Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Support'la konuştuk ban riski yok , zaten blizzard'ta memnun bu durumdan .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri diablo 3 ve Diablo 3 RoS kaç rubleye geliyor baka bilir mi?
  • Merhaba arkadaşlar bugün hideman vpn yi indirip rus ipsine bağlandım ve rus lokasyonlu bi hesap açtım. Account kısmının üst tarafında RUB yazarken shopa tıklayınca tekrar euro ya dönüyor. Sıkıntı nerede acaba yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar bu yöntemle yaklaşık 3 ay önce almıştım 72 level bir Paladin kasıp bıraktım.

30 tlye hesabimi satmak istiyorum, 90 level boostuda kullanılmadı duruyor.Game time yok.Paladin slyvanas realminde alliance

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır sorun çözüldü. Ama fiyat 1600 RUB a çıkmış tekrar indirim girermi acaba ?
  • İnermi bilinmez , ancak yinede bakın hıcam siz
  • Güncel

• Yeni bir indirimde birbirimizi haberdar edersek çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • battlenet üzerinden kaç ruble ? ve ben sitenin linkini göremedim silindi galiba tekrar yazar mısınız ?
  • Sitenin linki var hala konuda , o ürün kapanmış ancak aynı siteden alabilirsiniz yinedr .

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın ama ben göremiyorum galiba linki ilk mesajda. tekrar atar mısınız zahmet olmazsa ?
  • arkadaşlar şuan battle.net'te battlchest+wod+90 level boost 1599 ruble o da 81 TL. belki yaza doğru blizzard indirim yapabilir. diğer sitenin linki yok elimde onu da öğrenince takip edicem belki indirim yapar o da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunerkan

kusura bakmayın ama ben göremiyorum galiba linki ilk mesajda. tekrar atar mısınız zahmet olmazsa ?

http://www.plati.ru/asp/pay.asp?id_d=1450158

http://www.plati.ru/asp/pay.asp?id_d=1510733

Webmoney olayı ilk mesajda var ordan bakıp alabilirisiniz

• Fiyat hala aynı mı ? Şuan bu sistemle battlechest+wod kaç liraya geliyor ?
  • Ya beyler konuyu okudum da hiçbir şey anlamadım ( wow ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum ). Oyuna çok meraklıyım. Böyle hikayesi geniş oyunlara bayılırım , almak istiyorum oyunu. Arkadaş ayda 15 liraya denk geliyor demişti , var mı öyle bir şey ? Dediğim gibi konudan hiçbir şey anlamadım. Hiçbir şey bilmeyen birine basitleştirerek anlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Fiyat hala aynı mı ? Şuan bu sistemle battlechest+wod kaç liraya geliyor ?

TL çok değer kaybetti hocam Eu ile yaklaşık aynı fiyata denk geliyor artık . Bi esprisi kalmadı pek

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Ya beyler konuyu okudum da hiçbir şey anlamadım ( wow ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum ). Oyuna çok meraklıyım. Böyle hikayesi geniş oyunlara bayılırım , almak istiyorum oyunu. Arkadaş ayda 15 liraya denk geliyor demişti , var mı öyle bir şey ? Dediğim gibi konudan hiçbir şey anlamadım. Hiçbir şey bilmeyen birine basitleştirerek anlatırsanız sevinirim.

Game time 15tl oluyor ama oyunun kendisi tuzlu . Siyasete girmek istemiyorum ama ülke boka sardı nerden tutsak elimizde kalıyor buda bizim cebimize yansıyor

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    Bu ne hocam:http://www.playstore.com/#!/urun/World-of-Warcraft oyunun kendisi mi oluyor ? 36 liraysa ucuz değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Bu ne hocam:http://www.playstore.com/#!/urun/World-of-Warcraft oyunun kendisi mi oluyor ? 36 liraysa ucuz değil mi ?

Her ay 36 tl vericeksin ayrıca 100 tl daha verip WoD'ta alman gerek hocam , Rusya olayı hala çok daha ucuz Eu'dan ama artık eskisi kadar avantajlı değil

• merhabalar arkadaşlar öncelikle bütün konuyu tek tek okuyup bitirdim.benim sorudan ziyade bir ricam olacak.wow pvp serverda oynadım 1hafta şimdi orjinale geçmek istiyorum rusya uzerınen alcam vs vs. neyse sadede geleyim oyun bilgim pek yok bana oyun ıcı yardımcı olabilecek ve raf atabilecek var mıdır? oyunda ben eklesem sizi sorularım olduğunda ve yardıma ıhtıyacım olduğunda mesaj atsam ? farkındayım biraz saçma bir şey istiyorum ama bu oyunun herşeyini öğrenmek istiyorum az çokta bilgim var ama tabi meslek kasma yada daha detaylı seylerı bılmıyorum pek pvp de oynadığım ıcın,yani bam güm adamlara giriyordum.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.