Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
13
Favori
90.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CB1111

Hesap taşıma var ama eski hesabını yeni hesaba aktarma olduğunu sanmam. Hesap taşımada bile çoğu şey gidiyor o yüzden pek tavsiye edilmiyor...

Alıntıları Göster
    Hesap taşıma tam olarak ne oluyor ne gibi avantajı oluyor?
  • Şuanki durumu bilmiyorum o yüzden araştırman lazım yanlış bişey söylemeyeyim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Arkadaşlar yeni alacağım RU hesabımı eski EU hesabım ile ilişkilendirip alabiliyor muyum?
    Malum eski EU hesabımdaki Pet-Toy-Heirloom-Binek leride yeni RU hesabımda da kullanmak istiyorum fakat tabi olabiliyorsa.
    binek toy vs account bound olarak gecer. buradaki account battle.net degil wow accountu kapsar. yani bnette acacaginiz 2. wow accountu 1. ile ilisklilendirlmez. umarim aciklayabilmisimdir. wow1i de wow2 ye baglayamazsiniz.
    sizin ozelinizde. ru hesabi alirsiniz. eudaki wow1 i ru hesabiniza tasirsiniz. oradan oynamaya devam edersiniz ki bunun icin ikna etmeniz lazim blizzardi. gerci buna ikna edeceginize inaniyorsaniz eu hesabinizi gecirirsiniz zaten rusyaya.
    ben tam tersi bir islem yaptim. tam soyleki; ru hesabimi euya gecirdim blizzardi ikna ederek. sonra eski hesabimla birlestirdim. ama eski.hesabimin bana hicbir artisi olmadi. cunku yeni hesabimi kullanmaya devam ettim. sadece bazi petleri hesabima girip mail atabildim kendime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunter -- 6 Ağustos 2019; 11:53:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Hesap taşıma tam olarak ne oluyor ne gibi avantajı oluyor?

Alıntıları Göster
    ben bunu sormuştum desteğe. Sadece karakterler aktarılıyor demişti sanırım. Ach title vs kalıyordu. Net bişey yazamayınca pekte yardımcı olamadım ama... En iyisi bi mail at sende
  • Selamlar,
    Elimde 35$ Bakiyeli Amerika hesabım var. Bunu elimden çıkarmak istiyorum ama ne şekilde yapabiliri ?
  • Beyler rusyada güncel kur ile aylik kac tl geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
    Teşekkür ederim hocam yine dns degiserek normal karttan mi aliyoruz

• quote:

Bu mesaj silindi.
    hocam wow clasic için yeni bi hesap açmayı düşünüyorum rusyada. direk vpn le açıp vpn le sub olabiliryor muyuz kolay bi şekilde ? tr debit kartla alınabiliyor mu ?
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    çok teşekkür ederim hocam, hesabı aldım ancak sub kısmına giremiyorum 505 hatası veriyor, acaba genel bir çökme mi var şu an biliyor musunuz ?
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    tmmdır deniyeyim bakalım hocam, çok sağolun tekrar.
  • Clasic için eski ek paketler (TBC LK vs) geldiginde ücretsiz olacagını soylemis blizzard..
    Buna gore Rusya icin yeni bir hesap acsam clasic dahil ücretsiz oynayabilecek miyim ?
    Yoksa yeni acıcagım hesap icin en bastan paket almam gerekecek mi ...

Burası bunu sormak icin uygun mu bilmiyorum ama cevap verebilirseniz cok iyi olacak =)
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    hocam bilgileri giriyorum ancak ödemeyi almıyor. " Zounds! An internal error occurred. Try again a bit later. If you see this message repeatedly" diye bi hata veriyor. neden olduğu hakkında bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dejamus

Clasic için eski ek paketler (TBC LK vs) geldiginde ücretsiz olacagını soylemis blizzard..
    Buna gore Rusya icin yeni bir hesap acsam clasic dahil ücretsiz oynayabilecek miyim ?
    Yoksa yeni acıcagım hesap icin en bastan paket almam gerekecek mi ...

Burası bunu sormak icin uygun mu bilmiyorum ama cevap verebilirseniz cok iyi olacak =)
    Ücretsiz oynayamazsın. Ücretsiz dediği şey eğerki aktif bir üyeliğin varsa aylık game time yada üye isen o zaman ekstra bir ücret vermeden oynayabilirsin. Mesela şuan bfa da 1 aylık sürem var ben classici oynayabilirim ama bfadaki sürem bittiği an classic içinde sürem biter...
    Yeni bir üyelik alırsan ve sadece classici oynayacaksan ya game time yada üyelik ücreti verip oynayabilirsin...

• ben de hala aynı hatayı veriyor. acaba banka kartından dolayı mı almıyor ödemeyi ? başka nası bi türlü ödeme yapabilirim webmoney fln demiş bazıları ama var mı bilen ?
  • "CB111" classic için yeni actıgım hesapda wow un su anki hicbir güncel oyunu olmucak
    Bu halde classic oynamam icin hesabın bu sekilde olması yeterli mi ?

"Darch" en son paketi almak gerektigi hakkında herhangi bir sey duymadım eger oyleyse "CB111" in soledigi cürümüs oluyor ..

Kısaca Classic yeni hesap acıp oynamam icin sartlar ne olmalı ... ?
  • Eski hesabim ile en son cata oynamistim, bu hesap ile en ucuz kac paraya geliyor 30 gunluk GT,
    Forumda oyun ici GT satanlar icin oyuna girmek gerekiyormu aktiflestirmek icin.?

• Gerekmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    =) Tamamdır teşşekkürler cevap ve anlayısınız için
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    bu linkten girince ruble olarak görünüyor ama sonra accounta girince ödeme cinsi 13 euroya dönüyor tekrar?
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    evet dediğiniz gibi yaptım ve rubleyle ödeme seçeneği çıkıyor artık ama dediğiniz gibi ödeme yapılamıyor :s

Kredi kartını seçince bu kısım boş kalıyor normalde doldurulabilir oluyor dimi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendineAteist -- 28 Ağustos 2019; 14:37:7 >

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.