Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: taltask

bir şey merak ediyorum arkadaşlar. ben indirimdeyken ru hesap açıp almıştım oyunu. 82 lv rogue kasabildim 1 ay sürede.
    vizelerden sonra oyuna başlayacam tekrar ama, ru lokasyonlu hesapla vpnsiz, vpnli girdim çıktım battle.net'e. hiç riske etmeden yeni hesap mı açsam. yoksa bu hesaptan devam mı etsem. sadece battlechest almıştım.

birde oyunu onboard ekran kartıyla oynayan var mı acaba ? harici ekran kartım patladı intel 3000 ile idare ediyorum şu aralar. 1 lv karakter ile 60 üstü fps alıyorum ama end gamede dungeonlar bgler nasıl olur bilemedim sorayım dedim.

Sıkıntı olmaz devam edin aynı hesap ile .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu yöntemi kullanmak istiyorum ama wow oynamayı düşünmüyorum. HS ve Overwatch için değer mi risk fiyatlar ne durumda? Steamden yıllardır rus oyunları alıyorum ama battlenet ne kadar kontrol ediyor vpn olmadan oyuna girersek sıkıntı yapıyor mu bir bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norse -- 24 Nisan 2016; 11:21:26 >
  • Norse kullanıcısına yanıt
    overwatch'u bilmiyorum ama hs için değmeyebilir. çünkü hs'de alacaklarınıızı telefondan alırsanız çok daha karlı oluyor zaten. %25 gibi bi miktar. kaldı ki enpara'yıda değerlendrirseniz çok daha iyiye gelir. mesela ben normalde 50$'a satılan yeni kart eklentisini telefonda 105 TL iken ben 80'e aldım. (enpara dahil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norse

Bende bu yöntemi kullanmak istiyorum ama wow oynamayı düşünmüyorum. HS ve Overwatch için değer mi risk fiyatlar ne durumda? Steamden yıllardır rus oyunları alıyorum ama battlenet ne kadar kontrol ediyor vpn olmadan oyuna girersek sıkıntı yapıyor mu bir bilgim yok.

Sıkıntı olmaz vpn, HS'de eğer ios bir cihazınız varsa Appstore'daki fiyatlar Rusya fiyatlarından çok farklı değil. Overwatch hakkında bir bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 24 Nisan 2016; 13:39:52 >
  • 2 aylık oyun süresi g2a kinguinde falan 70 liralara çıkmış.
  • son durum olarak fiyatlar nedir yaklaşık. 1 ay gametime ve legion paket? Rusyadan devam etmeye değmeyecekse fiyat avrupa hesabıma geri dönebilirim legionla birlikte. O sebepten merak ettim. g2a da 100 tl çünkü legion şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

son durum olarak fiyatlar nedir yaklaşık. 1 ay gametime ve legion paket? Rusyadan devam etmeye değmeyecekse fiyat avrupa hesabıma geri dönebilirim legionla birlikte. O sebepten merak ettim. g2a da 100 tl çünkü legion şuan.

Game time fiyatları hala EU'nun baya altında . düz 1 aylık game time 550 ruble 25 tl civarı yapıyor şuan (Eu'da 13euro 43 tl gibi bir fiyat çıkıyor buradan) . Ancak Overwatch ve Legion fiyatları EU ile yakın fiyatlarda ne yazık ki , Legion şuan 2000 ruble .
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    valla rus hesabımda 2 token vardı ama onu eu hesabına atmam mümkün değil tabi. o kalacak orada artık D:
    Avrupa yolu gözüktü gibi eğer böyleyse. Çünkü 2 aylık gametime satın alsam 70 tl ye, 2 ay sonra token parası çıkmaya başlar ve yeni paket çıkana kadar tek kuruş ödemeden oynamaya devam ederim. Yani en azından wodda öyle yapıyordum. gerçi ben bıraktığımda token 50k idi. şimdi coşmuştur fiyat ama blizz her seferinde yeni pakette gelen gold miktarını dahada artırıyor. haliyle oyun başlarında gene millet paraya para demeyecek. ardından garrison gibi bişey olursa para basmaya devam edecek woddaki gibi.

