Şimdi Ara

Rüyalarınızı Yorumluyorum [ANLATIN YORUMLAYAYIM] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı

Rüyamda kulübe gibi bir yerdeyim. 2 - 3 kişi tarafından tutuluyorum. Bağlı değilim ama bir sandalyede kıpırdamadan oturuyorum, tam hatırlamıyorum ama ölmekten korkar mısın gibi bir şeyler konuşuyorduk. Dışarısını tam hatırlamıyorum ama kulübe dışında bir şeyler görmüştüm onun için öldürüldüm. Öldüm an öyle bir anki sanki harbiden ölmüş gibiydim Silahı tam alnımın ortasına dayadı ateş etti, hani filmlerde olur ya silahın ateş alma anını gösterir hah işte o anı yaşayarak kurşun kafama girdi 1-2 saniye gözler karardı ve uyandım

Al yorumla

o seni esir alan 2-3 kişiyle beraber çok sevdiğin bir işi yapıcaksın, o işte patron sen olacaksın ama o 2-3 kişi olmadan hiçbirşey yapamayacaksın, yani o adamlar olmazsa bu iş yüürmez gibi düşün. sonra o işte sıkıntılar çekeceksin kötü günler geçireceksin ve bu durum o 2-3 kişi yüzünden olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Bu Konu Tutar

quote:

Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı

Rüyamda kulübe gibi bir yerdeyim. 2 - 3 kişi tarafından tutuluyorum. Bağlı değilim ama bir sandalyede kıpırdamadan oturuyorum, tam hatırlamıyorum ama ölmekten korkar mısın gibi bir şeyler konuşuyorduk. Dışarısını tam hatırlamıyorum ama kulübe dışında bir şeyler görmüştüm onun için öldürüldüm. Öldüm an öyle bir anki sanki harbiden ölmüş gibiydim Silahı tam alnımın ortasına dayadı ateş etti, hani filmlerde olur ya silahın ateş alma anını gösterir hah işte o anı yaşayarak kurşun kafama girdi 1-2 saniye gözler karardı ve uyandım

Al yorumla

o seni esir alan 2-3 kişiyle beraber çok sevdiğin bir işi yapıcaksın, o işte patron sen olacaksın ama o 2-3 kişi olmadan hiçbirşey yapamayacaksın, yani o adamlar olmazsa bu iş yüürmez gibi düşün. sonra o işte sıkıntılar çekeceksin kötü günler geçireceksin ve bu durum o 2-3 kişi yüzünden olacak

Yolculuğa çıkacaktık çıkmayım o zaman satar bu dingiller beni yarı yolda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

ben çok nadir olarak rüya içinde rüya görüyorum inception gibi uyandığımda uyanmışım sanıyorum ama rüyada olduğumu anlayınca uyanıyorum tabiri nedir?

rüya içinde rüya gördüysen , o rüyanın içindeki rüya aynen gerçek hayattada çıkar, umarım güzel şeyler görüyorsundur rüyanın içindeki rüyanda

uçurumdan uçuyordum ama yere düşmüyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: butze

7-8 yaşındayken Allah'ı gördüm yada gördüğümü sandım. Yıllar geçti hala unutamadım. Deprem oluyordu ve biz ailecek aşağı inmiştik korkudan. Gökyüzüne bakmıştım, gökyüzünü askeri üniformalı bir adam kaplamıştı dev gibi. üniforması yeşil renkteydi ve sarı püsküllü felandı. O zamanlar annemlere felan anlatınca çok şaşırmışlardı. Bunu da yorumla tamamen gerçek.

Allah'ı görmek her kula nasip olmaz. çok nadr insanlar görür hepside çok farklı görünümde görür, seninkide farklı, zenginliğe delalet eder. ve rüyada Allah'ı gören kişiler cennetliktir fakat bazı şartları var
    herzaman merhametli olmalısın, tövbe etmelisin, şefkatli olmalısın,şükretmelisin, isyan etmemelisin, ve Allah'ın sana verdiği cana bedene iyi bakmalısın, kötü alışkanlıklardan uzak durmalısın senin ruhunu ve bedenine zarar verecek şeylerden uzak durmalısın

• Bende Allah'ı görmüştüm.Bi de cebraili gördüm sol kolumu yıkıyordu?Normalde rüyalara takmam ama ilginç rüyalar olduğu için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hound Dog -- 15 Şubat 2013; 13:46:59 >
  • Bacağımdan sakatlığım var.(Gerçekte)
    Rüyamda ise tekerlekli sandalyedeydim biri beni gezdiriyordu.Ve bir anda ayağa kalkıp yürümeye başlıyordum.
  • quote:

quote:

quote:

ben çok nadir olarak rüya içinde rüya görüyorum inception gibi uyandığımda uyanmışım sanıyorum ama rüyada olduğumu anlayınca uyanıyorum tabiri nedir?

rüya içinde rüya gördüysen , o rüyanın içindeki rüya aynen gerçek hayattada çıkar, umarım güzel şeyler görüyorsundur rüyanın içindeki rüyanda

mecaz anlamda düşün uçmak kelimesine biraz daha geniş bak, uçakla bir seyahate çıkabilirsin gibi..

