Şimdi Ara

Rütbeler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ve sevgili adminler. Herkesin nick altında ( yani rütbesinde ) onbaşı binbaşı yüzbaşı filan yazıyor. Ama benimkisinde Er yazıyor.. Ben Atbaşı yazmasını istiyorum ne yapmalıyım ?

• at ruhsatı alıp foruma fakslamalısın
  • O değil de yarbaydan sonra başka bir rütbe gelsin ya insanın mesaj atası gelmiyor
    editt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren -- 5 Haziran 2010; 13:09:04 >
  • Konu dışına en az 100 mesaj atmalısın istedigin o zaman olur
  • Rütbeler çok saçma, nesil olayı gelmeli artık. Millet rütbesi artsın diye forumun çeşitli yerlerinde gerekli-gereksiz sürüyle mesaj yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noteb00k -- 5 Haziran 2010; 13:16:44 >
  • Mesaj sayın arttıkça Rütben artacak..
    0001-0015 Er
    0016-0040 Onbaşı
    0041-0100 Çavuş
    0101-0250 Teğmen
    0251-1000 Yüzbaşı
    1001-2000 Binbaşı
    2001-üzeri Yarbay

http://forum.donanimhaber.com/m_23074943/tm.htm
  • ben rübe işini hiç takmıyorum ve saçma buluyorum çünkü sırf rütbe için mesaj atan bir sürü insan var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rütbe Sistemi
    11 yıl önce açıldı
    Troll rütbesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rütbeler gereksiz donanım forumunda askeri rütbe verilmesi saçmalık ilk askeri rütbeler cw de kullanıldı daha sonra çoğaldı işte , , , özgün rütbeler olmalı

rütbeler
    Oyuncu
    Yazılımcı
    Tasarımcı
    Teknisyen
    ...

vs gitmeli bütün forumlarda zaten askeri rütbe kullanılıyor ayrıca forumda er ile yarbay ın hiçbir farkı yok
  • dur bi dakka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azula77

rütbeler gereksiz donanım forumunda askeri rütbe verilmesi saçmalık ilk askeri rütbeler cw de kullanıldı daha sonra çoğaldı işte , , , özgün rütbeler olmalı

rütbeler
    Oyuncu
    Yazılımcı
    Tasarımcı
    Teknisyen
    ...

vs gitmeli bütün forumlarda zaten askeri rütbe kullanılıyor ayrıca forumda er ile yarbay ın hiçbir farkı yok

En yüksek rütbede Steve Jobs olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

O değil de yarbaydan sonra başka bir rütbe gelsin ya insanın mesaj atası gelmiyor
    editt

Kıdemli Yarbay var
  • Sonu karanlık
  • Bi gün bende yarbay olurum heralde
  • satılık binbaşı rütbeli nick
  • bence rütbelere kafayı takmak çok gereksiz her yarbay iyi bi msj paylaşıcak diye bi kanun yok ki yeri geliyo bir erin paylaştığı msj bomba oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: noteb00k

Rütbeler çok saçma, nesil olayı gelmeli artık. Millet rütbesi artsın diye forumun çeşitli yerlerinde gerekli-gereksiz sürüyle mesaj yazıyor.

Kesinlikle
  • 0001-0015 Er
    0016-0040 Onbaşı
    0041-0100 Çavuş
    0101-0250 Teğmen
    0251-1000 Yüzbaşı
    1001-2000 Binbaşı
    2001-üzeri Yarbay
    3001-üzeri atbaşı

3001 'in üzerine çıkarsan atınkafası olursun
  • yönetime mesaj at yardımcı olurlar
  • dh premium aylık 400 $ civarı bisi ondan alman lazım yetkililerle görüş.
  • Nesil olayını bende istiyorum. Mesela 0-10000 1. nesil, 10000-100000 2. nesil, 100000-200000 3. nesil gibi ya da direk yılllara göre nesil yapsınlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.