Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.537
Cevap
12
Favori
90.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mczaga

Son açıklamalar ile birlikte anladığım kadarı ile Rus oyuncular Classic 'de Rusların kendilerine ait Serverlarında olacağı söylendi.Aynı Burning Crusade 'de olduğu gibi.Tam olarak anlamı nedir bunun?
    avrupa sunucuları rus sunucularından ayrı olacak. ger/fr/eng gibi sunucu ayrımları olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiden

avrupa sunucuları rus sunucularından ayrı olacak. ger/fr/eng gibi sunucu ayrımları olacak.

Alıntıları Göster
    Peki Rus hesabı olanlar EU Classic'de karakter açıp oynayabilecek mi?
  • Fiyatlara baktım da pek farketmiyor ki. TL her şeyin karşısında değer kaybetmiş. Alınacak gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirylo Sidorovich Razumov

Fiyatlara baktım da pek farketmiyor ki. TL her şeyin karşısında değer kaybetmiş. Alınacak gibi değil.
    Ana paketler genelde fiyat olarak aynı sadece rusya aylık game time da daha avantajlı. Gerçi düzenli günlük 3 saat oynasan oyun içi token alabilecek goldu rahat biriktirebiliyorsun ben bu başlığı görüp rus acc açtığımdan ve bfa aldığmdan beri hiç game time a gerçek para vermedim halen oyun içi token alıyorum ve 7 aylık tokenim daha var üstünede 500k gold yaptım şuan token 180k larda ve düşmesini bekliyorum. O yüzden şuan için rus yada diğer üyelikler şimdilik farklı değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CB1111

Ana paketler genelde fiyat olarak aynı sadece rusya aylık game time da daha avantajlı. Gerçi düzenli günlük 3 saat oynasan oyun içi token alabilecek goldu rahat biriktirebiliyorsun ben bu başlığı görüp rus acc açtığımdan ve bfa aldığmdan beri hiç game time a gerçek para vermedim halen oyun içi token alıyorum ve 7 aylık tokenim daha var üstünede 500k gold yaptım şuan token 180k larda ve düşmesini bekliyorum. O yüzden şuan için rus yada diğer üyelikler şimdilik farklı değil...

Alıntıları Göster
    aylık olarak ne kadar farklı?

• quote:

aylık olarak ne kadar farklı?

Alıntıları Göster
    Son baktığımda rusyadan game time aldığın 60 günlük avrupa game timeın 30 gününe değerdi yarı yarıya daha ucuzdu.. Açıkcası hiç ihtiyaç duymadığım için bakmıyorum bile o yüzden şuan kendin kontrol edip karar verebilirsin **** de de satılıyordu game time...

Küçük bi kontrol ettim
    60 günlük eu enus paketler 28 dolar
    60 günlük ru lar 20 dolar...

Türkiyede de 142tl...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 13 Temmuz 2019; 16:42:58 >
  • Günde 3 saatle token alamazsın ekonomi çökmüş durumda

• ben 180 tl'ye rus bfa aldım, 50tl aylık gametime ödüyorum. şimdilik iyi gibi en azından 70-80 vs. ödemekten iyidir. rus hala ucuz ama sudan ucuz değil tabii yine. tl ruble karşısında dahi çok değer kaybetti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 14 Temmuz 2019; 1:55:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

Günde 3 saatle token alamazsın ekonomi çökmüş durumda
    Herb minning ve world questlerle rahatca yapılabiliyor ayrıca yeni raid geldi burada artık oyuncular tamir paraları vermeye başladığı için token fiyatları gerilemeye başlıyor dün uzun zamandır ilk kez 178k lara düştü token zamanla 160kları görecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 14 Temmuz 2019; 7:59:37 >
  • rusya battle.net ten aldığım gametime ı eu battle.net hesabımda kullanabiliyor muyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukti -- 14 Temmuz 2019; 9:41:32 >
  • quote:

Herb minning ve world questlerle rahatca yapılabiliyor ayrıca yeni raid geldi burada artık oyuncular tamir paraları vermeye başladığı için token fiyatları gerilemeye başlıyor dün uzun zamandır ilk kez 178k lara düştü token zamanla 160kları görecektir..