neyse teşekkürler kötü haber için :D
  • quote:

valla rus hesabımda 2 token vardı ama onu eu hesabına atmam mümkün değil tabi. o kalacak orada artık D:
    Avrupa yolu gözüktü gibi eğer böyleyse. Çünkü 2 aylık gametime satın alsam 70 tl ye, 2 ay sonra token parası çıkmaya başlar ve yeni paket çıkana kadar tek kuruş ödemeden oynamaya devam ederim. Yani en azından wodda öyle yapıyordum. gerçi ben bıraktığımda token 50k idi. şimdi coşmuştur fiyat ama blizz her seferinde yeni pakette gelen gold miktarını dahada artırıyor. haliyle oyun başlarında gene millet paraya para demeyecek. ardından garrison gibi bişey olursa para basmaya devam edecek woddaki gibi.

neyse teşekkürler kötü haber için :D

Token'ler 100k civarında hocam . Support'tan 1-2 günlük game time isteyip tokenleri satıp asıl hesabınıza atabilirsiniz gold'ları

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    öyle birşey mümkün değil diye biliyorum. yani aldığımız tokeni satmak.
    edit: baktım netten mümkün değil. yoksa süper olurdu zaten

aslında 2 ayı aktif edip garrisonda gold kasadabilirim sonra ana hesaba atarım o goldu ama 2 ayı aktif edip o 2 ayda 200k kasabileceğimi sanmıyorum sırf garrisondan. zaten 7 aydırda girmiyorum garrison gold dengesi değişmiş bile olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 23 Mayıs 2016; 16:53:56 >
  • quote:

öyle birşey mümkün değil diye biliyorum. yani aldığımız tokeni satmak.
    edit: baktım netten mümkün değil. yoksa süper olurdu zaten

aslında 2 ayı aktif edip garrisonda gold kasadabilirim sonra ana hesaba atarım o goldu ama 2 ayı aktif edip o 2 ayda 200k kasabileceğimi sanmıyorum sırf garrisondan. zaten 7 aydırda girmiyorum garrison gold dengesi değişmiş bile olabilir.

o zaman yapacak bir şey yok hocam . Ben game time fiyatları zaten ucuz diye hiç token almadım bilmiyorum tam sistemi

• Benim eu accountumda sc2 ve diablo 3 var.Ru accountumla merge etsem sorun çıkar mı veya yapabilir miyim?
  • şimdi benim anlamadığım bir şey var daha önce hiç wow satın almadım ben battlechest alsam şimdi herhangi başka bişey almama gerek var mı oynamak için yoksa eğer legion çıkıncada game time alıp yine oyunu oynamaya devam edebilir miyim ? beni bi yeşillendirin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthyakuza

şimdi benim anlamadığım bir şey var daha önce hiç wow satın almadım ben battlechest alsam şimdi herhangi başka bişey almama gerek var mı oynamak için yoksa eğer legion çıkıncada game time alıp yine oyunu oynamaya devam edebilir miyim ? beni bi yeşillendirin lütfen

Battlechest aldıktan sonra 100'e kadar kaaabilirsibiz , ilk ay game time BC ile geliyor ondan sonra Game time almabız gerek . Legion çıkınca onu almak zorunda değilsiniz BC ile devam edebilirsiniz

• battlechest kaç ruble-tl ye geliyor şu an rusya üzerinden ?
  • Gametime alabileceğim tavsiye ettiğiniz yer varmı plati.ru da adamlar şifrenizi felan paylaşıp biz yükleyelim demiş.

• Overwatchı da rusya üzerinden alsak oluyor mu? İndirim ve avrupa sunucusu. Bilgisi olan varsa, beni aydınlatırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dagr

Overwatchı da rusya üzerinden alsak oluyor mu? İndirim ve avrupa sunucusu. Bilgisi olan varsa, beni aydınlatırsa sevinirim.

ben de takip ediyorum bu konuyu. overwatch topicinde alanlar var , 90 tl ye gelmiş galiba.
  • Overwatch 90 tl arkadaşlar 2000 ruble.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Overwatch 90 tl arkadaşlar 2000 ruble.

hocam aylık ödemesi var mı overwatch ın
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.