Şimdi Ara

Ruud Van Nistelrooy Galatasaray'da!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
11.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence heves bile etmeye gerek yok.. Biraz fazla sıkmış Aziz Üstel...
  • yani akıllı mantıklı düşünelim Ruud'un ne işi ver galatasarayda..bence zırva. bugün sporx te de guti fenerde yazıyodu.

bu iki futbolcu en sevdiğim 18 futbolcu arasında, gelsinler göreyim isterim ama neden gelsinlerki ..
  • Yok ya sallama tamam yeni stat vip ve locaların satılması için bombalar patlayacakta bu biraz atom bombası olmuş stadı yıkar bu adam gelirse Millet zevkten ilk maçta 60 binlik koltuk sayısını parçalayarak 20 bine indirir Her Türk insanı kaldıramaz bunu :D Ama sallama Azize güven olmaz
  • Kewell ve Baros'da sakatlıktan çıktıktan sonra bu klübe kazandırıldı. Galatasaray yapar ben güveniyorum ama kesin bişey yok. Pek kendinizi kaptırmayın
  • Galatasaraylı olmama rağmen pek ihtimal vermiyorum, ama olur mu olur şimdi.
  • KeweLL ve Baros'u getirenLere SesLeniyorum bi eL atında Ruud'u da aLaLım
  • bekleyelim bakalım
  • Heyecanlandım kolpası bile güzell..
  • İyide Real Madrid yokluğunu arıyor zaten şu anda satmazki. Sırf onun yerine Huntelaar'ı aldılar.
  • INANMAYIN. bir futbolcu Galatasaray ile anılıyorsa Galatasaray o futbolcuyu almayacak demektir. Yeni transfer politikası. transferler artık gizliden yürütülüyor
  • Aslantepede "Ruud Ruud Ruud..." seslerini duyar gibiyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ra hmetli

Gelirse alıcağı para yılda 2.5 milyon eurodan az olmaz ve en sonunda bizde FB'ye döneriz. Futbolcular başlar "Nistelroy şu kadar alıyor benim neyim eksik" demeye. O yüzden Kewell gibi Baros gibi 2 milyon euronun altında yıllık maaş isteyen oyuncular transfer edilmeli. Lincoln geldiğinden beri 2.5 milyon euro alıyor ve ne m*l alduğu ortada.

Birde adam 32 yaşında, 3 yıl oynayınca Hakan Şükür'ün 35 yaşındaki haline döner. Ayağında top tutamamaya başlar, hızlı koşamaz vs. Ayriyeten verdiğimiz paraya satmamız çok zor bu oyuncuyu.

Bunlar sadece Nistelroy için geçerli değil tabiki. 30 yaşından büyük bir yıldız almayı düşünüyorsak, bence 5-6 milyon eurodan fazla verilmemeli ve yıllık maaşı 2 eurodan az olmalı.

3 euroda olsa olur be. Şaka bi yana gelse cidden süper olur. Baros la beraber mükemmel iş yapar

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 18 Aralık 2020; 17:14:7 >
  • Düşünceyle kalır diyorum büyük ihtimal... Bizim takım göstere göstere büyük futbolcu almaz, gece 3 de resmi sitesinde açıklar
  • insan barosla yanyana düşününce heyecanlanıyo

sağ beke de zambrottayı isteriz
  • Yeni stadın kombinelerini ve Localarını doldurmak için yönetim büyük bir yıldız transferi patlatacak arkadaşlar...Bundan emin olun.

Ama bu kişi Nistrelrooy mu olur bir başkası mı bilinmez...Haberin gerçeklik payı var mı bilemem ama , Kewell ve Baros gibi iki bomba transfere imza atan Galatasaray yönetimi için böyle bir transfer imkansız değildir

Düşünün...50 bin kişilik stad yapılıyor ve o stad dolmak zorunda.

Galatasaray yönetiminin , o stadın dolması için böyle bir transfer yapması şart.
  • outletten alışveriş yapan müşteri gibi oldu takım be, nerde sakatlanmış adam var alıp parlamasını bekler duruma geldik.

1 tuttu 2 tuttu, 3. sü elde patlayabilir ama
  • Ölüsü 10 sallar..
    Ayağı bitmeden önce krallığa gidiyordu..
  • Hakan şükür ile farkı nedir bunun ?
  • golden sonra.....

ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.