Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dün alıp oynadım, bugün tekrar oynarım herhalde. Kredi Kartı ile Plati.ru sitesinden battlechest aldım, 7,08 USD'ye geldi yanlış hatırlamıyorsam. Webmoney olsaydı 6,57 USD fiyatı. WOD paketi de 15 $ falan. Böyle olunca arada ciddi fark oluyor, burayı görmesem gittigidiyordan almıştım. O şekilde olsa 120-130 TL arası bir tutar oluyordu şimdi 70 TL civarında, aradaki fark az değil. Battlenet üzerinden doğrudan alsanız 85 TL falan oluyor bu ikisi. Battlenet üzerinden 60 Euro arada çok fark var.

Edit: Ayrıca oyunu oynamak için vpn açık olmasına gerek yok. Hideman açık olmadan oynuyorum 2 gündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himone -- 25 Eylül 2015; 12:46:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: himone

Ben dün alıp oynadım, bugün tekrar oynarım herhalde. Kredi Kartı ile Plati.ru sitesinden battlechest aldım, 7,08 USD'ye geldi yanlış hatırlamıyorsam. Webmoney olsaydı 6,57 USD fiyatı. WOD paketi de 15 $ falan. Böyle olunca arada ciddi fark oluyor, burayı görmesem gittigidiyordan almıştım. O şekilde olsa 120-130 TL arası bir tutar oluyordu şimdi 70 TL civarında, aradaki fark az değil. Battlenet üzerinden doğrudan alsanız 85 TL falan oluyor bu ikisi. Battlenet üzerinden 60 Euro arada çok fark var.

Edit: Ayrıca oyunu oynamak için vpn açık olmasına gerek yok. Hideman açık olmadan oynuyorum 2 gündür.

hocam benim hesabım var bu rusya üzerinden 15$ a wod alıp tanımlayabilir miyima caba hesabıma bilginiz varmı ? sıfırdan hesap oluşturmadan varolan EU hesaba tanımlanabilir mi acaba ? alayım diyorum ama game time ile birlikte 150 TL yapıyor TR de euda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 26 Eylül 2015; 16:44:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Orijinalden alıntı: himone

Ben dün alıp oynadım, bugün tekrar oynarım herhalde. Kredi Kartı ile Plati.ru sitesinden battlechest aldım, 7,08 USD'ye geldi yanlış hatırlamıyorsam. Webmoney olsaydı 6,57 USD fiyatı. WOD paketi de 15 $ falan. Böyle olunca arada ciddi fark oluyor, burayı görmesem gittigidiyordan almıştım. O şekilde olsa 120-130 TL arası bir tutar oluyordu şimdi 70 TL civarında, aradaki fark az değil. Battlenet üzerinden doğrudan alsanız 85 TL falan oluyor bu ikisi. Battlenet üzerinden 60 Euro arada çok fark var.

hocam benim hesabım var bu rusya üzerinden 15$ a wod alıp tanımlayabilir miyima caba hesabıma bilginiz varmı ? sıfırdan hesap oluşturmadan varolan EU hesaba tanımlanabilir mi acaba ? alayım diyorum ama game time ile birlikte 150 TL yapıyor TR de euda

Olmuyor diye biliyorum, çünkü siz keyi mevcut hesabınıza girmek istediğinizde region locked diye uyarı veriyor. Ben keyi ilk girmek istediğimde vpn'yi açmayı unutmuştum, keyi girerken uyarı verdi sonra vpn'yi açıp keyi girince kabul etti. Hesabını ilk oluşturduğun sıradaki ip adresine göre bölgeni belirliyor, yani sıfırdan Rusya üzerinden hesap açmazsan olmayacaktır.

Benim merak ettiğim konu da şuan vpn'yi açmaya gerek duymadan oynayabiliyorum, acaba bunu anlayıp hesabımı banlarlar mı? Oyuna her girişimde vpn'yi açmama gerek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himone -- 27 Eylül 2015; 11:55:09 >

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://plati.ru/itm/WoW+-+complete+set+%2830+days+%2B+TBC+%2B+LK+%2B+CT+%2B+MoP+%2B+WoD/1450158

Toplamda hepsi 68 liraya denk geliyor eu'ya göre baya uygun fiyatlı.

Şimdi bunu plati.ru üzerinden alırkende vpn kullanmamız gerekiyor mu? Yoksa sadece Battle.net hesabı açarken mi kullanıcaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saybilek -- 7 Ekim 2015; 20:02:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saybilek

http://plati.ru/itm/WoW+-+complete+set+%2830+days+%2B+TBC+%2B+LK+%2B+CT+%2B+MoP+%2B+WoD/1450158

Toplamda hepsi 68 liraya denk geliyor eu'ya göre baya uygun fiyatlı.

Şimdi bunu plati.ru üzerinden alırkende vpn kullanmamız gerekiyor mu? Yoksa sadece Battle.net hesabı açarken mi kullanıcaz?

