Şimdi Ara

Rusyada Üniversite Ve Dil eğitimi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
8.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rusyada okunması mantıklı bölümler nelerdir?
  • Uluslararası ilişkiler ve Tercümanlık en çok tercih edilen bölümlerden ikisidir.
  • Tıp ve eczacılık için tavsiyeniz nedir yada gereklilikler nedir nasıl yapılır diploma ortalaması nedir yardımcı olur musunuz
  • Diploma ortalaması gerekmez. Hazırlık bitirmeniz yeterlidir. Tavsiye ederim elbette neticede Tüm dünyaca tanınan bilinen hakkı verilen bölümler.
  • yani burdan direk gidebiliyorum peki eczacılığın ve tıpın burda yeterllilik sınavına girmesi gerekiyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrhank -- 27 Mayıs 2014; 13:29:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrhank

yani burdan direk gidebiliyorum peki eczacılığın ve tıpın burda yeterllilik sınavına girmesi gerekiyor mu

Askerlik sorunun yoksa ygs barajı dahi istenmez. Askerlik tecil edilsin istersen ygs barajı geçtiğine dair belge evrak verirsin onlar elçiliğe elçilikte Türkiye Cumhuriyeti Askerlik şubene gönderir olay kapanır. Onun haricinde hiç bir belge, evrak gerektirmez. Rusyada okula başladın hazırlığı bitirdin dilediğin bölüme başvurabilirsin. Tüm Rusyada Tüm Üniversitelerde. Hazırlığı bitirmiş olman Rusça yeterlilik belgen dir. Sertifikadır.

Tıp Eczacılık Diş hekimliği vs gibi yüksek bölümler Sınavlı denkliğe tabiidir. Tüm bölümler aşağıdadır.

SÖZEL BOLÜMLER:

*Hukuk
    *İşletme
    *Uluslararası ilişkiler
    *Uluslararası İşletme
    *Siyasi bilimler
    *Gazetecilik
    *Reklamcılık
    *Sinema-televizyon
    *Arkeoloji
    *Jeoloji
    *Tarih
    *Psikoloji
    *Turizm
    *Rus dili ve edebiyatı
    *Alman dili ve edebiyatı
    *İngiliz dili ve edebiyatı
    *Fransız dili ve edebiyatı
    *İspanyol dili ve edebiyatı
    *Tercümanlık

SAYISAL BÖLÜMLER:

*Tıp
    *Eczacılık
    *Fizik tedavi ve rehabilitasyon
    *Diş hekimliği
    *Kimya
    *Fizik
    *Matematik
    *Biyoloji
    *Genetik
    *Kimyasal teknoloji ve bioteknoloji
    *Veterinerlik
    *Uçak müh.
    *Uzay müh.
    *İnşaat müh.
    *Mimarlık
    *Maden müh.
    *Elektrik-elektronik müh.
    *Bilgisayar müh.
    *Bilgisayar-Simülasyon
    *Programlama ve yazılım müh.

• arkadaşlar Penza Devlet Üniversitesinde Okuyan Öğrencimi Yok Benmi Bulamıyorum Kaç gündür araştırıyorum ama tek öğrenci bulamadım yokmu penzada hazırlık okuyan?
  • Arkadaşlar Merhaba Rusya Kazanda okuyan öğrenci yok mu hiç ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusyada Sankt Petersburg da egitim almak isteyen arkadaslar bana ulasabilirler.Pavlov Tip universitesi ogrencisiyim merak ettiginiz konularda ve kaydinizda size yardimci olabilirim.
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100004283797842 mesaj atabilirsinzi arkadaslar
  • Konuyu okudum çok rahatsız edici bir konu Ukraynada okumayı düşünen biri olarak kötü niyet sezdim
  • Önerebileceğiniz bir danışmanlık firması var mı hocam? Atlas yurtdışı eğitim ile görüştük geçen https://rusyada.net/ buraya yönlendirdiler. Bilginiz ve tavsiyeniz var mı bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mynakmynak -- 8 Mart 2017; 2:28:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrystaliZ

Konuyu okudum çok rahatsız edici bir konu Ukraynada okumayı düşünen biri olarak kötü niyet sezdim

Kardeş biz Üniversiteyi bitirdik, Kısa Dönem askerlik vazifemizi Gece çavuşu olarak Vatanımza milletimize hediye edip sunduk. İnşaat Şirketimizle Milletimize faydalı olmaya devam ediyoruz. Bu dönemde cevap verememiştim yorumuna nezaketsizlik edip cevapsız bırakmamak istiyorum. Bizim bu konuları konuştuğumuzda Ukraynada iç savaş vardı. Ukrayna 20 yıl düzelemez dedik. Yalan da söylemedik, araştırabilirsin Donetsk / Ukraynada hala Akşamdan sonra Terörizm adı altında iç savaş sürmekte. Ukraynanın doğu bölgesine yardım adı altında gönderilen kamyonların tırların içinde yüklü miktarda Ak - 47 Kaleşnikoflar bulunmakta. Bu kadar silah nereye ne için depolandı? Siz değerli kardeşlerimizi uyarıyoruz sadece. O yıllarda Rusya kırımı istiyordu Referanduma karşıydı ukrayna vs. Şu anda Kırım, istesekde istemesek de Rusya toprağı.

• Bende kimya muhendisiyim yas 27 sektorumde tecrubem yok hic. 2 rus sevgilim oldu onceden. Ingilizcem iyidir ruscam
    Baslangic seviyesinde. Acaba dil okuluna mi gitsem diyorum belarusta 2500$ mis suan. 10 aylik sanirim. Rusyada moscowla st petersburg pahaliya kacar galiba ztn pahali sehirler dolar firlamis suan zaten

Yada 1 sene muhendislik tecrubesi mi edineyim turkiyede sonra mi dil okuluna gidiyim napsam bilemedim simdi gitsem gelince yasim ilerlemis olcak 28 oluyor is bulmada zorlasir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.