Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
13
Favori
90.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar bu yöntemle bir hesap açmak istiyorum fakat önerdiğiniz VPN bir türlü çalışmadı veya ben beceremedim bilemiyorum.
    Rica etsem bana bir VPN önerebilir misiniz?
    Birde zahmet olmazsa battlechest kaç rubleye denk geliyor ve hangi pakete kadar içeriyor onlarıda yazabilirseniz çok sevinirim.
    Şimdiden çok teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmhnt

Dostlar bu yöntemle bir hesap açmak istiyorum fakat önerdiğiniz VPN bir türlü çalışmadı veya ben beceremedim bilemiyorum.
    Rica etsem bana bir VPN önerebilir misiniz?
    Birde zahmet olmazsa battlechest kaç rubleye denk geliyor ve hangi pakete kadar içeriyor onlarıda yazabilirseniz çok sevinirim.
    Şimdiden çok teşekkürler...
    Pm attım orada açıkladım anlamadığın bişey olursa yazarsın kolay gelsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buradan alırsak 1 aylık game time elde ediyoruz sanırım? Bilgisi olan var mı?

• 1 aylık game time forum da 65TL . rus hesabın da 53 TL .
  • Batmanlı Betmen kullanıcısına yanıt
    bir kişi yardımcı olabilir mi ??
  • Hangi VPN kullanılıyor şuan?
    Touch felan yazmışlar da ölmüş oda sanırım
    Bi yardımcı olabilecek?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ishamael -- 26 Nisan 2020; 4:53:20 >
  • Ishamael kullanıcısına yanıt
    her şey alınabiliyor ama bende rusyaya bağlanan vpn yok, biz zamanında herkese yardımcı olduk 2 tane mesaj attım konuya 1 kişi w3r fiyatı söylemedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

her şey alınabiliyor ama bende rusyaya bağlanan vpn yok, biz zamanında herkese yardımcı olduk 2 tane mesaj attım konuya 1 kişi w3r fiyatı söylemedi
    chrome eklentisi touch vpn bağlanıyor.
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Selam, dün denedim olmadı maalesef. Bağlansa da fiyatları ruble olarak göstermiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selam, touch çalışmıyor geçen demeiştim.

nordvpn üyeliğim var orada rusya yoktu ukrayna da oluyormuş.

Warcraft 3 Reforged Fiyatı: 1300 Ruble, yaklaşık 122 TL.
  • Rus account alıp wowa başlayacak ve Doomhamerda ally tarafında oynayacaklar için raf atabilirim... Heirlom ve binek için gold yardımı yapabilirim...

Raf linki:

eu.battle.net
    Come join me in World of Warcraft!
    https://eu.battle.net/account/creation/recruit.html?rid=G2KKP58QX9

• Oyuna başlamak için yeni expansion'u bekleyip, Battle for Azeroth Battle Cheste eklendikten sonra başlamalıyız sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SasabtrmS

Oyuna başlamak için yeni expansion'u bekleyip, Battle for Azeroth Battle Cheste eklendikten sonra başlamalıyız sanırım ?
    bu çok öznel bir soru. bunun için bir tarih yok henüz. eğer aylarca oynamasam da olur dersen bekleyin tabii. ama ben o kadar bekleyemem oynayacak zamanım var dersen şuan alıp başlamak daha mantıklı. olay tamamen sizin beklentinize göre değişir. bu konuda mantıklı yada mantıksız bir şey söz konusu değil.
  • Bu aralar rus accountlar ile ilgili bir sıkıntı varmı arkadaşlar? twisting nether de beraber oynadığımız bir arkadaşın ve benim hesabım EU ya çevrildi. herhangi bir ban , kasılanların geri alınması v.b gibi bir şey söz konusu olmadı ama hesaplar EU ya çevrildi . Ben genelde touch VPN açıp telefondan ödeme yapıyordum bugün elime para geçince 3 aylık ödeme yapayım dedim . bir türlü ruble olarak çıkmadı sonra bir baktım " russian federation" ibaresi "Turkey" olarak değişmiş.

ticket açsak bir işe yararmı bilgisi olan varmı bu konuda?
  • valla rus Account şu dönemde candır ama sonuçta illegal bir olay. 5-6 senedir rus acc ile oynayan tanıdıklarım var onların EU ya çevrilmesi gibi bir olay olmadı ancak forumda rus hesabı olupta EU ya çevrilenler var bildiğim kadarıyla!!!

