Şimdi Ara

RÜYALARINIZA GİREN OYUNLAR (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    oyunun kendisi zaten kabus gibiydi
  • Lineage 2 görnüştüm ama çok saçmaydı
  • abi benimki oyun degil ama BAYAbi ilginc rüyamda devasal bi lcd görüom ve heryeri ölü pixel dolu ne kadar sıkıntılı analr geciorum halbuki gözüm topraga felanda kaymıo hayırdır ins .
  • bugünkü IRON MAN tecrübemden sonra kutu kutu pense şeklinde kabuslarıma girecek o ne grafiktir ya uninstallı bulmak için seri fare hareketleri yaptığımı hatırlıyorum

RÜYALARINIZA GİREN OYUNLAR

Ama bu aralar Assasins Creed fazla kaptırmışım rüyama girer yakında

RÜYALARINIZA GİREN OYUNLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 8 Mayıs 2008; 17:35:11 >

• Ben hep SpiderMan 3 oyununu rüyamda görüyorum.Aynı oyundaki gibi görevler alıyorum , Daily Bugle'ye giriyorum :D , Ağ atıp geziniyorum , suçlularla dövüşüyorum.Ama en zevklisi ağ atıp gezmek oluyor.Bi kere gezerken en yükseğe çıktım ve birden ağ bitti sonra yere çakıldım ve bende rüyamdayken sıçramıştım :D.
  • Half-Life...
  • Team Fortress 2
    Rüyamda Spy avlıyodum.
  • QUAKE 3 arena çıktığı zaman gece gündüz oynuyordum çok zevkliydi.sonra da zaten rüyama girdi ard arda görmeye başladım ara verdim bende oyuna,rüya değil kabus gibi oluyordu.gerçek zannedip ölme korkusu oluyordu.gerçekten korkmuştum.yakın zamanda crysis girdi rüyama ama rüya değilde garip birşeydi.gözümü açıyorum ama hala oyundaymışım gibi geliyordu başım dönüyordu,bu 2 oyunda gerçekten çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

3d sex villa

villadan hiç çıkmıyordum

harika ya.öyle rüyada 15 saat uyulur ama enerji kalmaz.
    bu arada ares den geldi.sen ikariam mı oynuyorsun acaba??

• rüyama cod2 sro bf2127 karışımı bişey girmişti o nasıl oluo die sormayın xD
  • Medal of honor pacific assault sahil çıkarmasının olduğu bölümdü galiba.
  • Diablo III ü gördüm rüyamda hemde öyule bi rüyaydıki birsürü item drop ediyodum. 3 tane talrasha armor düşürmüştüm zaten o gazla uyandım oyun açık duruyodu hemen farming yaptım ama hiç bişey düşmedi yıllar önce oluyo tabi bu. ama tek rüyama giren oyun oydu
  • quote:

Orjinalden alıntı: :blaCk:

Half Life dan bir kesit girmişti rüyama.(HL1) Barney'ler görüyordum.Barney böyle zombi olmuş bide hızlı koşuyoki ödüm patlıyodu kaçmaya çalışıyodum.öldürdükçe canlanıyodu

half-life kimin rüyasına girmedi ki. hele o kare kare böceklerin karanlık hava deliklerinden fırlayıp suratın tam ortasına yapışması defalarca görülmüştür. ama ben hl ilk çıktığı zamanlar quake 2 ve ikisini karışık görüyordum railgunla zombi avlarken ve her köşede uzay kapsülleri oluyodu içinde can çekişen arkadaşlarımız

• Knight Online
  • bn silkroad ta Gm olmuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

Knight Online

Hepimizin derdi, ya itemlerim çalınmış görüyorum ya da charımın süper itemlerle donanmış olduğunu
  • Ben Half life ın atmosferine kendimi o kadar kaptırmışımki rüyama girmişti başkada görmedim:s..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymuratcan

"the suffering" ne psikopat bir oyundur o..

Bi aralar MUONLINE kasardık 7/24 o zamanlar hep gece yatarken yarın ile ilgili plan yapardım.. Yani yatarken dediğime bakmayın ben uyuyorum ama beyin halaa MUONLINE kasıyor..

evet bende küçükken mu online oynarken (global mu da) hep uyumadan önce yatağa girdiğimde plan yapardım şunu kesim şuraya gidim falan ne günlerdi o günler şimdi canım çekti indiriyorum kota 6 gb oldu daha 18 mayıs neyse değer

• silent hill
    king's quest
    bir de sudden strike ta geçemediğim bi yer vardı bi türlü bayağı uğraşmıştım rüyamda orayı geçmek için bi strateji gödüm ertesi gün uyguladım ve geçtim (gerçek)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.