Şimdi Ara

RÜYALARINIZA GİREN OYUNLAR (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ReKi

Arkadaşlar bende de MAFİA girmişti mevzu filan yapıyoduk mevzuya filan gidiyoduk herkese posta koyuyodum...

• fear- mafia -doom3- fahrenhait..
  • 2-3 defa C&C Red Alert 2 görmüştüm. Rüyamda apocalypse kasıyodum
  • Knight online kral olmuştum
  • cod2
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkdarkprince

call of duty girmişti.

ewet yaaa manyak oyun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: -R.N.C.D.N.C-

quote:

Orjinalden alıntı: darkdarkprince

call of duty girmişti.

ewet yaaa manyak oyun...

Call of Duty 2 Normandiya çıkarması görülmeye değerdir
  • Allah'a şükür henüz delirmedim Rüyamda oyun görecek kadar
    Görülecek onca güzel şey varkenn
  • half life....hep o böceklerin üzerime atladığını görüyodum.kendimi ravenholmda görüyodum bi ara.
  • Benimde rüyalarıma star wars commando ve caounter-strike girimişti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the__CaNeR -- 7 Mayıs 2008; 22:19:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Görülecek onca güzel şey varkenn

• Half Life dan bir kesit girmişti rüyama.(HL1) Barney'ler görüyordum.Barney böyle zombi olmuş bide hızlı koşuyoki ödüm patlıyodu kaçmaya çalışıyodum.öldürdükçe canlanıyodu
  • bir yaz gunu aksam 11den sabah 5 e kadar silkroad oynadktan sonra sızıp ruyamda lvl 90 oldugumu görmüştm sürekli unq kesiodm
  • Benim deli ark. bir ara 3D Sex Villa oynamış rüyasında sabaha kadar
  • Assasins Creed girmişti,Altair'in kulelerden uçma sahnesi kaç defa uykumdan uyandığımı bilerim.Birde Age of conquers girmişti,rüya olduğunu bildiğim halde deli gibi oynardım
  • knightonline
    winning eleven 4
    pes 4,5,6, 2008
    resident evil 2 karakoldaki aynalı sorgu odasındaki aptal köpeklerin olduğu sahne

bide gıcık windows açılış sesi
  • Deli gibi Rome Total War oynadığım zamanlarda komutanlarımı görmüştüm,komutanların hepsi benim odama

dolmuşlar bende yatağın üstüne çıkmışım onlara nerelere saldıracaklarını falan anlatıyordum,bir kerede gtr2

de yarışırken görmüştüm benzinim bitiyor nasıl finişe ulaşıcam diye düşünüyordum
  • 3d sex villa

villadan hiç çıkmıyordum
  • Battlefield 2. Bütün gün spec ops olduğum bi cafe toplantısından sonra Avcılar sahilinde ortalığı C4'lerken buldum kendimi. Balık ekmek yiyen insanların taburelerinin altına C4 yerleştiriyor ve biraz uzaklaşıp patlatıyordum. Nasıl bi bilinç altıysa...
  • Halaoğlunun ısrarlarıyla Age of empires oynamıştım ilk kez. İki kişi öyle bi sarmıştiki artık gece bile nerden saldırırım nerden yıkarım bunn hesabını yapıyodum Çok pis bi durum..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.