Bazen beklettiği oluyor... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (73. sayfa)
-
-
ben hesabı açtım oyuna girdim bilizard app üzerinde euro olarak görünüyor. web sitesinden ruble ne yapmam gerekli
-
quote:
Orijinalden alıntı: Utkachuben hesabı açtım oyuna girdim bilizard app üzerinde euro olarak görünüyor. web sitesinden ruble ne yapmam gerekli
Oyun içinde euro olarak görmen normal işlem yapacağın zaman vpni aktif etmen ve web sayfasından ruble olarak gördüğünde işlemini yapman gerek onun dışında euro olarak görmen normal...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İninal ile almaya çalışıyorum fakat sürekli "Server 500" hatası alıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Modena07İninal ile almaya çalışıyorum fakat sürekli "Server 500" hatası alıyorum
Spesifik hatayı bilmiyorum fakat bankalar ek ücret alıyor mesela 60 euro, tl karşılığı (kur atıyorum 10tl olsun) 600 çekecekken 620 çekiyor hesabında 60 euro kurundan fazla para olması lazım.
-
Arkadaşlar bende ShadowLands'i ruble ile alacağım. Vpn açıp rus battlenet hesabı oluşturuyoruz sonra ininal ile o hesaptan satın alıyoruz, vpn kapatıp oyunumuza satın aldığımız hesapla giriyoruz değil mi? Eksik bir şey varsa belirtirseniz çok sevinirim.
-
Bu yöntemle türk bankalarının kartı ile alışveriş yapabiliyor muyuz? Güncel rehber var mı bu konu ile ilgili?
-
quote:
Orijinalden alıntı: atahanbbSpesifik hatayı bilmiyorum fakat bankalar ek ücret alıyor mesela 60 euro, tl karşılığı (kur atıyorum 10tl olsun) 600 çekecekken 620 çekiyor hesabında 60 euro kurundan fazla para olması lazım.
Alıntıları GösterEvet dediğin gibiymiş. Arkadaş kendi kartıyla aldı ben ona gönderdim parayı.
-
Kısmetse yarın arkadaş yardımcı olacak ve alacağım aldığım zaman hangi kartla aldığımı yazarım
-
Yarın bir gün adresininiz doğrulayın aksi taktide hesabınız banlanacaktır derlerse şaşırmam. Arjantinde oynayan bir arkadaşın başına gelmiş.
-
Hala Rusya'dan aldığımız hesap ile EU serverlerında oynayabiliyoruz değil mi? Bir kaç kişi aklımı karıştırdı. Ruslar sadece kendi serverlarında oynayabiliyor vs. diye. Biraz araştırdım da bir şey bulamadım. Bilen biri cevaplarsa sevinirim
-
quote:
Orijinalden alıntı: corbolcoHala Rusya'dan aldığımız hesap ile EU serverlerında oynayabiliyoruz değil mi? Bir kaç kişi aklımı karıştırdı. Ruslar sadece kendi serverlarında oynayabiliyor vs. diye. Biraz araştırdım da bir şey bulamadım. Bilen biri cevaplarsa sevinirim
Evet istediğin serverda oynayabilirsin eu olan...
quote:
Orijinalden alıntı: UtkachuYarın bir gün adresininiz doğrulayın aksi taktide hesabınız banlanacaktır derlerse şaşırmam. Arjantinde oynayan bir arkadaşın başına gelmiş.
Tabi öyle bir risk her zaman var ancak forumda bir çok arkadaşın belirttiği gibi henüz adres değişikliği sebebi ile ban yiyen olmadı.
Birde kim niye arjantin de oynamak istesin ? türkiye deki en iyi bağlantı da arjantin üzerinde 250-300ms falan oynarsın .
-
Peki rus hesabımız normal eu hesabımız ile aynı realmde ise, birbirlerine gold gönderebiliyorlar mı.
Banka hesabı gibi kullanmak istiyorum da bir hesabı, hem orjinal hesabımla oynamadığım zamanlarda ekonomi de yapabilirim diye düşündüm.
Bilgisi olan varsa teyit edebilir mi?
-
Gönderebilirsin tabi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
VPN ile hesabı açtım, aylık abonelik veya shadowlands alacağım...
VPN açıkken normal/sanal kredi kartı ile ödemede sorun çıkıyor mu ?
Açıkçası yıllardır oynadığım hesabı bir kenarda bırakıp, hazır her şeyin başındayken sıfırdan rus hesap ile oynamayı düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CrebainVPN ile hesabı açtım, aylık abonelik veya shadowlands alacağım...
VPN açıkken normal/sanal kredi kartı ile ödemede sorun çıkıyor mu ?
Açıkçası yıllardır oynadığım hesabı bir kenarda bırakıp, hazır her şeyin başındayken sıfırdan rus hesap ile oynamayı düşünüyorum.
Galiba sanal kartı kabul etmiyordu ama kredi kartında sorun olmaz bazen ödeme aldıktan sonra oyunda hesabın gecikmeli açılabiliyor o kadar...
quote:
Orijinalden alıntı: kucuktiPeki rus hesabımız normal eu hesabımız ile aynı realmde ise, birbirlerine gold gönderebiliyorlar mı.
Banka hesabı gibi kullanmak istiyorum da bir hesabı, hem orjinal hesabımla oynamadığım zamanlarda ekonomi de yapabilirim diye düşündüm.
Bilgisi olan varsa teyit edebilir mi?
Yüklü miktarda transferler yapmamaya çalışmalısın onun dışında hiçbir sorun olmaz en garanti yol 2 accında 2 banka charı aç 2sinide bir guild kurup aynı guilde ekle kendi guild bankalarından birisine ekle goldu diğeri ile çek sorun olmaz o şekilde
quote:
Orijinalden alıntı: CB1111Yüklü miktarda transferler yapmamaya çalışmalısın onun dışında hiçbir sorun olmaz en garanti yol 2 accında 2 banka charı aç 2sinide bir guild kurup aynı guilde ekle kendi guild bankalarından birisine ekle goldu diğeri ile çek sorun olmaz o şekilde
Alıntıları Gösterteşekkürler çok mantıklı
-
Bende bu konudan gaza gelip denemek istedim ve kredi kartımla 6 aylık gametime aldım.Ödemeyi yaptıktan sonra bir kaç güç revizyonda bekledi işlem olarak kartta ama o sırada ben oyunda oynayabiliyordum.Şuan da kredi kartımda onaylandı, manage subscriptions kısmına baktığımda 6 aylık aktif olarak gözüküyor ama launcherde play yazısının yanında süre yok benimle aynı durumu yaşayan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4S0S -- 3 Aralık 2020; 1:41:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X