Siteden alacağınız kodu girerken Vpn açmanız gerekiyor sadece

• Oyun sürem bitmek üzere ve yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar
    Gametime için plati.ru denmiş fakat daha önce plati.ru ile hiç alışveriş yapmadım güvenilir bir site midir ? (Bu siteden alışveriş için ufak bir rehber yapabilirseniz çok mükemmel olur.)
    Direk b.net üzerinden gametime alsam çok mu pahallıya gelir plati.ru'ya göre ?
    Hesabımı türkiyeye taşıtıp avrupa kodlarıyla gametime alsam çok mu salaklık etmiş olurum 2 ay 60 tl'ye alınıyor yanlış bilmiyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: One More Night

Oyun sürem bitmek üzere ve yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar
    Gametime için plati.ru denmiş fakat daha önce plati.ru ile hiç alışveriş yapmadım güvenilir bir site midir ? (Bu siteden alışveriş için ufak bir rehber yapabilirseniz çok mükemmel olur.)
    Direk b.net üzerinden gametime alsam çok mu pahallıya gelir plati.ru'ya göre ?
    Hesabımı türkiyeye taşıtıp avrupa kodlarıyla gametime alsam çok mu salaklık etmiş olurum 2 ay 60 tl'ye alınıyor yanlış bilmiyorsam.

550 ruble yapıyor 1 ay . Eu'ya göre yine ucuz . Plati.ru'dan alışveriş yapabilirsiniz Rusların G2A'sıdır plati.ru

• Selam arkadaşlar benim hesabım Rusya üzerinden yine rusya üzerine bir hesap açacak olsak raf yapılabiliyor muyuz ? Forumlarda tam bilinmesede yapılır ve yapılmaz tartışmalarına denk geldim . Bilen bir arkadaş varsa ve yardımcı olursa sevinirim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defias

Selam arkadaşlar benim hesabım Rusya üzerinden yine rusya üzerine bir hesap açacak olsak raf yapılabiliyor muyuz ? Forumlarda tam bilinmesede yapılır ve yapılmaz tartışmalarına denk geldim . Bilen bir arkadaş varsa ve yardımcı olursa sevinirim ...

Ru hesaptan Eu'ya bile Raf atıldığını gördüm hocam sıkıntı olmaz

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam teşekkürler ...
  • merhaba, ben şmdi hesabımdan bir arkadaşıma RAF atsam, o da başka bi arkadaşına atsa.
    1)3'ümüz kasarken hepimize bonus exp gelir mi ?
    2)Ben arkadaşımın arkadaşıyla kasarken bonus exp gelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunerkan

merhaba, ben şmdi hesabımdan bir arkadaşıma RAF atsam, o da başka bi arkadaşına atsa.
    1)3'ümüz kasarken hepimize bonus exp gelir mi ?
    2)Ben arkadaşımın arkadaşıyla kasarken bonus exp gelir mi ?

Evet

Edit: 1dk sadece raf ın ile bonus exp alırsın, arkadaşının arkadaşı ile girersen raf sayılmaz ki, mecbur 3 kişi olmalısınız eğer 3 ünüzde rafdan yararlanacaksanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 23 Ekim 2015; 15:34:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Beyler şimdi aldık diyelim Plati.ru'dan, rus serverında ruslarlamı oynuyoruz? yoksa twisting nether'da oynayabilir miyim yine eu gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

Beyler şimdi aldık diyelim Plati.ru'dan, rus serverında ruslarlamı oynuyoruz? yoksa twisting nether'da oynayabilir miyim yine eu gibi?

Konuda zaten yazıyor hocam ama yine cevaplayayım . EU server'larında oynayabiliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Beyler şimdi aldık diyelim Plati.ru'dan, rus serverında ruslarlamı oynuyoruz? yoksa twisting nether'da oynayabilir miyim yine eu gibi?

Konuda zaten yazıyor hocam ama yine cevaplayayım . EU server'larında oynayabiliyoruz

hocam linktekinde sadece rusyada diyor eu olduguna eminmisiniz?

http://plati.ru/itm/WOW+WORLD+OF+WARCRAFT+30+days+%2B+TBC+%2B+LK+%2B+CATA+%2B+MoP+%28/1848899

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartman91 -- 12 Kasım 2015; 17:28:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cartman91

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

hocam linktekinde sadece rusyada diyor eu olduguna eminmisiniz?

http://plati.ru/itm/WOW+WORLD+OF+WARCRAFT+30+days+%2B+TBC+%2B+LK+%2B+CATA+%2B+MoP+%28/1848899

Ee sorun ne ? Hesaplar rusya lokasyonlu bi sorun göremedim

• hocam biz bunu nasıl alıcaz 3 tane kredi kartı denedim kabul etmiyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartman91 -- 12 Kasım 2015; 23:33:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartman91

hocam biz bunu nasıl alıcaz 3 tane kredi kartı denedim kabul etmiyor!

Sorunu daha açık bir şekilde yazarmısınız hocam

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.