Alıntıları Göster
    Mininng olmuş durumda herblasimds aynı şekilde wq yaparak 180k kasilmaz

• quote:

Mininng olmuş durumda herblasimds aynı şekilde wq yaparak 180k kasilmaz

Alıntıları Göster
    Hangi serverdasınız bilmiyorum ama ben doomhammerda yım son gelen update sonrası minningin son elementi 80 gold herbingi 92 golddan satılıyor eğer şuanda tüm görevleri yapıp uçabiliyorsan çok rahat kasabilirsin bu arada günlük görevleride yaparak 2 işi birden aradan çıkartıyorsun item kasıp bu itemleri update yapmak için gerekli materyalıda topluyor böylece zamanını daha etkili kullanıyorsun ben 415 item lvla yeni benetich itemleri update yaparak ulaştım normal itemlerle 405 item lvlda idim ve rahatlıkla gold biriktiriyorum bu arada haftada 1 pvp battlegrounlarla item alıyorum 3 saat 1 charıma yetiyor yeni benetch itemler accound bound olduğu için 385den diğer acclarada gönderebiliyor ve onun eksiklerini tamamlayıp ondaki mesleklerlede ekstra gold yapabiliyorsun ben 2. Cahrımla şuan hiç oynamıyorum ve 1 ayda çok rahat 180k biriktirebiliyorum. Ama elbetteki daha önce çok daha rahat minning ve herb ile gold kasabiliyordun... Zaten aldığım tokenlerin çoğu o zamanda 150kya aldıklarım ve acele etmiyorum düşmesini bekliyorum 160kları gördüğünde yine almayı planlıyorum bu sırada zaten raid findera son raid eklendiğinde herkes raid yaparken goldlarını harcayacak ve token fiyatları gerileyecektir...

Bu arada wow un mobil versiyonu ile günlük görevleri yapıyorum oradan rep ve gold görevleri bu 3 saatlik oyun süresine dahil değil... 10k rep puanı tamamladığında sandık alıyor ve o sandıklardan en kötü 5k gold çıkartabiliyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 14 Temmuz 2019; 10:41:57 >

• quote:

Hangi serverdasınız bilmiyorum ama ben doomhammerda yım son gelen update sonrası minningin son elementi 80 gold herbingi 92 golddan satılıyor eğer şuanda tüm görevleri yapıp uçabiliyorsan çok rahat kasabilirsin bu arada günlük görevleride yaparak 2 işi birden aradan çıkartıyorsun item kasıp bu itemleri update yapmak için gerekli materyalıda topluyor böylece zamanını daha etkili kullanıyorsun ben 415 item lvla yeni benetich itemleri update yaparak ulaştım normal itemlerle 405 item lvlda idim ve rahatlıkla gold biriktiriyorum bu arada haftada 1 pvp battlegrounlarla item alıyorum 3 saat 1 charıma yetiyor yeni benetch itemler accound bound olduğu için 385den diğer acclarada gönderebiliyor ve onun eksiklerini tamamlayıp ondaki mesleklerlede ekstra gold yapabiliyorsun ben 2. Cahrımla şuan hiç oynamıyorum ve 1 ayda çok rahat 180k biriktirebiliyorum. Ama elbetteki daha önce çok daha rahat minning ve herb ile gold kasabiliyordun... Zaten aldığım tokenlerin çoğu o zamanda 150kya aldıklarım ve acele etmiyorum düşmesini bekliyorum 160kları gördüğünde yine almayı planlıyorum bu sırada zaten raid findera son raid eklendiğinde herkes raid yaparken goldlarını harcayacak ve token fiyatları gerileyecektir...

Bu arada wow un mobil versiyonu ile günlük görevleri yapıyorum oradan rep ve gold görevleri bu 3 saatlik oyun süresine dahil değil... 10k rep puanı tamamladığında sandık alıyor ve o sandıklardan en kötü 5k gold çıkartabiliyorsun...

