Şimdi Ara

Rüyada İstediğini Yapabilme [Ayrıntılı Birden Çok Teknik]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rüyada İstediğini Yapmanın Adı ASTRAL SEYEHATTİR. Astral seyehat halinde insan uyuyurken bilinci açık olur. Yani istediğimizi yapabiliyoruz.... Birçok deneyen yapan bide deneyipte yapamayanlar var... bende akşam denicem :)

Teknikler İçin Tıklayınız

LİNK KIRIK DEĞİLDİR. SAĞ ÜSTTE 5 SANİYE SONRA SİTEYE GEÇ ÇIKIYOR ONA TIKLAYIP GEÇİNİZ :)

Arkadaşlar Çok özür dilerim flash Destekli Site olunca Kopyalayamadım. Sağ Üstten Geç Deyince Açılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemman3 -- 7 Haziran 2012; 8:47:18 >

• Link kırık. Ayrıca ne alakası var mizahla anlayamadım
  • Kardeşim bizi cine felan bulaştirmada
  • link kırık galiba
  • Astral seyehat böyle basit bir olgu değildir.Rüya hiç değildir.Herkes yapamaz,tekniği v.b. yaparsan yapabilirsini yoktur. Bir olgudur,mütaala edilmez,edilemez.İspatı zordur.

Ama;

Şartlanarak rüya görmek mümkündür.İstediğinide yapabilirsin.

Şartlandırın kendinizi görün istediğinizi.Ve tabiki rüyada..

Astral seyahatın dünya boyutu vardır nitekim..

• quote:

Orijinalden alıntı: saRCop

Astral seyehat böyle basit bir olgu değildir.Rüya hiç değildir.Herkes yapamaz,tekniği v.b. yaparsan yapabilirsini yoktur. Bir olgudur,mütaala edilmez,edilemez.İspatı zordur.

Ama;

Şartlanarak rüya görmek mümkündür.İstediğinide yapabilirsin.

Şartlandırın kendinizi görün istediğinizi.Ve tabiki rüyada..

Astral seyahatın dünya boyutu vardır nitekim..

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Astral seyehat rüya değil gerçektir. Normalde insan bedeniyle oluşmadın. Ruh dediğimiz gerçek bedenimiz vardır ve astral bağ ile insan bedenimize bağlıyızdır. Bu teknikleri uygulayarak da İnsan bedenimizden ayrılabiliyoruz tabiki geri dönebiliriz. Ancak bedenden çıkmak için yüksek konsantrasyon gerektiğinden bu tekniği herkes yapamaz ve ilk deneyişte başarılı sonuç alınamaz.Belirli zamanlarda çalışarak 1-2 ayın sonunda kişiye göre başarılı olunabilir. Bedenden çıktığın zamanki aşamalara değinmiyorum.

İnanmaya gelince;
    Arama motorlarından araştırırsanız bir sürü bununla ilgili siteler bulursunuz. Teknikleri, yorumları, yapanların yorumları, tavsiyeleri,Aşamaları ve aşamaları kat edenlerin yorumları... bütün dünyada yaygın olarak bilinen yapılan ve yapılmaya devam edilen bir tekniktir. İnanmıyorum dersenizde kimse sizi zorlayacak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jozea -- 27 Haziran 2012; 22:16:06 >

• kardesim sen yanlıs anlatmıssın , astral seyahat ruhun bedenden ayrılıp farklı bir boyuta gecmesıdır ... ve ayrıca astral seyahat yapınca o yerde su an ne olup ne bitiyo oraya saniyeler icinde gidip canlı olarak izleyebiliyorsun ... Cin falan var isin icinde diye ben yapmadım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.