Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Game time alacak arkadaşlara önerim Plati.ru sitesidir , zaten konunun kendisindede bahsettiğim bu sitede eski game time fiyatlarına çok yakın seviyelerden alabiliriz . Ben Bu Satıcıdan alıyorum , ödeme onaylandığı anda Kodun fotoğrafını Mail adresinize atıyor tavsiye ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 1 Temmuz 2015; 12:24:54 >
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    30 günlük satanı yok mu
  • benim tavsiye ettiğim satıcı 30gün satmıyor ama farklı satıcılar da vardır satan .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    http://plati.ru/itm/WORLD+OF+WARCRAFT+30+days+%28RUS%29/1548449

şuna bir bakar mısınız bu youn mu gametime mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunerkan

http://plati.ru/itm/WORLD+OF+WARCRAFT+30+days+%28RUS%29/1548449

şuna bir bakar mısınız bu youn mu gametime mı acaba ?

Değil
    oyun mu yani ? ben tam bulamadım da 30 günlük müsait olunca birde siz bakarsanız çok memnun olurum
  • Oyuna dönmeyi düşünüyordum 549 rub u görünce vazgeçtim. Anlamışlar herhalde böyle aldığını insanların. Bu sistemi ence sadece biz değil yabancılar da kullanıyor, denk gelmiştim. Bide yapamayan kişiler, sürekli ticket atıyor ve vpn ile aldıgını söylüyor daha ucuz diye. Eh adamlar da artık akıllandı. Bi mantığı kalmadı o zaman zaten 1 aylık eu 30TL burda 26TL değişen hiç birşey yok artık. Platin.ru sitesinde 30 günlükte yok bu arada arayanlar için söylüyorum. Boşuna bakmayın.

Edit: Bide bu fiyatlar sanırım çok yakında geldi. Yakın zamanlarda baktıgımda eski fiyatlar vardı. Ruslar bu duruma belki tepki gösterebilir. Fiyatlar geri çekilebilir gibi. Zaten battlechest sözde 599 olmuş ama hemen eski fiyatına yakın bi indirim yapmışlar. Yüksek ihtimal tepki gösterirler game time a da. Umut var gibi yani, ben bekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 3 Temmuz 2015; 10:25:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Oyuna dönmeyi düşünüyordum 549 rub u görünce vazgeçtim. Anlamışlar herhalde böyle aldığını insanların. Bu sistemi ence sadece biz değil yabancılar da kullanıyor, denk gelmiştim. Bide yapamayan kişiler, sürekli ticket atıyor ve vpn ile aldıgını söylüyor daha ucuz diye. Eh adamlar da artık akıllandı. Bi mantığı kalmadı o zaman zaten 1 aylık eu 30TL burda 26TL değişen hiç birşey yok artık. Platin.ru sitesinde 30 günlükte yok bu arada arayanlar için söylüyorum. Boşuna bakmayın.

Edit: Bide bu fiyatlar sanırım çok yakında geldi. Yakın zamanlarda baktıgımda eski fiyatlar vardı. Ruslar bu duruma belki tepki gösterebilir. Fiyatlar geri çekilebilir gibi. Zaten battlechest sözde 599 olmuş ama hemen eski fiyatına yakın bi indirim yapmışlar. Yüksek ihtimal tepki gösterirler game time a da. Umut var gibi yani, ben bekleyeceğim

Eu nerde 30 Tl 2 ay'ı 55-60 tl'ye zor alıyorduk Eu'da

2 ay 55tl gördüm geçen eu da. Hangi siteydi tam hatırlayamıyorum ama 55TL i çok iyi hatırlıyorum. 2 ay 55 ise 1 aylıkta 30küsür civarındadır işte
  • 5 senedir oynuyorum hocam ama 2 senedir hiç bir yerde 30gün 30TL'ye görmedim . Arada sırada denk gelirsek 55'e alıyorduk işte . Ru her şekilde daha ucuz öğrenci adam için 1 tl bile önemlin

• Rusyadan oynuyoduk zaten ucuz diyerekten bi dönelim dedikte pek fark kalmamış :/
  • Az önce 75 tl ye complete edition aldım. Hesap detaylarında ülke Rusya gözüküyor, wow hesabımda REGION Europe (EU) şeklinde ben game time almak istediğimde ru key mi alıcam yoksa eu key mi?
  • Xephrial X kullanıcısına yanıt
    Ru
  • 15 euro nedir?Çok bence. 5 euro olsa tam bizim TR serverina göre.
  • Hala devam ediyor mu ?
  • Evet

• hala alıp oynayan varmı ?
  • Alan kısmını bilmiyorum ama sadece benim friend list'im de aktif oynayan rus hesaplı 5 kişi var

• ben alalı 1- 1.5 ay oluyo sıkıntısız oynuyorum
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.