolun peki hangi vpn yi kullandınız hideman sorun çıkartıyor bağlantı kuramayır herhangi bir sunucuyla.

Hidemani telefonuma yükleyip vpn değiştirmiştim. Akıllı telefonunuz varsa denemenizi tavsiye ederim.

• Yardım eden herkese teşekkür ederim az önce aldım onaylanma durumunu nerden takip ederimbirde battle.net in sitesine normal bir şekide girmem sorun yaratmasa gerek.
  • Piyango bana vurdu sira sende

We were unable to process the purchase of your presale copy of Warlords of Draenor.

As a result, the prepurchased game has been removed from your Battle.net account, downgrading your World of Warcraft license. If you have already used your Character Boost, that character has been locked. If the Character Boost was not used, it has been removed from your account.

Please check with your financial institution to ensure that all billing information provided for the method of payment is accurate. If confirmed, please contact customer support (https://battle.net/support/help/) for assistance with processing this transaction.

• DK açarsan olacagı buydu fghöfgh

Olm bende bakım olmasına rağmen oyuna bile giriyo nasıl satın almışsam artık. Sıkıntı yok bende, sen bide benden sonra aldın

Sana dedim adrese rusya adresi yaz diye dimi

Edit: Mailede baktım birşey yok qnq, benim ki onaylandı çoktan. 72 saati geçeli çok oldu. Senin 72 saat neredeyse doluyordu. Yani hani bu saatten sonra bana bişey olcagını sanmıyorum. Keşke rusya adresi yazsaydın bak bakayım ne istemişler? Provizyon mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 14 Ocak 2015; 10:49:42 >
  • Bwn eve gecince halledersin bana artik :S

Adrese rusya falan yazmadigimdan dolayi olduysa tukureyim ben boyle ise oynamam daha :s

• quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

Yardım eden herkese teşekkür ederim az önce aldım onaylanma durumunu nerden takip ederimbirde battle.net in sitesine normal bir şekide girmem sorun yaratmasa gerek.

Sorun olmaz merak etme sadece game time alırken vpn degistirmen gerekiyor.

• Valla bilmiyorum ben cok profosyonelce yaptım satın alımı. Seint Peterburg, Florida falan 33410 mu ne posta kodu. Efsane bi adres yazdım bide. Sanırım büyük bir firmanın adresini yazdım bilmiyorum ahahah. Eve geçince battle.net den yaz bana bakalım bi

Edit: qnq battle.net de giriş yapıp duruma baktım bende queued olmuş sana complete Yırttım ben xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 14 Ocak 2015; 10:56:50 >
  • Sonunda telefondam battlenete girebildim.

Neye bakmam lazim simdi anlat bakayim.

• Ininal kartımı paypal a tanıttım, paypal a parayı aktarmadan direk paypal üzerinden alabiliyormuyum?

• provizyon isteyen bi mail gelmedi mi?

Duruma bakmak için account > trans history > order history olması lazım ordan bak.

Ama sana normal de provizyon kodu isteyen bi mail gelmesi gerekiyor

Edit: tamam provizyon istemişler, eve geçince yapcaz onu, ininal i arayıp kod öğreneceksin sonra live chat den yollarsın adamlara ticket uzun sürüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 14 Ocak 2015; 11:17:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hicbirsey yok transaction history(order ve balance) hepsini kontrol ettim bombos almis oldugum pakedi de gostermiyor 72 saat onay suresi varken gosteriyordu en azindan. WoW hesabinida kontrol ettim siteden direk Starter Edition a cekmis hersey kapali upgrade yap diyor. Inninal e baktim belki geribodeme yapmislardir diye geri odemede yok. Paraninda uzerine yattilar. :/

• Yok provizyon istemişler, ininali arayıp kod isticeksin o kodu ya ticket olarak yada live chatten yollıcaksın, gerekli bilgileride aldıklarında paranı geri yatıracaklar

• Simdi cahilligime say ama inninal sitesinde islemler sayfasinda ref no diyo her islemin yaninda onun bu bahsettigin provizyon olma olasiligi varmi

• Bilmiyorum bende sen ara bence bi garanti olsun.

• Birde birsey daha sorucam onceki mesajda parayi geri yatiracaklar demissim ben para falan istemiyorum :s hesaba paketi geri tanimlasinlar direk diger turlu parayi yatirirlarsa gene inninal ile islem yapacagim icin sorun cikma olasiligindan dolayi tekrardan almayi dusunmuyorum :/

• quote:

Orijinalden alıntı: John Believe

Birde birsey daha sorucam onceki mesajda parayi geri yatiracaklar demissim ben para falan istemiyorum :s hesaba paketi geri tanimlasinlar direk diger turlu parayi yatirirlarsa gene inninal ile islem yapacagim icin sorun cikma olasiligindan dolayi tekrardan almayi dusunmuyorum :/

Sanırsam sen provizyon kodunu söulüyosun. Tamam paranı geri yolladık şimdi tekrar alın sorun çıkmayacak diyorlar

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Tamamdir. Tesekkurler bilgilendirme icin. Umarim bu sefer sorun cikmaz

• Provizyon attığında bir sonra ki işlemde sıkıntı çıkmayacak diyorlar qnq yani tekrar satın alın onaylıcaz diyorlar 72 saati hiç beklemiyon b,r kaç saate onaylanıyor

• qnq diyorsun yani ben ozel olucam kredi kartini sisteme kayit edecekler special olucam daha hic sorun cikmayacak xd

Skype acik dursun gelince halledelim sunu.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.