Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
13
Favori
90.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben dün tictek attım rusyadan oynuyorum pişmanım falan dedim bütün evrakları da attım(ikametgah kimlik falan) ülkemi değiştirdiler,sonra dedim ben hiçbi zaman Rusyada yaşamadım ama rus hesabı üzerinden oynadım.GM şuanda birşey yapmayacağız ama gelecek hakkında da bişey söyleyemeyiz gibi bişey dedi bende biraz şüpheye düştüm.Sizce ne olur bundan sonra.

•  Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar]

Şimdilik ban falan yemedim ama korkmuyoda değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Türk kredi kartı kabul ediyor. sizin durumunuzda muhtemelen kartı kabul etmemiş. Türk olmasıyla bir alakası yok. benim arkadaşların hepsi eu hesapla oynuyor sürekli kartları problem çıkarıyor. ben rus hesabında Türk kredi kartı ve ya banka kartıyla ödüyorum. adresi gerçek adresimi yazıyorum. ülke olarak ta Türkiye'yi seçiyorum. sıkıntı olmuyor hiç. 3D secure varsa ondan kabul etmiyor olabilir. benim zirrat bank kartı var onu kabul etmiyor mesela.

Alıntıları Göster
    Sanırım 3D sebebiyle olmuyor. Başka bir ödeme yöntemi yok mu? Sırf bu iş için 3d kapatmak pek akıl işi değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İninal kart ile denedim 70 tl bakiye var onunla da olmuyor. Yeni başlayacak olanlar hiç kasmasın uğraşmaya değmez bu kadar. Direk normal EU oynayın

• quote:

Orijinalden alıntı: ANGELER

Ben dün tictek attım rusyadan oynuyorum pişmanım falan dedim bütün evrakları da attım(ikametgah kimlik falan) ülkemi değiştirdiler,sonra dedim ben hiçbi zaman Rusyada yaşamadım ama rus hesabı üzerinden oynadım.GM şuanda birşey yapmayacağız ama gelecek hakkında da bişey söyleyemeyiz gibi bişey dedi bende biraz şüpheye düştüm.Sizce ne olur bundan sonra.

Niye böyle bir şey yaptın ki? Başlığı kurcalasan biraz. Daha önce bir kaç kere Blizzard ile konuşan arkadaşlarımız var. Bende onlardan biriyim . Her seferinde göz yumduklarını söylüyorlar işte  Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Cellestin

İşe yaramıyor malesef. Rus hesabı açınca Türk kredi kartını kabul etmiyor. Siz nasıl ödeme yapıyorsunuz?

KAbul etmiyor derken . Nasıl bir uyarı çıkıyor buraya yazabilirmisin ? Hesabını oluşturduğunda payment method oluşturdun mu? Eğer payment method oluşturmadıysan direk kredi kartı girince bende de ödemeyi almıyor. PAyment method oluşturunca Kredi kartımdan ödemeyi alıyor. arjantin başlıgında da söylemiştim eğer chrome kullanıyorsan bazen sıkıntı çıkarabiliyor. Bu sebeple touch vpn i mobilden yükleyip ödeme yapmıştım. Mesela bu sefer yeni kredi kartım geldiği için payment i güncellemem gerekti. chrome dan girdim işlem almıyordu boşa sayfa dönüp duruyordu. sonra Mobilden girdim Payment güncelledim. Pc den tekrar girdim 3 aylık oyun süresi aldım.

Ha bunları da yaptın hala ödeme almıyorsa senin kartın ile ilgili bir sıkıntı var demektir. Çünkü şu an wow daki türk oyuncuların yarısı rus hesabıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 31 Ekim 2020; 20:41:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alen Doğu Gencer

KAbul etmiyor derken . Nasıl bir uyarı çıkıyor buraya yazabilirmisin ? Hesabını oluşturduğunda payment method oluşturdun mu? Eğer payment method oluşturmadıysan direk kredi kartı girince bende de ödemeyi almıyor. PAyment method oluşturunca Kredi kartımdan ödemeyi alıyor. arjantin başlıgında da söylemiştim eğer chrome kullanıyorsan bazen sıkıntı çıkarabiliyor. Bu sebeple touch vpn i mobilden yükleyip ödeme yapmıştım. Mesela bu sefer yeni kredi kartım geldiği için payment i güncellemem gerekti. chrome dan girdim işlem almıyordu boşa sayfa dönüp duruyordu. sonra Mobilden girdim Payment güncelledim. Pc den tekrar girdim 3 aylık oyun süresi aldım.

Ha bunları da yaptın hala ödeme almıyorsa senin kartın ile ilgili bir sıkıntı var demektir. Çünkü şu an wow daki türk oyuncuların yarısı rus hesabıdır.

Alıntıları Göster
    Kartta sıkıntı olup olmadığını denemek için balance aldım anında parayı çekip işleme aldı hata vermedi. Hala yüklenmedi bekliyor gerçi. 3 gün sürebiliyormuş. Anlamadım saçma bir durum var.

• Cellestin C kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi payment oluşturup kredi kartınızı kaydedin ve öyle deneyin. onun dışında aklıma bir şey gelmiyor malesef.

• Benim gibi sub kısmında sorun yaşayanlar shop kısmından direk gametime alabilirler. Ben öyle çözdüm sorunu

• quote:

Gm dediğiniz kişi size oyun içinde yaptığınız şeyleri baz alarak ceza vs verebilir yani loglara bakarak senin charında farklı bir chara yüklü şekilde 1 çok kez gold transferi olmuşsa bir sebepten şikayet edilmişsen küfür yada kullanmaman gereken oyun içi bir kanalı farklı bir iş için kullanmışsan gibi sebeplerde işlem yapabilir onun dışında sizin nereden bağlandığınıza bakarak yada bunu baz alarak işlem yapamaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

siz de pek dürüstmüşsünüz, bir sey olacagini dusunmuyorum. Sadece sorumlulugu ustunden atmis sizle konusan kisi. ben euya gecerken rus eşim vardi rusyada oturuyordum. boşandim demiştim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cellestin

Benim gibi sub kısmında sorun yaşayanlar shop kısmından direk gametime alabilirler. Ben öyle çözdüm sorunu

Hayırlısı olsun ozaman  Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] 

• bugün vpn ile rus hesabı açıp ingame shoptan shadowlands aldım. ücret karttan çekildi lakin order status hala pending diyor. nedenini bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mellebymelle

bugün vpn ile rus hesabı açıp ingame shoptan shadowlands aldım. ücret karttan çekildi lakin order status hala pending diyor. nedenini bilen var mı?

Bazen hemen bazende 2-3 saat gecikmeli olabiliyor ödemeler...

• Arkadaşlar oyunu nereden alabilirim plati de bulamadım rus key

• Güncel hangi vpn çalışıyor yardımcı olabilecek var mı?

• Arkadaşlar shadowslands base edition kaça geliyor rusyadan alınca ?

• Lega kullanıcısına yanıt
    Touch vpn

• ReflexAction kullanıcısına yanıt

Shadowlands Base Edition 1699 Ruble, yani şu an 170,22 lira, 1 aylık Game Time ise 549 Ruble, yani 55 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: alp1912

Arkadaşlar oyunu nereden alabilirim plati de bulamadım rus key

Platiden alma zaten artık vpn ile blizzin sitesinden alman daha ucuz platiye göre...

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.