Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Defias

Hocam anlatımda hata yaptım galiba pardon . Ip adresimi değiştirip rusya üzerinden eubattle a giriş yapınca diablo 3 999 ruble yani 39 tl ama ip adresi değiştirmeden giriş yapınca diablo 3 19,99 euro yani 65 tl civarında oluyor . Yani Ip adresimi değiştirip alırsam herhangi bir sıkıntı çıkar mı ona emin olamadım .

Çıkmaz hocam
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolasın :D
  • Ticket acip Blizz ile iletisime gecmeye calisinca cevap verirken sen Turkiye üzerinden oynuyorsun ama hesabın Rusya'ya kayitli ne is? diye sikinti cikarirlar mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 17 Ocak 2016; 17:21:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom.

Ticket acip Blizz ile iletisime gecmeye calisinca cevap verirken sen Turkiye üzerinden oynuyorsun ama hesabın Rusya'ya kayitli ne is? diye sikinti cikarirlar mi?

Çıkartmazlar
  • Arkadaşlar merhaba, wow hesabım tr bölgesinden, plati.ru üzerinden gametime alırsam eğer etkinleştirebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baristanblue

Arkadaşlar merhaba, wow hesabım tr bölgesinden, plati.ru üzerinden gametime alırsam eğer etkinleştirebilirmiyim?

Hayır
  • Tüh be eğer olsa güzel olurdu. Bu para birimlerine bi ayar çekmeleri lazım yaw, prepaid alsan en ucuz 60 lira. En pahalı bölge bizim eu bölgesi. Gerek us gerekse ruslar neden daha ucuza oynuyor çözemedim. Rus gametime 37 liraya denk geliyor, neredeyse 1,7 kat daha pahalı.
  • BecomingInsane B kullanıcısına yanıt
    Evet 2 gun once yeni actigim ru hesabi kilitlendi ve bende ticket attim fakat basta satin alimda sorun cikti canli chate yonlendiricem sizi dedi canli chatte bankanizla konusun ve odemeyi onaylasin dedi sonrasinda bankayi aradim ve onaylama gibi bi islem mumkun degil dedi.bir kez daha canli sohbete girdim game master bi turkiyeden bi rusyadan baglandigimi soyledi sonra vpn mi kullaniyosunuz dedi bende arkadasim girdi vs dedim bi daha o arkadasiniz girmesin falan dedi ve oyunu geri iade ettiler zor kurtardim yani ki burdan suna gelcem sakin vpnsiz girmeyin her battle.net e girisiniz de kullanin bence.
    Ayrica 2 ay sure yanlis hatirlamiyosam eger 37,5 tl ye geliyodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZERR0W -- 27 Ocak 2016; 6:26:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemi başından beri kullanıyorum hiç bir zaman problem ile karşılaşmadım . Tüm SC2'yi aldım D3 aldım Aktif olarak HS oynuyorum ordan Adventure aldım HotS'ta birsürü Hero aldım, WoW'u sorunsuzca oynadım shop'tan Helm'de aldım hiç sııkıntı yok . Sıkıntı olan kişilerde neden sıkıntı oluyor detaylı bir şekilde yazarlarsa yardımcı oluruz
    D3 kaça geldi ya ?

• quote:

Orijinalden alıntı: orhunerkan

D3 kaça geldi ya ?

İndirimdeydi ben aldığımda RoS ile birlikte 80-90 civarına geldi galiba
    Blizzard indirimi mi, en yakın ne zaman olur sence ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BecomingInsane

quote:

Orijinalden alıntı: ZERR0W

Evet 2 gun once yeni actigim ru hesabi kilitlendi ve bende ticket attim fakat basta satin alimda sorun cikti canli chate yonlendiricem sizi dedi canli chatte bankanizla konusun ve odemeyi onaylasin dedi sonrasinda bankayi aradim ve onaylama gibi bi islem mumkun degil dedi.bir kez daha canli sohbete girdim game master bi turkiyeden bi rusyadan baglandigimi soyledi sonra vpn mi kullaniyosunuz dedi bende arkadasim girdi vs dedim bi daha o arkadasiniz girmesin falan dedi ve oyunu geri iade ettiler zor kurtardim yani ki burdan suna gelcem sakin vpnsiz girmeyin her battle.net e girisiniz de kullanin bence.
    Ayrica 2 ay sure yanlis hatirlamiyosam eger 37,5 tl ye geliyodu.

Bende baya önceden alınmış bir ru hesap var sadece gametime problem oluyor mu o önemli ?
    Birde bu belirttiğiniz fiyat plati.ru üzerinden mi geçerli yoksa b.netten direk alınca mı ?
    Cevap için teşekkürler bu arada

Belirttigim fiyat b.net ayrica vpnsiz giris yapmayin ben oyle patladim malesef...
    Ben tesekkur ederim kolay gelsin.

• hocam ben diablo 3'ü de rusya üzerinden aldım ama henüz daha 100 altında ping göremedim 2 saattir oynuyorum. bu ping rusyadan almamla alakalı mı yoksa anlık intrnetimde mi sıkıntı var ?
  • internetle alakali sıkıntı vardır diablo 3 en yakındaki server'a otomatik bağlanır . Ben sıkıntisiz oynuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Seninde mi rusyadan ?

• Arkadaşlar Merhaba bu konunun yabancısıyım platinum. Ru dan 1 kişiden kullanıcı adını ve şifresini çok uygun fiyata aldım indiriyorum sony nin bu konuda bi yaptırımı olur mu bana yoksa her şey legal bi sıkıntı yok mu yardımcı olabilir misiniz

• htezcanolur H kullanıcısına yanıt
    Pardon ? Ne sonysi ?

• Hola da ayarları Rusya yaptım
    Yeni bir battle net hesabı aldım
    Kinguin den StarCraft II: Legacy of the Void RU Battle.net CD Key aldım
    Hola açık olarak cd keyi battle net hesabına girdim
    Hola kapalı bir şekilde starcraft 2 legacy of void oynamaktayım ...
    konuyu açan arkadaşa teşekkürler...
  • bir şey merak ediyorum arkadaşlar. ben indirimdeyken ru hesap açıp almıştım oyunu. 82 lv rogue kasabildim 1 ay sürede.
    vizelerden sonra oyuna başlayacam tekrar ama, ru lokasyonlu hesapla vpnsiz, vpnli girdim çıktım battle.net'e. hiç riske etmeden yeni hesap mı açsam. yoksa bu hesaptan devam mı etsem. sadece battlechest almıştım.

birde oyunu onboard ekran kartıyla oynayan var mı acaba ? harici ekran kartım patladı intel 3000 ile idare ediyorum şu aralar. 1 lv karakter ile 60 üstü fps alıyorum ama end gamede dungeonlar bgler nasıl olur bilemedim sorayım dedim.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.