Şimdi Ara

Ruud Van Nistelrooy Galatasaray'da!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
11.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aziz Üstel'den bomba gibi bir iddia geldi !.. Galatasaray'ın eski yöneticisi Aziz Üstel, Sarı-kırmızılı ekibin dünyaca ünlü golcü Ruud Van Nistelrooy ile anlaştığını yazdı.
    Sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticisi Aziz Üstel, Star Gazetesin'deki yazısın da Galatasaray'ın tecrübeli golcü Ruud Van Nistelrooy'la anlaşmaya vardığını yazdı.
    İşte Aziz Üstel'in yazısı:

"ABD'de başarılı bir diz ameliyatı geçiren Ruud Van Nistelrooy ile görüşen Galatasaray, büyük çapta anlaşmaya vardı. Hollandalı yıldız şu anda güçlendirme idmanları yapıyor. Dizinin eskisinden de daha iyi olacağını söylüyor.

Galatasaray, Real Madrid ile de yakında masaya oturacak. Sportif Direktör Butragueno ile telefonla yapılan ilk ön görüşmede de yüzde 80 onay alındı.

32'lik santrfor, Baros ile birlikte eski futbolunun yarısını bile sergilese büyük bir kazanç olur.

http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=14&ArticleID=1081221&Date=09.04.2009&b=Muthis%20iddia%20..&ver=64

-------------------
    süper olur gelirse...

• Ligtv'de bu haberi geçti ama ;

quote:

Yöneticiler Rijkaard'ın da Nistelrooy ile bir görüşme yaptığını ve birlikte çalışmak istediğini açıkladığını söylüyorlar.

bu kısmı çözemedim.

"ABD'de başarılı bir diz ameliyatı geçiren Ruud Van Nistelrooy ile görüşen Galatasaray, büyük çapta anlaşmaya vardı. Hollandalı yıldız şu anda güçlendirme idmanları yapıyor. Dizinin eskisinden de daha iyi olacağını söylüyor.

Galatasaray, Real Madrid ile de yakında masaya oturacak. Sportif Direktör Butragueno ile telefonla yapılan ilk ön görüşmede de yüzde 80 onay alındı.

32'lik santrfor, Baros ile birlikte eski futbolunun yarısını bile sergilese büyük bir kazanç olur. Yöneticiler Rijkaard'ın da Nistelrooy ile bir görüşme yaptığını ve birlikte çalışmak istediğini açıkladığını söylüyorlar. Bir tarafta futbolu neredeyse unutmuş bir Ümit, öte yanda oynamakla oynamamak arasında gidip gelen Nonda, Florya'nın kapısına doğru ilerliyorlar.

Galatasaray'ın bundan sonraki hedefi iyi bir kaleci ve iyi bir stoper alıp transferi kapatmak. Kaleci için Alman Ligi inceleme altında. Stoper içinse Doğu Avrupa ülkeleri...

Hemen her konuda anlaşılan Aurelio'nun bel fıtığı ameliyatı geçireceği söyleniyor. Aurelio, Türkiye'de ciddi bir sağlık denetiminden geçecek ve ondan sonra imza atacak.

Bu transferler yapılır ve Rijkaard da göreve getirilirse taraftarlar müthiş bir takım izler. Adnan Polat'ın bu girişmlerinin ardında yeni stadın loca ve VIP biletlerini satmak istemesi yatıyor. Stat bitince transferler birer birer patlayacak, haziran başı gibi yeni stadın kombine biletleri satışa sunulacak.

Bunlar önümüzdeki sezonun süper gelişmeleri! Bir de şu anda gündemde derbi var. Galatasaray’da herkes kenetlenmiş, yönetimi, futbolcusu ve Bülent Korkmaz galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

Ama tabi düşünmek başka bir şey, 90 dakikanın sonunda ortaya çıkacak sonuç başka şey. Yalnız bu kez Galatasaray’a galibiyete daha yakın görünüyor..."
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: visualize

Ligtv'de bu haberi geçti ama ;

quote:

Yöneticiler Rijkaard'ın da Nistelrooy ile bir görüşme yaptığını ve birlikte çalışmak istediğini açıkladığını söylüyorlar.

bu kısmı çözemedim.