Yani yıllarca oynarsın sıkıntı çıkmaz ama bir gün olur farkına varılırsa bütün emekler boşa gidebilir.

Rus accountları genelde oyuna yeni başlıyacaklara tavsiye ediyoruz. çünkü kaybedecek bir şey olmuyor! sizin account kaç senelik bilmiyorum ama sonuç olarak EU ya çevrilmiş. Ancak en az wotlk döneminde account u olupta rus account a geçiyorsan biraz sıkıntı. zaten mevcut hesabını ucuza oynamak için geçmişsin şimdi de EU ya çevrilmiş! ne fark etti? kastıgın onca emek boşa gitmiş gibi bir şey oluyor.

En az wotlk hatta pandaria döneminden kalma hesabınız var ise benim tavsiyem rus acc açmayın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavzan

Bu aralar rus accountlar ile ilgili bir sıkıntı varmı arkadaşlar? twisting nether de beraber oynadığımız bir arkadaşın ve benim hesabım EU ya çevrildi. herhangi bir ban , kasılanların geri alınması v.b gibi bir şey söz konusu olmadı ama hesaplar EU ya çevrildi . Ben genelde touch VPN açıp telefondan ödeme yapıyordum bugün elime para geçince 3 aylık ödeme yapayım dedim . bir türlü ruble olarak çıkmadı sonra bir baktım " russian federation" ibaresi "Turkey" olarak değişmiş.

ticket açsak bir işe yararmı bilgisi olan varmı bu konuda?
    Raf arkadaşın varmıydı onlar silinmiş yada onlarda euya geçirilmiş mi...

Ticket vs işe yarayacağını zannetmem çünkü yaptığımız zaten doğru birşey değil ve bu gibi şeyleri göze alarak hesap açıyoruz benim tüm bilgilerim adresim türkiye olarak kayıtlı sanırım 3 4 ay önce adresimi Türkiye olarak değiştirmiştim ama hesabım halen ru eğer hiç kaybım olmayacağını bilsem bende euya dönüp o şekilde sorunsuz kafam rahat devam etmeyi isterim ama senin hesap bir şekilde fark edilmiş ve şanslısın ki bir kaybın olmadan euya geçmen sağlanmış burada tek kaybın artık ucuza token alamayacak olman onuda biraz kendini verip game time alacak goldu kasarak avantaja çevirebilirsin bence bunla kurtulmuş olman iyi.

• Hayır raf arkadaşım yok. normal guild ten falan arkadaşlar ile takılıyorum. Diğer arkadaş ta guild ten beraber m+ yaptıgım bir arkadaşım. bende anlam veremdim ama hesaplarımızı da 1 gün arayla açtıgımızı hatırlıyorum.

Yani EU da devam edecegiz .2 yıldır RU acc kullanıyordum. tabi şu an game time satışlarına falan bakıyorum onlar bile 70TL falan diyor. asgari ücretli insanlar için ciddi para. biraz arttırıp genelde 3 aylık ödeme yapıyordum 45-48TL gibi rakama geliyordu. yani bir oyuna da her ay 70TL vermek ne bileyim biraz zorlayıcı.

Gold kasmaya gelince. malesef bunun için zamanım yok. ayda kassam kassam en fazla 50k kasarım herhalde. zaten bu yüzden rus hesabı açmıştım . gold kasarak vakit harcamak istemiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavzan -- 21 Mayıs 2020; 23:14:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavzan

Hayır raf arkadaşım yok. normal guild ten falan arkadaşlar ile takılıyorum. Diğer arkadaş ta guild ten beraber m+ yaptıgım bir arkadaşım. bende anlam veremdim ama hesaplarımızı da 1 gün arayla açtıgımızı hatırlıyorum.

Yani EU da devam edecegiz .2 yıldır RU acc kullanıyordum. tabi şu an game time satışlarına falan bakıyorum onlar bile 70TL falan diyor. asgari ücretli insanlar için ciddi para. biraz arttırıp genelde 3 aylık ödeme yapıyordum 45-48TL gibi rakama geliyordu. yani bir oyuna da her ay 70TL vermek ne bileyim biraz zorlayıcı.

Gold kasmaya gelince. malesef bunun için zamanım yok. ayda kassam kassam en fazla 50k kasarım herhalde. zaten bu yüzden rus hesabı açmıştım . gold kasarak vakit harcamak istemiyordum.
    Anladım. Sağol...

• bu olay patladı mı ya ben alamıyorum şu complete collection'ı. hata veriyor kart bilgilerini girdikten sonra alımda.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.