• Aslında rüyayı göreli aylar oldu ama unutamadım bir türlü:

Gecenin bi yarısı, salonda tek başıma pc de takılıyorum. birden bire şu bağıran karı çıktı irkiliyordum ki üstüme doğru atladı o anda uyandım. yatakta aniden doğruldum. zifiri karanlık odanın içerisi. rüyaymış dedim tam yatıyordum ki tam karşımda da kitaplık var, ondan ses geliyordu dikkatli baktım sesler git gide yaklaşıyordu. birden bağıran karı ordan hızla çıkıp üstüme atladığı anda uyandım. tırsmadım değil tabii

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 15 Şubat 2013; 13:49:19 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

mecaz anlamda düşün uçmak kelimesine biraz daha geniş bak, uçakla bir seyahate çıkabilirsin gibi..

deniz mavi yeşillik görüyordum tatilemi çıkacağım yoksa rds serkan beni 7 güne mi yollayacak

• rüyamda nefes alıyodum. bunu yorumlarmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖlümÇokYakın

Bacağımdan sakatlığım var.(Gerçekte)
    Rüyamda ise tekerlekli sandalyedeydim biri beni gezdiriyordu.Ve bir anda ayağa kalkıp yürümeye başlıyordum.

evleneceğin kişi zengin biri olacak ve sende onun sayesinde çok iyi bir işte çalışacaksın, artık onun parasına ihtiyacın olmayacak kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğreneceksin, ve mutlu olacaksın, çünkü karı parası yemek sana göre değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertgol

rüyamda nefes alıyodum. bunu yorumlarmısın?

canın sıkılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rusty Ryan

bir yılan gördüm . ormanlık bir alandaydım .daha sonra etraf kapkaranlık oldu ve koşmaya başladım tam o anda ters döndüm . bir ayağım kesildi . ve baş üstü yani 180 derece duruyordum ? yorumla bakalım . bu rüyayı 6 yaşımda görmüştüm .hala hatırlıyorum
    birde rüyadan uyandıktan bazen rüyayla gerçeği karıştırıyorum .rüyamda gördüğüm fantastik şeyleri ( ejderha vb ) gerçekte görüyorum .etkisinden 1 saat sonra felan çıkıyorum . şizofreniyle felan alakası bunun . uyku bozukluğuymuş

O siralar bi yakininiz öldü mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hKncnnrT

quote:

bir yılan gördüm . ormanlık bir alandaydım .daha sonra etraf kapkaranlık oldu ve koşmaya başladım tam o anda ters döndüm . bir ayağım kesildi . ve baş üstü yani 180 derece duruyordum ? yorumla bakalım . bu rüyayı 6 yaşımda görmüştüm .hala hatırlıyorum
    birde rüyadan uyandıktan bazen rüyayla gerçeği karıştırıyorum .rüyamda gördüğüm fantastik şeyleri ( ejderha vb ) gerçekte görüyorum .etkisinden 1 saat sonra felan çıkıyorum . şizofreniyle felan alakası bunun . uyku bozukluğuymuş

sen nerden bilcen hakan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖlümÇokYakın

Bacağımdan sakatlığım var.(Gerçekte)

evleneceğin kişi zengin biri olacak ve sende onun sayesinde çok iyi bir işte çalışacaksın, artık onun parasına ihtiyacın olmayacak kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğreneceksin, ve mutlu olacaksın, çünkü karı parası yemek sana göre değil :)

Son söylediğin de haklısın hocam
    Gerçekten güzel yorumluyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertgol

quote:

Orijinalden alıntı: hKncnnrT

quote:

sen nerden bilcen hakan

Ablam gorunce ananem olmustu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Aslında rüyayı göreli aylar oldu ama unutamadım bir türlü:

Gecenin bi yarısı, salonda tek başıma pc de takılıyorum. birden bire şu bağıran karı çıktı irkiliyordum ki üstüme doğru atladı o anda uyandım. yatakta aniden doğruldum. zifiri karanlık odanın içerisi. rüyaymış dedim tam yatıyordum ki tam karşımda da kitaplık var, ondan ses geliyordu dikkatli baktım sesler git gide yaklaşıyordu. birden bağıran karı ordan hızla çıkıp üstüme atladığı anda uyandım. tırsmadım değil tabii

Edit: imla

artık o bağıran karıdan pek korkmayacaksın
  • Ruyamda : Cığlık sesiyle uyanıyorum kan ter ıcındeyım. sonra gerçekte uyanıyorum ama normal bir şekilde sonradan fark edıyorum rüya gordugumu bu nedem oluyo ?
  • dun geceki ruyamda ilkogretim arkadaslarimla yer altinda bi magarada ilerliyoduk, cikis ariyoruz. Sonra cikista bi alisveris merkezi gibi bi yere baglaniyoruz, orda basbakanimizi goruyorum el sksiyoruz sonra beni odasina davet ediyo orda biraz muhabbet ediyoruz, odaya baskalari geliyor onlar konusurken bende oturuyorum sonrada uyaniyorum iste. neden boyle bi ruya gordum ki acep
  • Eski kız arkadaşım rüyamda bana mesaj atıyordu üzgün olduğunu beni kaybettiğini ve bunu telafi edemeyeceğini yazıyordu.Bense hiç cevap vermiyordum.

Bunun bir anlamı varmı yoksa bilinç altmın dışa vurumumu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.