Hiç 6 aylık almadım ama battlenette görünmüyor olması çok önemli değil 1 2 güne düzelir account detailste görebiliyorsan sorun değil... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (74. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 4S0SBende bu konudan gaza gelip denemek istedim ve kredi kartımla 6 aylık gametime aldım.Ödemeyi yaptıktan sonra bir kaç güç revizyonda bekledi işlem olarak kartta ama o sırada ben oyunda oynayabiliyordum.Şuan da kredi kartımda onaylandı, manage subscriptions kısmına baktığımda 6 aylık aktif olarak gözüküyor ama launcherde play yazısının yanında süre yok benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Cancel subscription yapman gerekli. Zaten cancel subscriiption yapmazsan EU ,US veya RU farketmez her ay yada ne nekadarlık subs. yaptıysan süre bittiğinde hesabından otomatik alır dolayısı ile launcher da subscription süreni göstermez. Cancel subscription yaptığın da gösterecektir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alen Doğu GencerCancel subscription yapman gerekli. Zaten cancel subscriiption yapmazsan EU ,US veya RU farketmez her ay yada ne nekadarlık subs. yaptıysan süre bittiğinde hesabından otomatik alır dolayısı ile launcher da subscription süreni göstermez. Cancel subscription yaptığın da gösterecektir.
Alıntıları GösterYardımınız için saolun artık launcherda var kredi kartıyla alış veriş yapınca blizzard internet kafelerde süresiz açtırmışız gibi takılıyor demek
-
quote:
Orijinalden alıntı: 4S0SYardımınız için saolun artık launcherda var kredi kartıyla alış veriş yapınca blizzard internet kafelerde süresiz açtırmışız gibi takılıyor demek
Alıntıları GösterHayır sen üyelik sistemi ile game time almışsın o yüzden blizzde seni o şekilde kayıt etmiş istersen 1 defalık game timeda alabiliyorsun ama senin aldığın şekilde daha ucuza geliyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
touch vpn ile deniyorum fakat pc de chromeda site yüklenmiyor. telefondan da ödeme kısmında bilgilerimi girince
Heads Up!
Something went wrong.Select another payment method or try again later.
diyor banka ve kredi kartı denedim sonuç aynı..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Shankitouch vpn ile deniyorum fakat pc de chromeda site yüklenmiyor. telefondan da ödeme kısmında bilgilerimi girince
Heads Up!
Something went wrong.Select another payment method or try again later.
diyor banka ve kredi kartı denedim sonuç aynı..
bende de ilk başta bu problem olmuştu bir iki dakika bekleyip f5 yapıp tekrar en baştan başlamıştım sonra düzeldi.ben hideman kullanmıştım onunda chrome eklentisi var
-
bugün 1 aylık oyun süresini rusya üzerinden Papara sanal kart ile satın aldım yaklaşık 3 saat sonra hesabımdan 1 aylık oyun sürem kaldırıldı ve bankama iade olacağı söylendi
Blizzard Entertainment - Digital Purchase Failed adlı bir mail attılar
daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu ?
-
rusya üzerinden game time alıp euda oynayamıyoruz değilmi ?
-
oynayabiliyorsun . herkes oynuyor.
-
Kredi kartı ya da sanal kartla alırken hangi adresimizi yazacağız
-
valla ben adresi haritalardan bakıp rusya atmıştım ama kredi kartı adresini türkiye verdim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen
5 senedir oyunu Rusya'dan oynayan birisi olarak, Shadowlands'te oyuna başlamak isteyen olursa RAF yapabiliriz. RAF yapacağım kişiye oyun içinde her türlü yardımcı olacağım bilgi olarak.Hocam merhabalar RAF nedir ? Ne gibi bir fayda sağlar, ciddi anlamda ilgileniyorum oyunla ama inanılmaz tecrübesizim, henüz araştırma aşamasındayım.
-
Hocam, rus hesabı açtıktan sonra oyunu oynarken de vpn e ihtiyaç duyuyor muyuz? Trial rus hesabı açmıştım denemelik. Şu an battle.net shop'una girdiğimde euro olarak çıkmaya başladı fiyatlar.
-
vpnlik bir durum olmuyor normal olarak oynanabiliyor. bende 2 gün önce rus hesabı açarak devam ediyorum şuan oyuna.
-
Ukrayna da fiyatı Rusya gibi mi bilgisi olan var mı ?
-
Arkadaşlar merhaba, oyuna yeni başlayan birisi sadece Rus shopundan Shadowlands alsa 30 gün gametime veriliyor mu?
-
hideman de rusya fedarasyonu yok almanya ve finlandiya. TouchVPN ilede ödeme sayfasında Heads up!
Something went wrong. Select another payment method or try again later. hatası alıyorum varmı adam akıllı rusya üzerinden kullanıcak bir VPN?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rhegohideman de rusya fedarasyonu yok almanya ve finlandiya. TouchVPN ilede ödeme sayfasında Heads up!
Something went wrong. Select another payment method or try again later. hatası alıyorum varmı adam akıllı rusya üzerinden kullanıcak bir VPN?
Earth vpn kullanılıyor chorome için şuan onu dene yapamazsan yazabilirsin yine...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CB1111Earth vpn kullanılıyor chorome için şuan onu dene yapamazsan yazabilirsin yine...
Alıntıları GösterTeşekkürler touchVPN windows indirilip kurulan sürümünü kullandım sorunumu hallettim. Rusya üzerinden vpn açmak tam karın ağrısı ama oyuna 170 TL+ aylık ücrete 55 TL vermek şu zamanda bana biraz abartılı geldi. Keyif çayı koyup almamaya karar verdim.
Oynayan 5 6 arakdaşım aynı yorumu yaptı sıkıldık usandık ama piyasada oynayacak oyun yok dedi. bununda etkisi var tabiki.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RhegoTeşekkürler touchVPN windows indirilip kurulan sürümünü kullandım sorunumu hallettim. Rusya üzerinden vpn açmak tam karın ağrısı ama oyuna 170 TL+ aylık ücrete 55 TL vermek şu zamanda bana biraz abartılı geldi. Keyif çayı koyup almamaya karar verdim.
Oynayan 5 6 arakdaşım aynı yorumu yaptı sıkıldık usandık ama piyasada oynayacak oyun yok dedi. bununda etkisi var tabiki.
Alıntıları GösterRu hesabı pahalı bulduysan başlamaman mantıklı olmuş eu hesaplara bakma bile :)...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X