Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kage.

Kredi kartı ile aldıysan kart da kayıtlı bilgileri/adresi girmen gerekiyordu, ön ödemeli kart ile aldıysan rusya adresi girmeliydin.

Paranın geri yollanmasını talep et. 3-5 güne geliyor.
    Ben de aynı şekilde dün 359 rublelik wow satın aldım 1 ay süre geldi hesabıma sınırlamalar falan da kalkmıştı. 20 levelın üzerine çıkabiliyordum yani herşey sorunsuzdu. Sabah kalktığımda tekrar starter edition a çevirmişler. Rus adresi girmiştim ve kredi kartı ile ödemiştim.

Gelen mail şöyle:

Greetings,

This notice is being sent to inform you that we are unable to successfully process the recently requested electronic upgrade for World of Warcraft account ****@gmail.com. As such, this account has been set to the account type which it was at before the electronic upgrade and no charges have been processed for this.

In addition, in order to protect the security of both this World of Warcraft account and your payment method we have disabled access to this account to prevent potential abuse.

Please contact the Blizzard Billing Support department by telephone via the phone numbers provided athttp://eu.battle.net/support/en/article/200502 for further assistance. Please note that due to security concerns we will be unable to assist you via email.

We apologize for the inconvenience this may cause and thank you for your patience in this matter.

Regards,

Provizyon kodu mu istemişler anlamadım. Normal kredi kartı ile ödediğim için sorun oldu sanırım adresten dolayı.

• Metalwrath kullanıcısına yanıt
    Hocam konuda milyon kere yazıldı, kredi kartı ile alıyorsanız kredi kartının bilgilerini, paypal, ininal vs. ile alıyorsanız rus adresi gireceksiniz. Kredi kartı bilgileriniz ile oraya yazdığınız adres uyuşmadığı için sorun olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prayerx

Hocam konuda milyon kere yazıldı, kredi kartı ile alıyorsanız kredi kartının bilgilerini, paypal, ininal vs. ile alıyorsanız rus adresi gireceksiniz. Kredi kartı bilgileriniz ile oraya yazdığınız adres uyuşmadığı için sorun olmuş.

Anladım. Kredi kartı adresiyle tekrar satın alsam 2 kere para çekilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: prayerx

Anladım. Kredi kartı adresiyle tekrar satın alsam 2 kere para çekilir mi acaba?

Paranın geri yatmasını bekleyip öyle satın alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ne yaptıysam kabul ettiremedim ödemeyi vpn kullanmayın diyorlar. Acaba kullandığım vpn ile alakası olabilir mi ? İnanmıyorlar hola eklentisini kurdum choreme a

Birde rus hesaplar için rus keyler satılmıyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fox90 kullanıcısına yanıt
    Vpn kullanmadan ruble fiyatlarını göremiyoruz , yani kullanmak zorundayız.Rus key satan siteler blizz'den daha pahalıya satıyorlar tavsiye etmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 11 Şubat 2015; 17:25:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Vpn kullanmadan ruble fiyatlarını göremiyoruz , yani kullanmak zorundayız.Rus key satan siteler blizz'den daha pahalıya satıyorlar tavsiye etmiyorum

https://www.g2a.com/world-of-warcraft-warlords-of-draenor-cd-key-ru.html

Burda gayet uygun fiyat ama sadece rusyadan bağlanabilirsin yazıyor alsak nasıl olur acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

quote:

Burda gayet uygun fiyat ama sadece rusyadan bağlanabilirsin yazıyor alsak nasıl olur acaba

En garantisi blizz'den almak hocam , fazla bulaşmayın g2a'ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

quote:

En garantisi blizz'den almak hocam , fazla bulaşmayın g2a'ya

Teşekkür ederim

• arkadaşlar ininal ile alırken upgrade failure maili geldi. Şöyle diyor mailde
    quote:

We were unable to process the purchase of your presale copy of Warlords of Draenor.

As a result, the prepurchased game has been removed from your Battle.net account, downgrading your World of Warcraft license. If you have already used your Character Boost, that character has been locked. If the Character Boost was not used, it has been removed from your account.

