diğer takım taraftarlarında bi korku halleri seziyorum ya gelirse gibisinden
Her ne kadar 33 yaşında da olsa stadyumun Ruud, Ruud, Ruud diye inlemesini görebilmek için bile bu transfer yapılır.
ManU-Arsenal maçlarındaki Ruud tezahüratları hala aklımda...
quote:
Orjinalden alıntı: DreaM
Her ne kadar 33 yaşında da olsa stadyumun Ruud, Ruud, Ruud diye inlemesini görebilmek için bile bu transfer yapılır.
ManU-Arsenal maçlarındaki Ruud tezahüratları hala aklımda...
Zaten Reklam olsun,stad dolsun diye alınır adam.Klası,ismi tartışılmaz bile.Kewell alındı 1 Haftada formadan çıktı 1 yıllık parası.Bu adamıda alırlarsa 1 Yıllık Maaş+ Bonservisi çıkarır.+Stad gelirleri.+GsMobile'dan gelecek ek gelir falan filan.O yüzden ben Ruud olmasa bile yıldız bekliyorum.Carlos nasıl fenere geldiyse bizimkilerde reklam ve stad doldurmak için yapacaklar.
Carlosla 100.yılda anlaşmışlar normalde ancak olmamış.Galatasarayda böyle bir transfer yapacak gibi geliyor.Aslantepeye Ruud Yakışır
dünyanın en iyi son vuruş ustası forvetlerinden biri, gelirse bomba olur keşke gelse
kaynak fotomaç mı ?
güzel olur
quote:
Orjinalden alıntı: senfield25
umarım kolpa haberdir ...32 yaşında ve bir yıldır oynamıyor .... takıma şuan defansdan oyun kurabilecek bir oyuncu lazım .. başka eksik yok takımda .....
ümit karan 5 çeker nistelroy'a
quote:
Orjinalden alıntı: fifa_05
quote:
Orjinalden alıntı: senfield25
umarım kolpa haberdir ...32 yaşında ve bir yıldır oynamıyor .... takıma şuan defansdan oyun kurabilecek bir oyuncu lazım .. başka eksik yok takımda .....
ümit karan 5 çeker nistelroy'a
"Nistelroy" a beş çeker mi bilmem ama Nistelrooy dünyanın en iyi santraforlarından biridir. Bir de defanstan oyun kurmak nasıl oluyor ben hiç anlamadım. Yakında oyun kurucu kaleci, direğe basıp topu tutan forvet felan istersiniz de siz.
biraz yasli ve yavas ama lugano disinda onu marke edebilecek bir adam yok turkiye liginde. nistelrooy yerine peter crouch cok daha super olurdu. ama crouch pahali tabi.
quote:
Orjinalden alıntı: Dave Mustaine
Bir de defanstan oyun kurmak nasıl oluyor ben hiç anlamadım.
Barcelona'nın şuanki ve eski maçlarını bul bi yerden ve Puyol'u izle.(Rijkaard varken) Ne demek istediklerini ve istediğimi anlarsın.
quote:
Orjinalden alıntı: BeyzadeM
quote:
Orjinalden alıntı: Dave Mustaine
Bir de defanstan oyun kurmak nasıl oluyor ben hiç anlamadım.
Barcelona'nın şuanki ve eski maçlarını bul bi yerden ve Puyol'u izle.(Rijkaard varken) Ne demek istediklerini ve istediğimi anlarsın.
O zaman Puyol istiyorsunuz siz. Çünkü defansta oyun kurma özelliği default bulunmaz. Ha Puyol'un da "defanstan oyun kuran bir oyuncu" olarak görev yaptığını, böyle betimlendiğini hiç duymadım. Ben bilmiyorum derim yırtarım ama çevremde futbolcu olanlar da var, futbol ile yakından ilgilenenler de.
Barcelona'nın maçlarını her fırsatta izliyorum. Senin kalbin rahat olsun genç, anlaşılamama korkusu yaşama
quote:
Orjinalden alıntı: trboy
kaynak fotomaç mı ?
ıı ıh fotospor
hayel kurmak guzel aciyorum size Tr'ye yildiz gelecekse o yildizi hangi takimin getirecegini biliyorsunuz demi soylememe gerek yok
quote:
Orjinalden alıntı: nemeznaesh
hayel kurmak guzel aciyorum size Tr'ye yildiz gelecekse o yildizi hangi takimin getirecegini biliyorsunuz demi soylememe gerek yok
Doğru söylüyorsun. 14M Euro vererek getire getire traş makinesi getiren çok önemli bir klubümüz var...
süper olur..
quote:
Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*
puhahahaha
Şuraya sırf bir kişiyi bile tahrik etsem kardır amaçlı mesajlar atıyorsunuz ama nafile
Ruud van Nistelrooy yas 32 , 28.000.000 Euro
Bu adam gelsin var ya, her ay farklı bir formasını alıacam
2. Jardel dönemi başlıyor
quote:
Hayel
Çok müthiş yıldızlar getirdiniz tebrik ediyorum. Bizde kötü Baros'u aldık her tarafı transfer olsa ne olur dimi
quote:
Orjinalden alıntı: alperunal
quote:
Hayel
Çok müthiş yıldızlar getirdiniz tebrik ediyorum. Bizde kötü Baros'u aldık her tarafı transfer olsa ne olur dimi
+ Son 5 yılın En iyi Avrupa takımlarından birinin 7 numarası bizde.