Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kullandığınız kart ve ödeme yaparken girdiğiniz adres neydi
  • kart visa yer olara rusya federasyonu dedim bide adresi salladım tataristan fln dedim acaba bundanmı anlamadımki kendi adresimimi yazıcaktım
  • Ben master card ile aldım ve adres olarak ankara türkey yazdım şu anda 1 aylık süreden 6 gün kaldı bitince bir 6 ay süre daha almayı düşünüyorum.Aldıktan sonra 2 gün içerisinde oyun aktifleşmişti.Hiçbir sıkıntı olmadan oynadım şimdiye kadar umarım olmazda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidinc06 -- 15 Ocak 2015; 22:26:32 >
  • bende adresi kendi adresim olarak yazıpta almayı dusunuyorum acaba yeni hesapmı açsam yoksa aynı hesaptan bir daha mı alsam farkedermi blizzard fişlememiştir inşallah beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidinc06

Ben master card ile aldım ve adres olarak ankara türkey yazdım şu anda 1 aylık süreden 6 gün kaldı bitince bir 6 ay süre daha almayı düşünüyorum.Aldıktan sonra 2 gün içerisinde oyun aktifleşmişti.Hiçbir sıkıntı olmadan oynadım şimdiye kadar umarım olmazda

Kredi kart mı yoksa ön ödemeli kartmıydı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler kart bilgilerinde sorun var dediler iptal etmişler ödemeyi. adres bilgilerine kendi adresimi yazıp bidaha yaptım yine bi sorun olmadan wod+batllechest yüklendi fakat yine aynı olur diye korkuyorum bide acaba paramı geri vermişlermidir onla ilgili birşey yoktu mailde içime şüpe düştü. bu arada ilginiz için teşekkürler [__Zahid__]
  • Kuteybe K kullanıcısına yanıt
    Herhangi bi bilgilendirme maili aldiniz mi ? Paketleri geri almışlarsa paranızı iade etmek zorundalar. Merak etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam nasıl yapacağımızı hangi adresi yazacagimizi biri anlatırım sorunsuz alanlar özellikle bizde aynı şekilde alalım

• swizzz S kullanıcısına yanıt
    mesaj attılar evet bencede verirlerde insanın akılna boyle sorular geliyo işte mesajda buydu
    We were unable to process the purchase of your presale copy of Warlords of Draenor.

As a result, the prepurchased game has been removed from your Battle.net account, downgrading your World of Warcraft license. If you have already used your Character Boost, that character has been locked. If the Character Boost was not used, it has been removed from your account.

Please check with your financial institution to ensure that all billing information provided for the method of payment is accurate. If confirmed, please contact customer support (https://battle.net/support/help/) for assistance with processing this transaction.
    atanda noreplyeu@blizzard.com

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Orijinalden alıntı: alidinc06

Ben master card ile aldım ve adres olarak ankara türkey yazdım şu anda 1 aylık süreden 6 gün kaldı bitince bir 6 ay süre daha almayı düşünüyorum.Aldıktan sonra 2 gün içerisinde oyun aktifleşmişti.Hiçbir sıkıntı olmadan oynadım şimdiye kadar umarım olmazda

Kredi kart mı yoksa ön ödemeli kartmıydı

Kredi kartıyla aldım play kart yapı krediden çıkartmıştım.Adres kısmında kendi adresimi vererek hatamı yaptım bilmiyorum ama umurumda da değil açıkcası ben bu fiyata oyunu 1 ay oynadım eu wow almaya mümkünatı yok maddi durumum el vermezdi bu şekilde en azından hasret gidermiş oldum ki daha süreyi uzatmayıda düşünüyorum bakalım neler olacak

Ödeme şeklinde ki fatura bilgileriniz dogru olup olmadigini kontrol etmenizi istemişler. Eğer dogruysa (.....) verilen adreste müşteri hizmetleriyle iletişime geçmenizi istemişler.

Visa kart ile almışsınız bazı bankaları kabul etmiyor blizzad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swizzz -- 15 Ocak 2015; 23:40:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xolid Gunner

Tam nasıl yapacağımızı hangi adresi yazacagimizi biri anlatırım sorunsuz alanlar özellikle bizde aynı şekilde alalım

Kardeşim; hideman vb programlar ile vpn defiştirerek rusya ip ye baglanman gerek, sonra eu.battle.net e girip yeni hesap oluşturmalisın location u rusya federasyonu yaptıktan sonra wow u aktif edeceksin sonra ki aşama upgrade etmek, upgrade dedigin de paket fiyatları ruble olarak görünmesi lazım. Paketi seçtikten sonra ödeme şeklini seçip oyuna başayabilirsiniz.