Please check with your financial institution to ensure that all billing information provided for the method of payment is accurate. If confirmed, please contact customer support (https://battle.net/support/help/) for assistance with processing this transaction.
    ne yapmam lazım supportla konuşup parayı mı alıcam?
    Valla arkadaş aynısını yaşayınca live chat e bağlandı, dedi ben vpn ile alıcam falan, adamda önermiyoruz ama kurallara aykırı değil dedi. Arkadaş sonra dedi tamam gidip şimdi alcam kabul edin falan Aldı 1 güne kabul edildi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırın Sütlaç

arkadaşlar ininal ile alırken upgrade failure maili geldi. Şöyle diyor mailde
    quote:

We were unable to process the purchase of your presale copy of Warlords of Draenor.

As a result, the prepurchased game has been removed from your Battle.net account, downgrading your World of Warcraft license. If you have already used your Character Boost, that character has been locked. If the Character Boost was not used, it has been removed from your account.

Please check with your financial institution to ensure that all billing information provided for the method of payment is accurate. If confirmed, please contact customer support (https://battle.net/support/help/) for assistance with processing this transaction.

supportta provizyon numarasini gonderin alisverisin.
    provizyon numarasini bankanizin musteri hizmetlerinden ogrenebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

quote:

Orijinalden alıntı: Fırın Sütlaç

arkadaşlar ininal ile alırken upgrade failure maili geldi. Şöyle diyor mailde
    quote:

supportta provizyon numarasini gonderin alisverisin.
    provizyon numarasini bankanizin musteri hizmetlerinden ogrenebilirsiniz

Bende provizyon kodu isteyen bir mail falan gelmedi. Direk iptal oldu hesabımdan herşey çekildi oyun boost falan

• Fırın Sütlaç kullanıcısına yanıt
    Onlar istemiyor zaten sen gönderiyon , ininal destek ile iletişime geç ve provizyon kodu iste . Ardından blizz support'a kodu gönder ve tekrar al oyunu . Olmazsa balance yükleme yapıp al

• quote:

Onlar istemiyor zaten sen gönderiyon , ininal destek ile iletişime geç ve provizyon kodu iste . Ardından blizz support'a kodu gönder ve tekrar al oyunu . Olmazsa balance yükleme yapıp al

Teşekkürler arayacağım şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Valla arkadaş aynısını yaşayınca live chat e bağlandı, dedi ben vpn ile alıcam falan, adamda önermiyoruz ama kurallara aykırı değil dedi. Arkadaş sonra dedi tamam gidip şimdi alcam kabul edin falan Aldı 1 güne kabul edildi

Bende live chatten konştum bana kapatın öyle alın dediler çok pahalı oluyor bize dedim bişey yapamam hesap güvenliği için kapatmanız ve öyle almanız gerekiyor dedi.

Dostum onlara bakma sen doğru yap olur

Sen ne ile aldın tam olarak bana söyle ben sana acık yardım edicem

• Evet live chatten konuştuk supportla ve iade etmişler parayı 3 gün içinde gelir diyo. Oyunu da alamadım vpn ile alamazsın falan dedi ülkeni türkiye yapıyım da bidahaki alışında doğru al falan dedi pazartesine kadar paran gelmezse bankayla görüş blizzardın parayı iade ettiğinden 100% emin olabilirsin dediler. Bakalım bekleyecem ve görücez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırın Sütlaç -- 12 Şubat 2015; 16:07:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Dostum onlara bakma sen doğru yap olur

Sen ne ile aldın tam olarak bana söyle ben sana acık yardım edicem

Ben chorem a hola kurup ülkeyi rusya yaptım. Sağ tarafta da rus bayrağı çıktı. Daha sonra battlenetten üyelik aldım adresimi moskovada bir türk şirketinin adresi olarak gösterdim kredi kartının adresini de kartın tanımlı olduğu kendi adresim yaptım. Oyunu aldım full sürüm oldu bir gün geçmeden hesabı starter yaptılar okadar konuştum malesef vpn kapatmanız gerekiyor dendi.

Yanlış yapmışsın işte

Bak kartın ön ödemeli ise ininal falan ise kartın adresi falan unut onu. Rusya adresi buldum dedin ya her adres girilecek yere o adresi yazacaksın. Ha kredi kartı ile alıyorsan kartın tanımlı oldugu adresi yine her adres girilecek yere yazacaksın. Biri Rusya biri türk adresi olmıcam aynı olacak

Her kredi kartı demişsin görmemişim bak kredi kartında kayıtlı olan adresi her adres girdiğin yere yaz, Rusya adresi karıştırmamalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 12 Şubat 2015; 16:57:04 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.