Şimdi Ara

Rüyada Acı Çektiğimizde Neden Gerçekmiş Gibi O Acıyı Hissederiz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
16.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ama Nedense Bu Aralar Rüya Görmüyorum..Hiçbişey Hatrılamıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DMUKKS

quote:

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter

duyduğuma göre; eğer rüyanda ölüyorsan, gerçek hayatta da ölüyorsunuş

Yalan o bir keresinde beni rüyamda 4 kişi odunla dövmüştü en sonunda direnemiceğimi anlayıp patates çuvalı gibi bırakmıştım kendimi sonra dövdüler dövdüler en son kafama kurşun sıktılar uyandım

Sen Matrixe başından değilde (Kabloyu ) dıçından bağlanmışın sanırım ters tepki yapmış

• quote:

Orjinalden alıntı: dRr+

Rüyada B.şaldiğin Zaman Uyaninca da Bi Islaklık Olmuyo mu ? Ayni Mantik

Çok güzel bişi sölediğinimi sanıyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: daniel_x

quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

Ben rüyalarım hep ilginç oluyo özellike dikkat ediyorum ben sabaha kdr oturup öğlende 2 den aşşa kalkmayan biriyim şimdilik

Genelde dikkat ediyorum rüyaları ben gece pek görmem gündüz görüyorum bazen uyanıyorum bişey düşünüyorum anında canlı film gibi görmeye başlıyorum..

Geçenlerde bi rüya gördüm olamz böle bişey bi kız vaar biizim mahallede o kdr mi güzel olur insan.aynı manken ya tv ye çıkart derler bu hangi manken acaba onu gördüm işte bize geldik felan bana caner nasilsin felan diyo bende içiyorum sonra bi bakıyorum yatakdayız.olanüstü bişey dokunuyorum felan aynı gerçek gibi sonra başlıyoruz olaya felan ya diyorum neden ben bende senden etkileniyodum felan diyo olay gerçekden daha iyi zevk veriyo.orda tam bitti olay bi uyandım bitmişim ben

ah ahhhhh daş gibiyidi daş

• O bir yana.Bende şöyle bir acaip durum var.Mesela ben bir kızı beğendim,kişiliğini,kendini vs.(tabii ki de tanıdığım bi kız).Normalde kızdan hemen hoşlanmıyorum ama gece rüyamda gördüğüm an ertesi sabahtan itibaren bir bakmışım kıza bağlanmışım(tahmin ettiğiniz türden rüya değil).. Çok acaip bi durum
  • ben çoğu kez +18 içeriklerde hissediyorum

ya bi kızı öpüyorum bide sabaha kalkıyorum ki dudağım şişmiş
  • takma kafana
  • Rüya görürken aslında farkında olmadan astral seyahat yapıyorsun. Birisi sana vurduğunda astral bedenin o acıcı yaşıyor. Fiziksel vücuduna geri döndüğünde ise o acıyı beynine aktarıyor ve sen de rüyanda birisi sana vurduğunda o acıyı gerçekmiş gibi yaşıyorsun.
  • rüyada başka şeyler hissediyorum da , acı hiç hissetmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalxFrame -- 8 Mayıs 2009; 18:10:10 >
  • kamyonu devirmeyin
  • ben de rüyamda kollarımı çırparak uçabiliyordum koşup koşup hızımı alıyordum kollarımı salladığım an uçuyodum...uyandığımda sanki hala kollarımı çırpsam uçaçakmışım gibi hissediyordum...

alakası yok ama bi keresindede uyandım bi baktım üzerimde bi kol duruyo.ulan bu kimin kolu dedim tuttum bıraktım ölü gibi yere düştü.lööööyt dedim uyandım meğersem kendi kolummuş
    bi seferindede odanın şeklini değiştirmiştik yatağı duvara hizalamıştık bende hep uyandığımda sol taraftan kalkarım....sabah uyandım gözlerimi açtım "Allah'ım kör oldum" dedim (duvarlar beyaz) gözlerimi ovuşturdum bakıyom hala bembeyaz kolumu uzattm baam die duvara çarptı haaa duvarmış dedim derin bi ohhh çektim

• Acı Yok Rocky!Acı yok.
  • Rüya dedimiz hadise beynimizin başka bir boyutu olduğu için bence
  • ben bi kere rüyamda adriana limayıher neyse öle hızlıydıki uyandığımda ranzadan düşmüştüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter

duyduğuma göre; eğer rüyanda ölüyorsan, gerçek hayatta da ölüyorsunuş

Bir sefer ruyamda öldüğümü gördüm. Ama sonra "lan acaba bu bir ruya mı?" diye düşünmeye başladım. Ardından uyandım ama içimde berbat bir sıkıntı vardı ve gün boyu içimden gitmedi.

Sanırsam ilk lucid ruya deneyimim.
  • Bu arada, beyin mükemmel bir organ. Beynimizi konsantre ederek vücudumuzda istediğimiz şeyi yapabiliriz.

Bir olay: Kadın ruyasında ayağından iple asıldığını ve bu ipin alev aldığını, bu alevlerin ayağına ulaşıp ayağını yaktığını görür. Can acısı ile uyanır, inanılması güç ama ayağında bir kaç gün tedavi görmesini gerektiren bir yanık oluşmuştur!!!

Ergun Candan - Yaşanmış Esrarengiz Olaylar, Sınırötesi yayınları
  • senin dediğine göre rüyamızda ölünce gerçektete ölmemeiz lazım
  • Ben acıyı hissediyorum şahsen rüyamda, mesela kurşunla hiç vurulmamış olmama rağmen rüyamda kurşunla vurulunca acıyı hissediyorum.

edit: Bir başka rüyamda da kör olmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 8 Mayıs 2009; 19:33:59 >
  • Hissettiğiniz acı bence duygularla alakalı.Bende boğuluyordum ve gerçekten boğulduğumu hissettim.Fakat gerçek hayatta boğulmuyordum boğulduğumu sanıyordum ve vicut ona göre reaksiyon veriyodu o duyguyu bana yaşatıyordu.
  • Konuyu bir uplayalım.Çok ilginç şeyler gelmiş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.