Şimdi Ara

Rüya ile gerçeği karıştırıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
21.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • la olm seni bekliyorum kaç aydır paso bitti diyorsun gönder şunuda halledelim. Akşam gelicekmisiniz köfte patates kızatcam sana.
  • Bana da oluyo du. Annem hadi kalk diodu okul için. Ben yatıodum rüyamda okula gittiimi görüodum. Heralde seninki de böyle bir durum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [D]HanD

Bana da oluyo du. Annem hadi kalk diodu okul için. Ben yatıodum rüyamda okula gittiimi görüodum. Heralde seninki de böyle bir durum.

benimki de tıpatıp aynısı.
    Hatta bu yüzden geç kalkıyorum. Zaten okuldayım diye
  • MOntla mıç
  • Banada çok oluyo bu.Hemde fazla.
  • hic bi hastalik degil bu cogu insana oluyor bence olmayanlar hasta xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrupai

la olm seni bekliyorum kaç aydır paso bitti diyorsun gönder şunuda halledelim. Akşam gelicekmisiniz köfte patates kızatcam sana.

Bizede kızart dostum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

quote:

Orjinalden alıntı: Avrupai

la olm seni bekliyorum kaç aydır paso bitti diyorsun gönder şunuda halledelim. Akşam gelicekmisiniz köfte patates kızatcam sana.

Bizede kızart dostum.

Cevap vermemiş pinti.

Sayıyla kızartıyor patatesi. Mesela 4 kişiyiz kişi başı beşer dilimden toplam 20 dilim

• Allahtan korklan geçen geldiğinde kaç tane but yedin samet olm yeni verdiğin telefonda kapalı dalgamı geçiyorsun lan dop akşama gelicekmisiniz olm yemek hazırlatıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

Son zamanlarda çok sıkıntı verici bir hal aldı. Aklıma gelen bir olayı rüyamda mı yoksa gerçekte mi yaşadığımı anlayamıyorum. Sürekli arkadaşlarıma "böyle bir şey oldu mu?" diye sormak zorunda kalıyorum. Bitirdiğimi sandığım bir işi halbu ki hiç yapmamış olduğumu görüyorum ya da gerçekte yaşadığım bir olayın bir rüya olduğunu zannediyorum.

Hastalık mıdır nedir bu? Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı arkadaşlar?

Aynısı bende de oluyor ya
    quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Antidepresan kullanıyorsanız buna sebep olabilir. Ben kullanıyorum ve ben de aylardır ayırt edemiyorum.
    Evet ben de kullanıyorum o yüzdendir o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 11 Ekim 2008; 20:11:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Son zamanlarda çok sıkıntı verici bir hal aldı. Aklıma gelen bir olayı rüyamda mı yoksa gerçekte mi yaşadığımı anlayamıyorum. Sürekli arkadaşlarıma "böyle bir şey oldu mu?" diye sormak zorunda kalıyorum. Bitirdiğimi sandığım bir işi halbu ki hiç yapmamış olduğumu görüyorum ya da gerçekte yaşadığım bir olayın bir rüya olduğunu zannediyorum.

Hastalık mıdır nedir bu? Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı arkadaşlar?

Aynıları benim içinde geçerli, up yapalım belki yardımcı olan çıkar
  • Bende de oluyor bu durum. Az uykunun sebep olabileceğini duymuştum ama ben günde 10 saate kadar uyuyan birisiyim ve hala arada bir yaşıyorum bu karmaşayı
  • aslında rüya ile gerçeği ayırt etmenin kolay yolları var.

mesela küçük bir fırıldağınız olsun. sürekli yanınızda taşıyın. sabah uykudan uyanınca o fırıldağı masanın üstünde çevirin ve kendinize fırıldağı çevirebildiğime göre gerçek dünyadayım , rüyada bunu yapamam deyin. bunu bilincinize kaydetin.

diğer yol ise ışığı yanan dijital kol saatiniz varsa uyandığınıza üç kere saatiniz ışığını yakın. rüyada bunu yapamazdım şimdi yapıyorum demekki rüyada değilim diyin beyninize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende olmuyor hiç üstelik çok sık rüya gören birisiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HTRK

aslında rüya ile gerçeği ayırt etmenin kolay yolları var.

mesela küçük bir fırıldağınız olsun. sürekli yanınızda taşıyın. sabah uykudan uyanınca o fırıldağı masanın üstünde çevirin ve kendinize fırıldağı çevirebildiğime göre gerçek dünyadayım , rüyada bunu yapamam deyin. bunu bilincinize kaydetin.

diğer yol ise ışığı yanan dijital kol saatiniz varsa uyandığınıza üç kere saatiniz ışığını yakın. rüyada bunu yapamazdım şimdi yapıyorum demekki rüyada değilim diyin beyninize.

Zaten sorun orda değil. Mesela aklıma bir anım geliyor. O anıyı rüyada mı yoksa gerçekte mi yaşadım bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

quote:

Zaten sorun orda değil. Mesela aklıma bir anım geliyor. O anıyı rüyada mı yoksa gerçekte mi yaşadım bilemiyorum

Aynen bende de oluyor bu.
    Demek ki antidepresandanmış @Citizen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mathilde

quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

quote:

Aynen bende de oluyor bu.
    Demek ki antidepresandanmış @Citizen

Ben kullanmıyorum ilaç falan. Bu olay son 1-2 haftada olmaya başladı. 1-2 kez yaşadım. İnternetten araştırdım uzun süre, uyku düzeni yüzünden olma ihtimalide varmış.Ben %90 uyku düzensizliğinden böyle oldum

• bir mekandan örnegin evden 1 hafta falan cıkmazsam banada oluyor aynı durum
  • Bende bu bitti arkadaşlar uzun zamandır yaşamıyorum bu sıkıntıyı. O dönem çok stresli ve uykumun düzensiz olduğu dönemdi. Uykuda nefes kesilmesi ve bu konuda yazdığım bir çok şey sanırım o dönemki stresli yaşantıdan kaynaklandı. Yalnız o zamanlarda karıştırdığım bir çok şeyin hala acaba rüyada mı yoksa gerçektemi yaşadığımı çözemiyorum ama sadece o dönemde karar veremediklerim için. Dediğim gibi bir kaç yıldır bu konuda sürüncemede kaldığım olmadı hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Bende bu bitti arkadaşlar uzun zamandır yaşamıyorum bu sıkıntıyı. O dönem çok stresli ve uykumun düzensiz olduğu dönemdi. Uykuda nefes kesilmesi ve bu konuda yazdığım bir çok şey sanırım o dönemki stresli yaşantıdan kaynaklandı. Yalnız o zamanlarda karıştırdığım bir çok şeyin hala acaba rüyada mı yoksa gerçektemi yaşadığımı çözemiyorum ama sadece o dönemde karar veremediklerim için. Dediğim gibi bir kaç yıldır bu konuda sürüncemede kaldığım olmadı hiç.

Kısa süreli uykular tamam da ben günümün yarısını nerdeyse uykuyla geçiriyorum.
    Yine de yaşıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.