Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet
  • Teşekkürler dostum ininal ile sıfır sıkıntıyla oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vertigo G

Teşekkürler dostum ininal ile sıfır sıkıntıyla oldu.

E hayırlı olsun o halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teneke_kupa

quote:

Orijinalden alıntı: Vertigo G

Teşekkürler dostum ininal ile sıfır sıkıntıyla oldu.

E hayırlı olsun o halde.

E teşekkürler o halde.
  • Blizzard'ın accountu banlama gibi bi durumu olabilir mi ilerleyen günlerde ona göre asıl hesabıma wod çekemden ru hesap açıp alıcam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayklop

Blizzard'ın accountu banlama gibi bi durumu olabilir mi ilerleyen günlerde ona göre asıl hesabıma wod çekemden ru hesap açıp alıcam ?

Banlanma durumu yok , kesin bilgi .
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    peki teşekkürler
  • Arkadaslar bı sorum olucak. Bu vpn acıp battlenete gırdıgımız zaman hersey rusca olmuyor degılmı yada bıze gelen maıller oyun vs rusca olmuyordur umarım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuda bana yardımcı olucak arkadaşlar aranıyor akşamları birlikte oynayabiliriz oyun bilgim sıfır birlikte ogreniriz yada ogretirsiniz yaşım 23
  • Xx_RazorBlade_xX kullanıcısına yanıt
    Twisting nether server pmden goruşelim

Bugün sorunsuzca oyunu ininal kart ile 999rub'a aldım karakterimi 90a boostladım fakat oyuna girerken karşıma starter edition upgrade 9.99 or play trial diyor bi sıkıntı mı var acaba ?

edit: ben play triale basıp geçiyorum onu bu arada :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayklop -- 31 Mart 2015; 0:28:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayklop

Bugün sorunsuzca oyunu ininal kart ile 999rub'a aldım karakterimi 90a boostladım fakat oyuna girerken karşıma starter edition upgrade 9.99 or play trial diyor bi sıkıntı mı var acaba ?

edit: ben play triale basıp geçiyorum onu bu arada :D

Sorun yok hocam birkac saate duzelir bende de aynisi olmustu onaylanmasi suruyor biraz.

• Wirm kullanıcısına yanıt
    peki teşekkürler
  • Balance sistemiyle ilk olarak 1040 RUB hesaba yükledim. Oyunu aldım fakat "Deduct Authorized" diyor. Sanırım 72 saat beklemem gerekli.
  • tekrar hatırlatayım. oyun süresi alırken subscription ile almayın. boşyere telaşa kapılırsınız. 40 gün sonra parayı çekti blizzard benden. direk battle.net shoptan gametime olarak alın. anında çeker parayı sizinde kafanız rahat olur.
    sonuç olarak bir sorun çıkmadı. sadece nolacak sonu diye insan merak ediyo doğal olarak. sonuçta blizzard parasını kimsede bırakmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 2 Nisan 2015; 20:37:37 >
  • Bu akşam aldım ben de hesabı, program ile rusya yı seçiyoruz sonrası çocuk oyuncağı kolayca halloldu. Konu için teşekkürler.
  • kafa takılan bir kaç şey yardımcı olabilir misiniz?
    safe ıp programıyla rus ipsi üzerinden girdim account açtım satın almada fiyatlar rub olarak gözüküyor.buraya kadar sorun yok herhalde
    kafama takılan girdiğimiz mail adresinde konum olarak rusya seçmek veya seçmemek bir şey etkiler mi
    satın alma işlemi tamamlanınca oyuna girerken rus ipsiyle girmek zorundayız yoksa gerek yok mu
  • obiwan165 kullanıcısına yanıt
    Mail etkilemez. Rus ipsine gerek yok.

Biraz kisa oldu idare edin

• quote:

Orijinalden alıntı: obiwan165

kafa takılan bir kaç şey yardımcı olabilir misiniz?
    safe ıp programıyla rus ipsi üzerinden girdim account açtım satın almada fiyatlar rub olarak gözüküyor.buraya kadar sorun yok herhalde
    kafama takılan girdiğimiz mail adresinde konum olarak rusya seçmek veya seçmemek bir şey etkiler mi
    satın alma işlemi tamamlanınca oyuna girerken rus ipsiyle girmek zorundayız yoksa gerek yok mu

keşke konuyu şöyle bir okusanız hocam Hidemani açıp aldınız oyunu kapatıyorsun 1 ay sonra game time bitince açıyorsunuz anca , ayrıca mail olayını biraz düşünseniz sormazdınız zaten mail lokasyonu ile ne alakası var ? üstünüze alınmayın ama şu konuyu okumadan yorum yazmanız gerçekten sinir bozucu . konu içinde 10 kere sorulmuş ve cevaplanan bir şeyin tekrardn sorulması biraz gıcık bir durum .

Blizzardın bu kadar bariz bir şeye izin vermesi anlamadım.herşey başka bir lokasyonda OLDUĞUNU işaret ediyorsa neden banlamıyor.tüm oyun firmaları gibi blizzardda Oyuncuları sömürürken böyle basit bir yöntemle büyük miktar zarara giriyor ve engellemiyor anlamadım.bu kadar sinirin bozulduysa cevap yazmasaydım.ilk sayfaları okudum hemen denedim ilk adımları woda başlamayı düşünürken nerden ucuza alırım hesapları yaparken bu paylaşımı görüp inanamadım.gıcık olduysan görmezden gel engelle ama paylaşımın için teşşekürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.