Şimdi Ara

Matteo Kovacic 94'lü yıldız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1994 doğumlu Hırvatistan vatandaşı fm 2011 geleceğin yıldızı. MC-AMC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 19 Ağustos 2011; 19:56:28 >

• 41. saniyeye kadar kim bu diye beklerken çaktım, Mateo Kovacic.

Fm'de Dinamo'da başlıyor. Hırvat Messi bu da, Barcelona'ya haber vermek lazım.
  • 7.5 milyona ilk sene transfer etmiştim.Arada önemsiz maçlarda oynatıyorum merakımdan aldım bakalım potansiyeline :)
  • Ben videoda pek bir maharetini göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldinho820 -- 20 Ağustos 2011; 2:04:13 >
  • Videoda pek bir numarası yok ama aldım bakalım deneyelim, inşallah dediğiniz gibidir.
  • zaten video'ya göre değil, orda 14- 15 yaşında,o yaşta beşiktaşlı muhammed gibi videosu konmuş ve oyunda iyi potansiyele sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

zaten video'ya göre değil, orda 14- 15 yaşında,o yaşta beşiktaşlı muhammed gibi videosu konmuş ve oyunda iyi potansiyele sahip.

muhammet fm 2012'de olacak mı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascal üçgeni

quote:

zaten video'ya göre değil, orda 14- 15 yaşında,o yaşta beşiktaşlı muhammed gibi videosu konmuş ve oyunda iyi potansiyele sahip.

2011'de yok mu? Niye öyle ki?
  • quote:

quote:

büyük ihtimalle olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

quote:

quote:

yok abi niyeyse.insan yedek takıma falan koyar.fmgraphics.net'te biri transfer yaması yapmış orada vardı ama onu da yükleyemedim bir türlü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

quote:

quote:

yok abi niyeyse.insan yedek takıma falan koyar.fmgraphics.net'te biri transfer yaması yapmış orada vardı ama onu da yükleyemedim bir türlü.

Muhammet gerçek hayatta yıldız takımda falan mı? Belki o yüzden konulmamıştır.

• hayır fm 2011, 1994 doğumlu oyunculara kadar gerçek.Fm 2012'de sıra 1995 doğumlu oyuncularda olacak yani muhammed'de olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 21 Ağustos 2011; 22:57:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.