• swizzz S kullanıcısına yanıt
    yok kredi kartıyla aldım bende oyle anlamıstım zaten ama bılmıyorum boyle ıptal olunca insan bi kotu oluyo bu arada yardım için teşekkürler. ya bide ben bidaha aldım ilk aldığımda herşy tmmdı starteredition fln demiyodu şimdi starter olarak gösteriyo beni inşallah düzelir çok temiz aldım diyodum ama hata yapmışım işte bu arada bide outlanda devam edicekmiydin benide çağırmıştın yoksa dağıldınızmı
    eğer destekle iletişime geçmeden tekrar aldıysanız ödemeniz tekrar iptal edilebilir. ilk önce iletişime geçip provizyon kodunu söyleyeceksiniz desteğe, ardından destek parayı iade edecek ve kartınızı battle.net e tanımlayarak ödeme yapabilir duruma getirecek. ondan sonra tekrar aldığınızda sorun çıkmayacak.

yani şuan tekrar sorun çıkabilir.

bazı arkadaşların dediğine göre ön ödemeli kartsa, yani kartta isim adres felan yoksa rusya adresi ile oyunu almak gerekiyo. eğer kredikartıysa ad ve adres kartta göründüğünden aynı adresle oyunu almak gerekiyo.

not: ben daha almadım rusyadan. sadece konudaki gelen mesajlardan öğrendiğimi yazıyorum. yanlış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 15 Ocak 2015; 23:51:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuteybe

yok kredi kartıyla aldım bende oyle anlamıstım zaten ama bılmıyorum boyle ıptal olunca insan bi kotu oluyo bu arada yardım için teşekkürler. ya bide ben bidaha aldım ilk aldığımda herşy tmmdı starteredition fln demiyodu şimdi starter olarak gösteriyo beni inşallah düzelir çok temiz aldım diyodum ama hata yapmışım işte bu arada bide outlanda devam edicekmiydin benide çağırmıştın yoksa dağıldınızmı

Rica ederim ne demek yardım edebildiysem ne mutlu bana.

Bazı kredi kartlar(bankalar) kara listede olduğundan (örneğin; vakıfbanktan almaya calismistim kabul etmediler) ödemeler kabul edilmiyor.

Evet devam ediyoruz yarın bi aksilik olmazsa yeni karakter kasmaya başlayacağiz 3 arkadaş raf olduğundan çok hızlı kasılıyor. Gelmek istersen başımızın üstünde yerin var yardımcı oluruz.

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    usta beni mahvettinya iletişime geçmedim ben direk atladım sazan gibi yeniden aldım. kesin iptal edilirmi şimdi ona göre supportla iletişime geçeyim
    dur mahvolma hemen. ben böyle biliyom ama yanlış olabilir. diğer sorun çıkan arkadaşlara sormak lazım. direk iade mi ettiler parayı yoksa iletişime geçtikten sonra mı diye. çünkü okduğum mesajlardan anladığım iletişime geçtikten sonra
  • Kredi kartı ile alacaklar kartın bilgileri ile uyuşsun Verdiğiniz adres. Yani Rusya adresi yazmayın.

Ön ödemeli yani ininal gibi kartlarla alacaksanız, adrese gerçekçi bir Rusya adresi ve posta kodu yazın.

Bu bilgi ilk mesaj da bulunması gerekiyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Kredi kartı ile alacaklar kartın bilgileri ile uyuşsun Verdiğiniz adres. Yani Rusya adresi yazmayın.

Ön ödemeli yani ininal gibi kartlarla alacaksanız, adrese gerçekçi bir Rusya adresi ve posta kodu yazın.

Bu bilgi ilk mesaj da bulunması gerekiyo

Kredi kartı ile alırken kendi adresimi yazdım sıkıntı olmadan 2 tane aldım.

• 52 saat oldu burda arkadaş ne demiş?
    quote:

Hi! Game Master Kiinestra here. :)

I received the recent ticket you submitted, and after poking around a bit, I have some information you may find helpful.

First, thanks for your patience with our ticket queues! When purchasing World of Warcraft digitally it can take up to 72 hours to process and activate. During this time you'll be able to level past 20 and earn beyond 10g, however, you won't have the ability to chat, invite people to a party, etc. :) It does state this on the shop page when purchasing the game. If for some reason 72 hours has passed and your payment has gone through but you still cannot play, feel free to let us know so we can help you out as best we can.

You can read more about this on our Support Article at:
    https://us.battle.net/support/en/article/world-of-warcraft-starter-edition

Have a great day and happy adventuring, friend!
    /wave (◑‿◐)ノ*:・゚✧

Edit:Onaylandı For The Horde!!! bu söz çok hoşuma gidiyor oyunda bi ulaşım konusunda sıkıntı çekiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obilux -- 16 Ocak 2015; 16:40:26 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.