32'lik santrfor, Baros ile birlikte eski futbolunun yarısını bile sergilese büyük bir kazanç olur. Yöneticiler Rijkaard'ın da Nistelrooy ile bir görüşme yaptığını ve birlikte çalışmak istediğini açıkladığını söylüyorlar. Bir tarafta futbolu neredeyse unutmuş bir Ümit, öte yanda oynamakla oynamamak arasında gidip gelen Nonda, Florya'nın kapısına doğru ilerliyorlar.

Galatasaray'ın bundan sonraki hedefi iyi bir kaleci ve iyi bir stoper alıp transferi kapatmak. Kaleci için Alman Ligi inceleme altında. Stoper içinse Doğu Avrupa ülkeleri...

Hemen her konuda anlaşılan Aurelio'nun bel fıtığı ameliyatı geçireceği söyleniyor. Aurelio, Türkiye'de ciddi bir sağlık denetiminden geçecek ve ondan sonra imza atacak.

Bu transferler yapılır ve Rijkaard da göreve getirilirse taraftarlar müthiş bir takım izler. Adnan Polat'ın bu girişmlerinin ardında yeni stadın loca ve VIP biletlerini satmak istemesi yatıyor. Stat bitince transferler birer birer patlayacak, haziran başı gibi yeni stadın kombine biletleri satışa sunulacak.

Bunlar önümüzdeki sezonun süper gelişmeleri! Bir de şu anda gündemde derbi var. Galatasaray’da herkes kenetlenmiş, yönetimi, futbolcusu ve Bülent Korkmaz galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

Ama tabi düşünmek başka bir şey, 90 dakikanın sonunda ortaya çıkacak sonuç başka şey. Yalnız bu kez Galatasaray’a galibiyete daha yakın görünüyor..."
    Lan olum alıştıra alıştıra yazın kalpten götürüceksiniz birgün

Bizim stad gecikmiyor mu? Ordan nasıl para gelsinki?

• quote:

Orijinalden alıntı: osstation

Lan olum alıştıra alıştıra yazın kalpten götürüceksiniz birgün

Bizim stad gecikmiyor mu? Ordan nasıl para gelsinki?

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedric King

Alıntıları Göster
    rijkard ve nistelrooy süper haber ama gerçekmi
  • quote:

Alıntıları Göster
    Aziz Üstel ya transferdeki yüksek beklentilere kızıp ,elinizdekilerin değerini bilin diye yada kulağına Bouzid türü transfer yapılacağı söylentileri kaçtığı için kızdığını belirtmek amacıyla böyle bir ironi türünde yazı yazmıştır diye tahmin ediyorum. Gerçeklik payı varsa müthiş birşey tabii ama genede sanmıyorum.

• quote:

Alıntıları Göster
    arelyo ve tuncay da gs ye gelmek için can atıyorlarmış.
    gerçi kaynak fotospor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

gerçi kaynak fotospor .

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: zurna

gerçi kaynak fotospor .

Tuncay'ın olmasına imkan yokta,Aurelio haberi bence gerçek. Hatta ben biraz komplo toeriside üreterek dün federasyondan Aurelio hakkında Fenerbahçe lehine çıkan cezanın bir sebebinide buna bağlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: delton

quote:

gerçi kaynak fotospor .

Tuncay'ın olmasına imkan yokta,Aurelio haberi bence gerçek. Hatta ben biraz komplo toeriside üreterek dün federasyondan Aurelio hakkında Fenerbahçe lehine çıkan cezanın bir sebebinide buna bağlıyorum.

Alıntıları Göster
    nistelroy sevdiğim bir forvet değildir ama adam işini biliyor. 34-35e kadar oynar madrid'de. biz kendimize göre birisini bulalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: delton

quote:

gerçi kaynak fotospor .

