|
Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (70. sayfa)
-
-
"your payment was not authorized. Please double check your information or contact your payment provider" falan diyor ya. daha önce black ops falan almıştım aynı kartla bu şekilde bir sorun olmamıştı kartla alakalı galiba. -
aynen kısaca " ödemeniz onaylanmadı , bilgilerinizi kontrol edin veya bankanız ile iletişime geçin" diyor. -
Güncel fiyatlar nasıl ? -
Vpn aktif şekilde açman gerek alttaki linkleri sanırım 52tl game time 325tl civarıda complete edition...quote:
Orijinalden alıntı: mba35
Güncel fiyatlar nasıl ?
Game timeeu.shop.battle.nethttps://eu.shop.battle.net/en-us/product/world-of-warcraft-game-time
Complete Edition paketieu.shop.battle.nethttps://eu.shop.battle.net/en-us/product/wow-complete-collection
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 12 Eylül 2020; 10:26:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bedava. Gerçekten bedava. Ama rusyada oynarsak ne olur bilemem -
Arjantine göz at bide :)...quote:
Bedava. Gerçekten bedava. Ama rusyada oynarsak ne olur bilemem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Venezuela bölgesine doğru gider bu böyle :D
Rusya için özel fiyatı anlarım. Arjantin nedir ya ? -
Arjantin en us bölgesinde biz engb yani eu bölgesindeyiz game token fiyatları bile farklı mesela şuan euda 180klarda iken us ta 137k da... Tabi ping vs sorunlarıda olabilir amerika sunucularına bağlanırken denemediğim için net bişey söyleyemem tabiki...quote:
Rusya için özel fiyatı anlarım. Arjantin nedir ya ?
5 senedir oyunu Rusya'dan oynayan birisi olarak, Shadowlands'te oyuna başlamak isteyen olursa RAF yapabiliriz. RAF yapacağım kişiye oyun içinde her türlü yardımcı olacağım bilgi olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batmanlı Betmen -- 8 Ekim 2020; 23:39:59 > -
Hocam oyuna başlamak istiyorum ama çok bilgisizim. Rusyada shadowlands ne kadara denk geliyor? Eğer düşündüğüm fiyatsa başlayabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: 1omeryucel1Hocam oyuna başlamak istiyorum ama çok bilgisizim. Rusyada shadowlands ne kadara denk geliyor? Eğer düşündüğüm fiyatsa başlayabilirim
Bak yazdığının üstündeki mesajda RAF atanda var hem de 1 aylık süre de vereceğini söylüyor geriye sadece yapacağın şeyleri hesaplamak ve öğrenmek doğru bilgi ile.
-
Hocam bu ban sebebi mi hiç ban yiyen varmı bu sebepten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ANGELERHocam bu ban sebebi mi hiç ban yiyen varmı bu sebepten.
Kullanıcı sözleşmesine göre evet illegal bir olay ama benim tanık olduğum bir ban olmadı bu olayda söylentiler var ama tam olarak rus hesap aldı tr de oynadı o yüzden ban yedi diye birşeyle karşılaşmadım ben...
quote:
Orijinalden alıntı: ANGELERHocam bu ban sebebi mi hiç ban yiyen varmı bu sebepten.
Banlayabilir ama bende dahil banlanana denk gelmedim sadece wow değil cod da aldım oynadım banlanmadım diablo da sadece sıkıntı vardı oda rusça idi oyun onuda ben alıp denemedim öyle olduğunu çok okudum sadece
gidip alengirli islere girismezsen gold al sat filan yada ne bileyim bu sekilde seylere, oyununu oynarsan, seni banlamalari icin hic birse sebep yok, sen onlara para getiren birisin sonucta.
-
İşe yaramıyor malesef. Rus hesabı açınca Türk kredi kartını kabul etmiyor. Siz nasıl ödeme yapıyorsunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cellestin
İşe yaramıyor malesef. Rus hesabı açınca Türk kredi kartını kabul etmiyor. Siz nasıl ödeme yapıyorsunuz?Kartı yurtdışı ve internet alışverişine açık yap. Blizzard shop'a girerken de VPNde Rusya'yı seç. Öyle olunca fiyatlar ruble cinsinden gözüküyor zaten. O şekilde alıyorum ben.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cellestin
İşe yaramıyor malesef. Rus hesabı açınca Türk kredi kartını kabul etmiyor. Siz nasıl ödeme yapıyorsunuz?Türk kredi kartı kabul ediyor. sizin durumunuzda muhtemelen kartı kabul etmemiş. Türk olmasıyla bir alakası yok. benim arkadaşların hepsi eu hesapla oynuyor sürekli kartları problem çıkarıyor. ben rus hesabında Türk kredi kartı ve ya banka kartıyla ödüyorum. adresi gerçek adresimi yazıyorum. ülke olarak ta Türkiye'yi seçiyorum. sıkıntı olmuyor hiç. 3D secure varsa ondan kabul etmiyor olabilir. benim zirrat bank kartı var onu kabul etmiyor mesela.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X