Alıntıları Göster
    Tn serveri şuanda token 185k en fazla eden anchor oda 25 gold

• quote:

Tn serveri şuanda token 185k en fazla eden anchor oda 25 gold

Alıntıları Göster
    Dün doomhamerda token 178klara geriledi. Nazjatardaki madenler şuan en fazla gold yapanlar onlara yönelmelisin artık. Anchoru 250golddan sattığımız dönemler oldu ama elbetteki bitti o zamanlar şuan son madenler ve bitkileri satmanın en doğru zamanı herkes uçabildiği zaman en kötü 50 golddan satılacaktır acele etmeden ahdaki fiyat düşürenlere bakmadan yüksek fiyata satmaya çalışmak gerek ben şuan eski maden ve çiçekleri kasmıyorum bile mümkün olduğunca çok kendimi sıkmadan oyundan zevk alabildiğim şeyleri yapmaya çalışıyorum gold kasmak için köle gibi oynamak bişey kazandırmıyor son yamadan önceki ay ara vermiştim üstelik... Kullanmıyorsan mobil uygılamayıda öneririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 14 Temmuz 2019; 13:32:38 >

• Arkadaşlar yeni alacağım RU hesabımı eski EU hesabım ile ilişkilendirip alabiliyor muyum?
    Malum eski EU hesabımdaki Pet-Toy-Heirloom-Binek leride yeni RU hesabımda da kullanmak istiyorum fakat tabi olabiliyorsa.
  • quote:

Arkadaşlar yeni alacağım RU hesabımı eski EU hesabım ile ilişkilendirip alabiliyor muyum?
    Malum eski EU hesabımdaki Pet-Toy-Heirloom-Binek leride yeni RU hesabımda da kullanmak istiyorum fakat tabi olabiliyorsa.
    Hesap taşıma var ama eski hesabını yeni hesaba aktarma olduğunu sanmam. Hesap taşımada bile çoğu şey gidiyor o yüzden pek tavsiye edilmiyor...

• quote:

Hesap taşıma var ama eski hesabını yeni hesaba aktarma olduğunu sanmam. Hesap taşımada bile çoğu şey gidiyor o yüzden pek tavsiye edilmiyor...

Alıntıları Göster
    Hesap taşıma tam olarak ne oluyor ne gibi avantajı oluyor?
  • Şuanki durumu bilmiyorum o yüzden araştırman lazım yanlış bişey söylemeyeyim...

• quote:

Arkadaşlar yeni alacağım RU hesabımı eski EU hesabım ile ilişkilendirip alabiliyor muyum?
    binek toy vs account bound olarak gecer. buradaki account battle.net degil wow accountu kapsar. yani bnette acacaginiz 2. wow accountu 1. ile ilisklilendirlmez. umarim aciklayabilmisimdir. wow1i de wow2 ye baglayamazsiniz.
    sizin ozelinizde. ru hesabi alirsiniz. eudaki wow1 i ru hesabiniza tasirsiniz. oradan oynamaya devam edersiniz ki bunun icin ikna etmeniz lazim blizzardi. gerci buna ikna edeceginize inaniyorsaniz eu hesabinizi gecirirsiniz zaten rusyaya.
    ben tam tersi bir islem yaptim. tam soyleki; ru hesabimi euya gecirdim blizzardi ikna ederek. sonra eski hesabimla birlestirdim. ama eski.hesabimin bana hicbir artisi olmadi. cunku yeni hesabimi kullanmaya devam ettim. sadece bazi petleri hesabima girip mail atabildim kendime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunter -- 6 Ağustos 2019; 11:53:14 >

• quote:

Hesap taşıma tam olarak ne oluyor ne gibi avantajı oluyor?

Alıntıları Göster
    ben bunu sormuştum desteğe. Sadece karakterler aktarılıyor demişti sanırım. Ach title vs kalıyordu. Net bişey yazamayınca pekte yardımcı olamadım ama... En iyisi bi mail at sende
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.