Alıntıları Göster
    Federasyonun dün almış olduğu karardan sonra Aurelio'nun bırakın GS'ye transfer olmasını Türkiye'ye turist olarak gelmesi dahi zorlaşmış durumda. Sanıyorum bundan sonra Milli Takımda da görev yapamaz. Çünkü alınan bu son kararla adamın Türkiye'de elde edeceği bütün parasal gelirlere el konulacak.

quote:

Orjinalden alıntı: delton

• quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

nistelroy sevdiğim bir forvet değildir ama adam işini biliyor. 34-35e kadar oynar madrid'de. biz kendimize göre birisini bulalım.

Alıntıları Göster
    madrid nistelrooy'u satar ama alan biz alabilir miyiz orası soru işareti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D06A31849

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D06A31849

Alıntıları Göster
    Sakatlık geçirmiş bir oyuncuya kimse para dökmez, bence gelme ihtimali var ama kolay değil tabi.

Ben Rijkaard'ı daha çok istiyorum. Aslında Felix Magath en iyi tercih olur ama zor.
  • quote:

Sakatlık geçirmiş bir oyuncuya kimse para dökmez, bence gelme ihtimali var ama kolay değil tabi.

Ben Rijkaard'ı daha çok istiyorum. Aslında Felix Magath en iyi tercih olur ama zor.

Alıntıları Göster
    Nistelrooy bu boru değil
  • quote:

Alıntıları Göster
    Noluyor

Doğru olursa Rijkaard-Nistelrooy coşar takım.Stoper+Bir Orta Saha+Kalecide alınırsa harika takım olru
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

Noluyor

Doğru olursa Rijkaard-Nistelrooy coşar takım.Stoper+Bir Orta Saha+Kalecide alınırsa harika takım olru

Alıntıları Göster
    İkisinin gelmesi çok zor. 1 i bile gelse mukemmel olurdu ama pek d einandırıcı bir haber değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

İkisinin gelmesi çok zor. 1 i bile gelse mukemmel olurdu ama pek d einandırıcı bir haber değil

Alıntıları Göster
    Ben gelebileceğine inanıyorum.Yeni Stadla beraber yıldız transferi olur.Finans konusunda çok iyi adımlar attı yönetimimiz.Yeni gelir kaynakları doğdu.

Ben Nistelrooyun gelebileceğine inanıyorum.Gelirse gerçek La Liga Gol kralını izleriz.
  • quote:

Ben gelebileceğine inanıyorum.Yeni Stadla beraber yıldız transferi olur.Finans konusunda çok iyi adımlar attı yönetimimiz.Yeni gelir kaynakları doğdu.

Ben Nistelrooyun gelebileceğine inanıyorum.Gelirse gerçek La Liga Gol kralını izleriz.

Alıntıları Göster
    Nistelrooy kim her tarafı transfer olsa ne olur.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Gelirse alıcağı para yılda 2.5 milyon eurodan az olmaz ve en sonunda bizde FB'ye döneriz. Futbolcular başlar "Nistelroy şu kadar alıyor benim neyim eksik" demeye. O yüzden Kewell gibi Baros gibi 2 milyon euronun altında yıllık maaş isteyen oyuncular transfer edilmeli. Lincoln geldiğinden beri 2.5 milyon euro alıyor ve ne m*l alduğu ortada.

Birde adam 32 yaşında, 3 yıl oynayınca Hakan Şükür'ün 35 yaşındaki haline döner. Ayağında top tutamamaya başlar, hızlı koşamaz vs. Ayriyeten verdiğimiz paraya satmamız çok zor bu oyuncuyu.

Bunlar sadece Nistelroy için geçerli değil tabiki. 30 yaşından büyük bir yıldız almayı düşünüyorsak, bence 5-6 milyon eurodan fazla verilmemeli ve yıllık maaşı 2 eurodan az olmalı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.