Şimdi Ara

Rüya zaman ve yerin uyuşmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni uyandım gene aynı şekilde bir rüya gördüm aklımdayken yazıp size sormak istedim. Biz kirada oturuyoruz. Bu eve geçeli yaklaşık 6 7 sene oluyor bundan bir önceki evde de yaklaşık 10 sene oturduk gecekondu sobalıydı. Şuanki ev 2. Kat balkonlu dogal gazlı.
    Herneyse konuya gelirsek ben bugüne kadar gördüğüm rüyalarda rüyamda evdeysem şayet sürekli gecekonduda oluyoruz. Yani şuanki laptop kullandığım motor, yeni tanıdığım insanları şuanki sevgilimi felan görüyorum rüyamda ama ev sürekli önceki ev. Nedendir bilmiyorum şuanki oturduğumuz daireyi bir kere olsun rüyamda görmedim. Rüyamda eski evin nerdeyse bütün ayrıntıları 8 sene öncekiyle aynı ama zaman olarak günümüzdeyim bu bana çok garip gelmeye başladı sizle de paylaşmak istedim.
    Edit: Gecekondudan önceki evi de hayal mayal hatırlıyorum ama o zamanlar çocuk olduğum için pek hatırlamıyorum, gecekonduya geçtikten 1 sene sonra ilkokula başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanekiciyiz -- 25 Aralık 2019; 7:27:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.