Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan karta para attım tam game time alacam hideman de Rusya yok şuan, sanırım sorun varmış çalışıyorlarmış düzeltmek için XD

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Ulan karta para attım tam game time alacam hideman de Rusya yok şuan, sanırım sorun varmış çalışıyorlarmış düzeltmek için XD

Rusya olan başka vpn'ler de var . Denemedim ama zenvpn ile alanlarda var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    Yok ya gerek yok baska vpn indirmem. Vpn sakat olay mecbur kalmadıkça bilindikler harici kullanmaya gerek yok bence. Acelesi yok 12 gün var daha ama ben şimdiden alayım dedim akşama düzelir zaten

• Xolid Gunner kullanıcısına yanıt
    hayır ödemeyi yaptım 3 saat sonra onaylandı
  • Pre-Paid Paypal Nakit Kart ile işlem yapamayıp hesapları fail olanlar için

3 gün önce battle.net üzerinde aldığım Hesap Upgrade'i fail oldu.Bunun üzerine Live Chat ile görüşmemde paypal'dan para çekemediklerini dile getirdiler ve bu yüzden fail olduğunu söylediler.Görüşmemizde Battle.net Balance sistemine para yükleyip o şekilde satın aldığımızda hiçbir sorun çıkmayacağını da söylediler.Bunun üzerine bende Battle.net Balance sistemine 800+240 RUB yükleyip sıraya girdim.Tabii sizde değişebilir ama 8-10 saat arasında işlemim onaylandı ve 1040 RUB Battle.net Balance hesabıma yüklendi.Oyunu Battle.net Balance ile Upgrade ettiğiniz an sistem direk accountu onaylıyor ve hesabınız açık hale geliyor.Şu an için en güvenli ve kolay olan sistem sanırım bu

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar]

• Dün game time aldım onaylanmış, sanırım fail olacak diye endişelenmeme daha gerek yok hep tamamlanacak böyle

Tenks evribadi 13tl e wow oynuyoz yav lmdlömd

• ShowTekk kullanıcısına yanıt
    evet en güvenli yöntem bu. çünkü vpn kapalıyken kart bilgilerini girip ruble olarak balance yüklemiş oluyoruz. vpn açıncada kartla işimiz kalmamış oluyo direk balance kullanıyoruz. sanal kart kullanmasaydım bu şekilde yapacaktım bende.
    hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

evet en güvenli yöntem bu. çünkü vpn kapalıyken kart bilgilerini girip ruble olarak balance yüklemiş oluyoruz. vpn açıncada kartla işimiz kalmamış oluyo direk balance kullanıyoruz. sanal kart kullanmasaydım bu şekilde yapacaktım bende.
    hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim.Oyun aktif oldu 10 dakika sonra Hideman bozuldu crackleyip kullanıyordum tam zamanına denk geldi
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Vpn kapalıyken nasıl rubleye çeviriliyor?Parayı yükleyip vpnyi açınca tl rubleye mi dönüşüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

hayırlı olsun

Hocam vpn kapaliyken ruble olarak para yukleniyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obilux kullanıcısına yanıt
    vpn kapalıyken battle.net e girince balance ruble olarak görünüyo. euro olarak görünmüyo. demekki ruble olarak balance yüklenebiliyo. denemedim tahmin bu.

ama shopa girince fiyatlar euro olarak görünüyo. vpn açınca ruble oluyo. burdan yola çıkarak söyledim. denemedim
  • Hocam şimdi benim bi sorum var

Ben bütün işlemlerimi Hideman vasıtası ile yapmıştım ve şu an nedense Hideman kullanamıyorum.Crack'li dosyalarını indirmiştim ama nedense ne yaptıysam çalıştıramadım.1 ay sonra game time alacağım zaman euro olarak gözükecek.Şimdi bana Hideman gibi rusya st.petersburg'dan girebileceğim bi bi vpn programı önerebilir misiniz?
    Hocam bu hideman programı 5-6 saatlik bir süre ile geliyordu hepsini kullandınız mı Her saati ayrı ayrı etkinleştirmek gerekiyordu .

• quote:

Orijinalden alıntı: Defias

Hocam bu hideman programı 5-6 saatlik bir süre ile geliyordu hepsini kullandınız mı Her saati ayrı ayrı etkinleştirmek gerekiyordu .

Cevabınız için teşekkürler..
    Ben Hideman'i bi siteden install ve crack dosyaları ile birlikte indirdim.PC'ye yükleyip cracklediğimde oldukça güzel 3-4 gün çalıştı.Toplasak hepsini,zaten 2 saat ya kullanmışımdır ya da kullanmamışımdır.Dediğiniz şeyi ben bilmiyorum zahmet olmazsa yapılışını detaylı açıklarsanız PM yolu ile çok sevinirim.
  • Chromeda hola eklentisi kurun secin russia yi alin ne alacaksaniz. Bu kadar basit.

hideman i normal kullanın. cracke falan gerek kalmıyo. saatiniz dolunca hemen sağında saat ekleme butonu var. tıklayın 1 saat eklesin. o 1 saat içinde 10 kere wow alınır.
    Hocam kutu içine aldığım yerden 1 saat ek süre alıyorsunuz, bu sürelerde kendi kendini yeniliyor yani crack falan gerek yok wow almak için kullanacaksanız sadece VPNi fazlasıyla yeter.

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prayerx -- 31 Ocak 2015; 12:54:59 >
  • Çok teşekkürler arkadaşlar @Defias arkadaşımız detaylı yardımcı oldu
  • Birkaç merak ettiğim konu var,

1- Türkcell vınn ile ping sorunu yaşarmıyım?

2- Rusya hesabıma normal kredi kartı ile balance yükleyip oyun ve diğer şeyleri alabilir miyim?

• Arkadaşlar merhaba.
    Ülke Türkiye olarak kayıt olduğum adrese olduğundan (100TL) daha ucuz bir şekilde WoD güncellemesini alabilir miyim? Bir sorun yaşar mıyım? Yoksa illa battle.net hesabımın yeni mi olması gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.