Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Client üzerinden 359.00 ve 900.00 ruble fiyatlar . Plati.ru fiyatları daha'da altına inebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar rus vpn ile yeni hesap açtım hesap rus lokasyonlu ben plati.ru yerine direk btc yi ve wod u battle.net den alsam sıkıntı olumu?
  • Şimdi ben kendi hesabıma vpn ile client üzerinden wod almak istiyorum. Ama bi arkadaşım ininal kartla alırken sıkıntı yaşamış. Adres türkiye de olduğu için falan. Sorunsuz bi şekilde kredi kartıyla nasıl alabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: orhunerkan

Şimdi ben kendi hesabıma vpn ile client üzerinden wod almak istiyorum. Ama bi arkadaşım ininal kartla alırken sıkıntı yaşamış. Adres türkiye de olduğu için falan. Sorunsuz bi şekilde kredi kartıyla nasıl alabilirim ?

Adres türkiye olması ile bir alakası olacağını sanmıyorum . Benimde adresim türkiye sorunsuzca oynuyorum

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    Ama onun kart adresinden dolayı parayı hesabina geri yollamislar falan. Birde şuan wod indirimdeyken almak mantikli mi plati.ru'dan 8 tl civarı daha ucuz ? Yoksa plati.ru'da da black friday indirimi olur mu ?

• Herkese merhaba

Arkadaşlar güncel 2,3,6 aylık oyun süresi fiyatları ne kadar ?

• Clientte wod 37 tl. Plati.ru'da falan düşer mi daha yada ne kadar düşer? Alalim mi 37'den ?

• birkaç sorum olacak arkadaşlar

arkadaşım eu üzerinden oyunu almış twisted netherde oynuyor. ben ru hesap açtım ama daha almadım trial ile oynuyorum yani
    sormak istediğim ilk şey ikimiz raf atabilir miyiz ? raf attıktan sonra ben ilk game-time alınca(muhtemelen plati.ru üzerinden olacaktır daha ucuz çünkü) arkadaşa hediye game time gidecek mi ?

ikinci şey ise plati.ru'da bazı taymkarta(timecard) satan satıcılar "ONLY RUSSIAN SERVER" falan yazmışlar şuradaki gibi. bunu alıp yine twisted netherde oynayabiliriz sanırım

• Bu sistem ilk ortaya çıkmaya başladığı zamanlar Rusya üzerinden hesap alıp oynamaya başlamıştım ben de. Marttan beridir de oynamıyordum. Bugün tekrar başlamak için plati.ru üzerinden 60 günlük pre-paid kart aldım. Vpn ile Rusya üzerinden hesabıma giriş yapıp aktif etmek istediğimde kodun bağlı olduğum bölge dışından bir kod olduğunu söyledi. Destekle iletişime geçip hesabın Rus hesabı olduğunu kartın da Rus bölgesi için olduğunu söyledim. Uzun konuşmalar sonucu destekteki eleman hesabıma daha çok Avrupa üzerinden giriş olduğunu sorunun da bundan kaynaklı olabileceğini söyledi. Sonuç olarak elimdeki kodu kendisi aktif etti hesabımın Rusya üzerinden açıldığını gördüğü için ancak bir daha Rus bölgesi için değil Avrupa için olan pre-paid kullanmalısın dedi. Hesap Rusya üzerinden açılmış olsa dahi Avrupa'dan girişlerde direkt sıkıntı çıkartabiliyorlar anlaşılan. Ya da yavaş yavaş bu Rusya muhabbetini kontrol altına almayı planlıyorlar.

• KsKCaso kullanıcısına yanıt
    Kod'larda sıkıntı yaratmaya başladılar rus hesap'larda , evet . Ancak client'te vpn açıp battle.net üzerinden alınca sıkıntı çıkarmıyorlar . Yine Ru üzerinden devam edin hocam sistem'in önünü tamamen kapatılınca'ya kadar devam

• arkadaşlar napalım rusya üzerinden mi alalım yoksa riske girmeyip eu üzerinden mi alalım daha fazla bayılıp.
    tatmin edici açıklama yapablir misiniz
  • Zaten sistem açısındanda clientten alinanlari engellemeleri daha zor değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: attari

arkadaşlar napalım rusya üzerinden mi alalım yoksa riske girmeyip eu üzerinden mi alalım daha fazla bayılıp.
    tatmin edici açıklama yapablir misiniz

Rus devam edin hocam

• attari A kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak mukayese edilemeyecek ölçüde daha ucuz Rusya o yüzden kesinlikle bu sistemden devam edilir. Maddi sıkıntın yoksa, oyuna bir kere başladım mı bir daha sıkıntı yaşamayayım diyorsan eu hesap al rahatına bak.
    Zaten adamlarda sorun çıkarsa bile bir orta yol bulmaya çalışıyor. Destek sistemlerini bilmeyen yoktur zaten en kötüsünde bile kodu kendileri hesabına aktif ediyor çünkü biliyor teknik olarak hesabının Rus hesabı olduğunu, yapabilecek bir şeyi yok. Sonuç olarak Rus hesaplarına yapabilecekleri maksimum şey fiyatların eu ile eşitlenmesi olacak o zaman da zaten elimizden bir şey gelmeyecek.
  • Şuan ki oyun sürelerinin fiyatları ne kadar ki ?

• swizzz S kullanıcısına yanıt
    800-900 ruble arası hocam
  • Ilginiz için teşekkür ederim. 2 aylık fiyat mı bu ?

• swizzz S kullanıcısına yanıt
    Evet iki aylık
  • Beyler hala çalışıyormu kullanan varsa yazabilirmi ona göre alacağımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exzking

Beyler hala çalışıyormu kullanan varsa yazabilirmi ona göre alacağımda

Calisiyor

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.