Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben aylardır oynuyorum oyunu son zamanlarda da vpn kullanma ihtiyacım olmadı. Birtek oyun süresi aldığımda vpn ile bağlanyordum son 2 aydır da token aldığım için şuan ona gerek yok, galiba legion alınca tekrar vpn ile bağlanırım. Gold ile token alma süresini düşününce RUS hesabı da çok gerekli değilmiş aslında, yılbaşında da %50 indirim olmuştu. Eğer token parasını çıkaracak kadar oynarım diyorsanız RUS hesabıyla uğraşmanıza gerek yok, benim gibi yavaş bile ilerleseniz tek charla 3-4 ay içinde token alacak seviyeye geliyorsunuz haberiniz olsun. Yeni pakette be olur bilemem tabi.

Benim sormak istediğim authenticator konusu. Daha önce açtığım ve Diablo olan EU hesabım için cep telefonuma authenticator yüklemiştim. Rus hesabı için de aynı numarayla yüklesem sorun olur mu? Şuana kadar bir sıkıntı olmadı ama önlem almak lazım.
  • himone H kullanıcısına yanıt
    Yükleyemiyorsun aynı telefon olmasından değil. Bizim alan kodunun rusyaya uymaması. Bizim +90 la başlıyor. Yazınca kabul etmiyo çünkü rus alan koduyla başlayan bi numara olması lazım. En mantıklısı anahtarlık olani almakta o da olur 10 tl falandı geçen media marktta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunerkan

Yükleyemiyorsun aynı telefon olmasından değil. Bizim alan kodunun rusyaya uymaması. Bizim +90 la başlıyor. Yazınca kabul etmiyo çünkü rus alan koduyla başlayan bi numara olması lazım. En mantıklısı anahtarlık olani almakta o da olur 10 tl falandı geçen media marktta

Sağol denk gelirsem anahtarlık olanı alayım, aslında hesapları birleştirme olsa direk diğer hesabımla birleştirirdim ama geçti artık hayırlısı. Aslında hala diğer hesabımdan gitsem mi diye düşünmüyor değilim. Zaten yeni pakette eski karakterlerin pek bir anlamı kalmayacak sürekli aklıma takılan bir şey :).
    Valla ben hep wow oynamak istiyodum ama maddi olarak içim rahat olmuyodu bu rusya olayını bulunca direk başladım. Onun için benim asıl hesabım rus :D
    Bu arada anahtarlık olan olur diye düşünüyorum ama bi bilgim yok kesin.

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Blizzard-Authenticator-Kit-PC/Oyunlar/RPG-Role-Playing-Games-/urunno=0000000380379?gclid=COrtuObfs80CFeQp0wodOlsP-w

Bende alıcamda biriksin kargo vermeyeyim diye alamadım bi türlü :D

• quote:

Orijinalden alıntı: himone

Ben aylardır oynuyorum oyunu son zamanlarda da vpn kullanma ihtiyacım olmadı. Birtek oyun süresi aldığımda vpn ile bağlanyordum son 2 aydır da token aldığım için şuan ona gerek yok, galiba legion alınca tekrar vpn ile bağlanırım. Gold ile token alma süresini düşününce RUS hesabı da çok gerekli değilmiş aslında, yılbaşında da %50 indirim olmuştu. Eğer token parasını çıkaracak kadar oynarım diyorsanız RUS hesabıyla uğraşmanıza gerek yok, benim gibi yavaş bile ilerleseniz tek charla 3-4 ay içinde token alacak seviyeye geliyorsunuz haberiniz olsun. Yeni pakette be olur bilemem tabi.

Benim sormak istediğim authenticator konusu. Daha önce açtığım ve Diablo olan EU hesabım için cep telefonuma authenticator yüklemiştim. Rus hesabı için de aynı numarayla yüklesem sorun olur mu? Şuana kadar bir sıkıntı olmadı ama önlem almak lazım.

Rusya olayı sadece WoW için geçerli değil hocam . Şu sıralar insanlar ucuz Overwatch için zombş gibi dolaşıyor ortalıkta Overwatch 90 tl mesela bizde . Ayrıca Token parasını biriktirene kadar gerçek hayatta 25tl rahat rahat birikiyor , Yani token almak daha zor rusya'dan almaktan bana göre

• bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar ben aldım sorunsuz bugun abimede aldık fakat standart edition olarak gorunmesine ragmen oyuna girdiginde %50 indirim yada trial diyor para bosunamı gitti onaylamadılarmı anlamadık bilen varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mermiyekafaatanadam

bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar ben aldım sorunsuz bugun abimede aldık fakat standart edition olarak gorunmesine ragmen oyuna girdiginde %50 indirim yada trial diyor para bosunamı gitti onaylamadılarmı anlamadık bilen varmı acaba

hesap 72 saat içinde onaylanır sıkıntı yapmaya gerek yok .
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    Çok saolun cevap için abim triale tıkladı oynuyoruz suanda onaylanınca sıkıntı olmaz değil mi :) bu arada twisted netherda oynuyanlar ekleyebilirler eroltuna#21606 ben uzun zamandır oynamıyordum oynadıgım da private oynuyordum pek fazla bilgimiz yok =)
  • Şimdi rus hesapta %50 indirimden yararlanıp alma şansımız var mı

• quote:

Şimdi rus hesapta %50 indirimden yararlanıp alma şansımız var mı

evet
    Zahmet olmazsa anlatabil8r misiniz

• quote:

Zahmet olmazsa anlatabil8r misiniz

1-Battle.neti kapat
    2-vpn'yi açıp tekrar giriş yap
    3-oyuna gir update now'a bas
    4-web sitesine atacak 274 ruble kartını yazıp alıcaksın bu kadar .
    Oyuna vpnle girmek sorun çıkarmıyo mu ?

• quote:

Oyuna vpnle girmek sorun çıkarmıyo mu ?

Çıkartmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam çok sağol

• Elimde 2 aylık ru prepaid var 40 tlden satıyorum ilgilenen olursa pm ile ulaşabilir.
  • Rusya da Türk oyuncu durumu nasıl ? Türk guildleri var mı ? Yoksa ruslarla mı oynuyoruz
  • İyi günler arkadaşlar.

30 günlük pre paid alacaktım da ilk sayfada verilen plati.ru da ki linkte satım yok galiba. Onun dışında tavsiye edebileceğiniz satıcı var mıydı acaba. Yoksa direk raitingi yüksek birinden alımı gerçekleştireyim mi ?

Fiyatlar hakkında da bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden geri dönüşleriniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pooochyena

Rusya da Türk oyuncu durumu nasıl ? Türk guildleri var mı ? Yoksa ruslarla mı oynuyoruz

Pooochyena

Hesabı Rusya üzerinden alman illa Ruslarla oynayacaksın anlamına gelmesin. İstediğin server de istediğin şekil oynayabilirsin.İyi oyunlar
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.