Şimdi Ara

RÜYALARINIZA GİREN OYUNLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, rüyalarınıza giren oyunları bekliyorum. the suffering benim kabusum olmuştu bitirdikten sonra ha bide ilk çıkan colin mc rae rally vardı rüyama giren

• Ben şu sıralar Gothic görüyorum :)
  • yıllardır her konsol a atladığımdan onlarcası rüyama girdi ama en gerçekçisi yanılmıyorsam manhunt dı . kendimi birden o adam zannetmiştim elemana bıçakla daldım bi uynadım ki rüyaymış.
  • "the suffering" ne psikopat bir oyundur o..

Bi aralar MUONLINE kasardık 7/24 o zamanlar hep gece yatarken yarın ile ilgili plan yapardım.. Yani yatarken dediğime bakmayın ben uyuyorum ama beyin halaa MUONLINE kasıyor..
  • Knight Online
    Test Drive Unlimited
    Spider-Man 3
    En heycanlısı spiderman ve test di.
    Spiderman da çok güçlüydüm ağ atabiliyordum manyaktı.
    Test de ise görüntü manyaktı yanımda kız vardı ada da geziyoduk
  • ben resident evil 2 yi görmüştüm.oynayanlar bilir karakolun içinde sağdan soldan kollar çıkan bi koridor var(hadni bi sistem ile koridordaki pencerelere panjur indiriyoduk) işte rüyamda ordan geçmek zorunda kalmıştım arkamdan köpekler geliyoduuu
    yusuf yusuf yusuf..
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderer_utku

ben resident evil 2 yi görmüştüm.oynayanlar bilir karakolun içinde sağdan soldan kollar çıkan bi koridor var(hadni bi sistem ile koridordaki pencerelere panjur indiriyoduk) işte rüyamda ordan geçmek zorunda kalmıştım arkamdan köpekler geliyoduuu
    yusuf yusuf yusuf..

ne oyundur ama o rüyamda görsem bende yusuflarım

Bende
    Knight Online
    Mortal Combat
    Gta Vice City

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Coh.

hill 192 yi ele geçiremeden yatmıştım rüyamda geçirdim ama
  • tabiki Diablo oyunu.Rüyamda bile Experience kasıyordum
  • Ben bu aralar Nosferatu oynuyorum Wampir kızlar giriyor rüyalarıma
  • Benim rüyama hiç oyun girmedi. Yanılmıyorsam bi kere oda Kabus 22
  • call of duty girmişti.
  • cm01/02... juve ile oynuyodum.yıl 2014 filan.3 yıl arka arkaya cl finalinde barça ile karşılaşıyodum.bi yıl son dakka golüyle kaybettim.ve rüyamda heriflerin bana son dakkada attıları golü gördüm.ee o zaman cm de 2d yoktu.sadece yazı geçiyodu.bizde pozisyonun nasıl geliştiğini görmüş olduk
  • Doom (I ve II) sürekli rüyalarıma giriyordu.

Cyberdemon'u 1-2 yumruk darbesiyle yere yığıyordum. Askerleri ise 5-6 roketle anca öldürebiliyordum. Ayrıca eğik yollar ve içine girilip yüzülebilen denizler vardı. Acayip bir şeydi...
  • playboy - the mansion

hiç çıkmıyo rüyalarımdan
  • multiplayer oynanan bi oyun vardı, adını bile doğru düzgün bilmiyorum biz yeşil askerler diye isim takmıştık (belkide ismi oydu)
    multisini oynamaktan rüyamdada tankları, helikopterleri görüyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖfKeLiKaLaBaLıK -- 24 Mayıs 2007; 21:12:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasir

playboy - the mansion

hiç çıkmıyo rüyalarımdan

• bi aralar call of duty 2 yi görüyodum el bombası kafama düşüyodu flnsonra nfs carbon 991 turbo ile 465 yapıyoken kaza yapıyodum
  • quote:

Orjinalden alıntı: in_metal
    içine girilip yüzülebilen denizler vardı. Acayip bir şeydi...

enteresaan
  • ogame

call of duty

pes-5

cm4

age of mytology
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.