Şimdi Ara

Rüyada 15 yıl öncesine gittim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok garipti bir o kadar da mutluluk vericiydi. Hayatımda ilk defa bir rüyayı bu kadar ciddi ciddi detayıyla yaşayabildim. Yıllar öncesine gittim mahallemin eski halini etrafındaki her yapıtın halini eski haliyle tam gördüm. Tanıdığım herkese ben gelecekten geldim ileride ne olacağını sizin gelecekteki her halinizi biliyorum dediğim halde kimse inanmadı. İnandırmak için de baya çabalıyordum. Çok güzeldi hiç bitmesini istemedim ama dediğim gibi ufak bir kısmını sanki ben kontrol ettim gibi çok değişikti keşke biraz daha kalabilseydim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilinçaltın nasıl çalışıyorsa artık çok ilginç bir rüya görmüşsün. Rüyada 15 yıl önce ki sürecin içinde olduğunun idrakında olmak da ayrı bir değişik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kae-69

Bilinçaltın nasıl çalışıyorsa artık çok ilginç bir rüya görmüşsün. Rüyada 15 yıl önce ki sürecin içinde olduğunun idrakında olmak da ayrı bir değişik.

Çok rüya gördüm ama bu hepsinden çok daha farklıydı. İnsanlar kendimi inandıramadığım için kalktığımda kısa bir üzüntü yaşadım zaten rüyanın o anında gelecekten geliyorum dediğimde gülüp geçiyorlardı tamam tamam inandık demedikleri kaldı. Geçmişteki iş arkadaşlarımın o anki halini , çevremi hepsini gördüm . Evim yüksek yerde olduğu için karşı taraf manzaralı o tarafta da park var yapılmadan önceki haline bile uzun uzun baktım vay be eskiden böyleymiş diye. Dediğim gibi çok değişikti baya mutlu etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşbaz -- 11 Mart 2021; 15:46:41 >
  • Keşke Rüyamda gece vakti firar ettiğimi görebilsem  

Öldüğümü gördüm ama keşke bunuda görsem.  

• bir keresinde bende böyle bir rüya görmüştüm. 17 sene öncesine gitmiştim, rüyadayken gerçek gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Celal Şengör -- 14 Mart 2021; 10:29:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Celal Şengör

bir keresinde bende böyle bir rüya görmüştüm. 17 sene öncesine gitmiştim, rüyadayken gerçek gibiydi.

çok güzel bir duygu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.