Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hideman la bağlanabilsem yapıcamda bağlantı kesildi deyip duruyo 15 dakkadır uğraşıyorum alternatif bi yolu var mı ?
  • Bendede hideman de sıkıntı çıktı ve konuyu okurken zenvpn ile birisi yapmış bende onu indirip öyle satın aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

Bende bugun Hideman ile oyunun 999 rublelik complete edition'ı Paypal nakit card ile satın aldım.Ödemem onaylandı ve Blizzard hesaptan parayı çekti.4-5 saat sonra Account Upgrade Failure maili geldi.Şimdi yapacaklarımı çok iyi biliyorum yalnız,paypal nakit cardımla yaptığım alışverişin provizyon kodunu nerden ve nasıl şekilde öğrenebilirim ve Blizzard hesaba parayı geri ne kadar zaman içerisinde geri yollar ?

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShowTekk -- 28 Ocak 2015; 0:46:42 >
  • Sadece ip mi Rusya yapıp Battle.net üzerinden yeni hesap açarak kredi kartımla ve kendi bilgilerimle alışveriş yapsam sorun çıkar mı? Türkiye'de üç kat pahalı, gereksiz. (kusura bakmayın sorumun cevabı vardır önceki sayfalarda ama 18 sayfa... 😁)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • k2fg9 kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı yerine ININAL kart kullanın. Ben android üzerinden paramara uygulamasıyla anında ININAL sanal kart aldım. Halihazırda kullanığınız kredi veya banka kartlarından almış olduğunuz ININAL kartınıza hemen para yükleyerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Bir yerlerden kart almanıza veya para yüklemek için komisyon vermenize de gerek kalmaz. Bu uygulama veya paramara.com adresi üzerinden işlemlerinizi yapabilirsiniz. ING Bank hesabınız varsa hiç düşünmeyin. Sitesinde diğer banka kartlarının da kullanılabildiği açıklaması var. Bir inceleyin.

Rus account alımında şu aşamaları izlersiniz.
    ININAL kart aldığınızı varsayıyorum;

• RUS IP adresi üzerinden Battlnet sitesine giriyor ve yeni account oluşturuyorsunuz.
    • Daha önce Battle.net üzerinde kullanmadığınız bir posta adresi kullanın. Ben yandex kullandım. (yandex.teki posta adreslerini hem isim@yandex.com.tr hemde isim@yandex.com olarak kullanabiliyorsunuz.)
    • Kendi adınızı ve bilgilerinizi kullanın.
    • Eposta doğrulamasından sonra tekrar accounta giriş yapacaksınız.
    • World of Warcraft aktifleştirin.
    • Starter edition eklenmiş olacak.
    • WoW Starter üzerine, aldığınız sanal ININAL kart ile yükseltme yaparak Dreanor satın alın. 999 RUBle fiyatı var.
    • İşlemlerden sonra bir müddet hesabınız trial görünecek sonra onay işlemi olacak. Bu işlem birkaç saat ile 3 gün arası sürebiliyor. Siz bu süre zarfında oyunu oynayabilirsiniz.
    • Artık RUS IP adresi kullanmayı bırakabilirsiniz. Oyunu oynarken VPN kullanmanıza gerek yok.

Bir püf noktası; VPN kullanmayı bırakıp normal bir şekilde oyunu oynamaya kalktığınızda Blizzard sizin hesabı hacklemeye çalıştığınızı düşünüyor ve sizden mail doğrulaması ve gizli sorunun cevabını istiyor.
    Bu doğrulamaya maruz kalmamak için hesap açtığınızda authenticatör tanımlaması yaparsanız bu işlemlerle uğraşmazsınız. (umarım akıllı mobil telefon kullanıyorsunuzdur)
    Cep telefonu doğrulaması da kullanabilirsiniz. Fakat benim cep numaram daha önce blizzarda kayıtlığı olduğu için cep telefonumu rus accountu üzerinde aktif hale getiremedim.

• OzeNHocA kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Peki normal kredi kartımı kullanamıyor muyum? Bakiyesi az zaten alışveriş için kullanıyorum. İninal mı ne ona baktım ama aylık ücreti var, hoşuma gitmedi.

Ekleme: bir de önceden cataya kadar kendi adıma hesabım var ve aynı kredi kartım ile ödüyordum. Sorun olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k2fg9 -- 28 Ocak 2015; 15:21:52 >
  • k2fg9 kullanıcısına yanıt
    evet aylık ücret mevcut 1 tl. fakat kartınızda o ay yapacağınız işlemler için para varsa kesiliyor.

ininal alır 40 tl yatırırsınız. 37-39 tl arası blizzarda gider. 1 tl de kart keser. tekrar kullanmadıkça para yüklemezsiniz.
  • OzeNHocA kullanıcısına yanıt
    Benim banka fobim var. Maaş kartım ve bir adet 500 lira limitli, internet alışverişleri için kullandığım kredi kartım var. Bu tür durumlarda ihtiyacım olmasa bunu da kapattıracağım, o derece nefret ediyorum bankalardan. Sırf bankalar değil, paypal gibi şeylerdeki üyelikler de huzursuz ediyor beni. Mesela birikim yapacağım ama enpara'ya bile güvenemediğimden açtırmadım hesap.

• Bende paypal kart'la oyunu satın aldım.3-4 saat sonra Account Upgrade Failure maili geldi.Live chat'e bağlandığımda,güvenlikten dolayı oyunu vermediklerini parayı da geri yolladıklarını dile getirdiler.Elimde provizyon kodu da olduğunu belirtmeme rağmen maalesef ellerinden birşey gelmediğini söylediler,Battle.net'teki Balance sistemine parayı yükleyip o şekilde almamı istediler.Şu an ne oyunu oynayabiliyorum,ne de verdiğim para geri geldi.Live Chat parayı geri gönderdiklerini söylüyor,paypal müşteri hizmetleri de paranın hesaba geri yollanmadığını söylüyor.Ne yapacağım bende hiç anlamadım...
  • arkadaşlar en para veya ininal kartla alabilen varmı bende kart yok o ikisi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShowTekk

Bende paypal kart'la oyunu satın aldım.3-4 saat sonra Account Upgrade Failure maili geldi.Live chat'e bağlandığımda,güvenlikten dolayı oyunu vermediklerini parayı da geri yolladıklarını dile getirdiler.Elimde provizyon kodu da olduğunu belirtmeme rağmen maalesef ellerinden birşey gelmediğini söylediler,Battle.net'teki Balance sistemine parayı yükleyip o şekilde almamı istediler.Şu an ne oyunu oynayabiliyorum,ne de verdiğim para geri geldi.Live Chat parayı geri gönderdiklerini söylüyor,paypal müşteri hizmetleri de paranın hesaba geri yollanmadığını söylüyor.Ne yapacağım bende hiç anlamadım...

Paypal ile dünyanın oyununu aldım blizzard'tan , nerde yanlış yaptınız acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xolid Gunner

arkadaşlar en para veya ininal kartla alabilen varmı bende kart yok o ikisi var

Aynen bende alirsam ininalle alirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Bende paypal kart'la oyunu satın aldım.3-4 saat sonra Account Upgrade Failure maili geldi.Live chat'e bağlandığımda,güvenlikten dolayı oyunu vermediklerini parayı da geri yolladıklarını dile getirdiler.Elimde provizyon kodu da olduğunu belirtmeme rağmen maalesef ellerinden birşey gelmediğini söylediler,Battle.net'teki Balance sistemine parayı yükleyip o şekilde almamı istediler.Şu an ne oyunu oynayabiliyorum,ne de verdiğim para geri geldi.Live Chat parayı geri gönderdiklerini söylüyor,paypal müşteri hizmetleri de paranın hesaba geri yollanmadığını söylüyor.Ne yapacağım bende hiç anlamadım...

Hocam harfi harfine burada yazılan şekilde herşeyi yaptım.Ama Paypal kart ismimde Ali Özkan Bozkurt,Battle.net hesabımda Ozkan Bozkurt şeklinde yazıyor.Paypal kart'taki adresim kendi evimin adresi kayıtlı,ama oyunu alırken google maps'ten St.Petersburg'dan bi adres sallamıştım.Bunların etken olabileceğini sanıyorum.Provizyon kodunu dahi kabul etmemeleri çok ilginç geldi..

• quote:

quote:

quote:

Hocam harfi harfine burada yazılan şekilde herşeyi yaptım.Ama Paypal kart ismimde Ali Özkan Bozkurt,Battle.net hesabımda Ozkan Bozkurt şeklinde yazıyor.Paypal kart'taki adresim kendi evimin adresi kayıtlı,ama oyunu alırken google maps'ten St.Petersburg'dan bi adres sallamıştım.Bunların etken olabileceğini sanıyorum.Provizyon kodunu dahi kabul etmemeleri çok ilginç geldi..

Bende aynı şekilde aldım sorun olmadı , blizzardın bi dediği diğerini tutmuyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam peki dedikleri şekilde Balance sistemini kullanıp alsam paypal card ile,TL olarak yüklediğimizde otomatik Ruble'ye çevirecekmi ? Bir de benim bu paranın akıbeti ne olmuştur bi bilgilendirebilirseniz çok sevinirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam peki dedikleri şekilde Balance sistemini kullanıp alsam paypal card ile,TL olarak yüklediğimizde otomatik Ruble'ye çevirecekmi ? Bir de benim bu paranın akıbeti ne olmuştur bi bilgilendirebilirseniz çok sevinirim

Vpn açık halde yaparsanız o anki kura çevirir galiba

• Fail olmuştu benim acc, ininal karta geri ödemeyi yapmışlar sonunda.

• oyunu aldım charachter boost u kullandım şimdi boostladıgım char locklandı napmam gerekiyo acc iptal olmadı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xolid Gunner

oyunu aldım charachter boost u kullandım şimdi boostladıgım char locklandı napmam gerekiyo acc iptal olmadı ama

Suppirt ile iletişime geçin . Ödemeniz onaylanmamış

• Ya 1 ay game time alacam, yaptım da oto oldu yani sürem bittikten sonra çekecek. Ben şimdi almak istiyprum yok mu yolu?

12.50 tl var ininal şubatta 1 tl çekecek zaten 359rub tam 12.41 tl yav hiç karta yükleme yapmak istemiyorum şuan flöçdö direk yolu yokmu bilen gören ?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.