Şimdi Ara

Rüyalarınızı Yorumluyorum [ANLATIN YORUMLAYAYIM] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: butze

quote:

Orijinalden alıntı: Bu Konu Tutar

quote:

Orijinalden alıntı: butze

7-8 yaşındayken Allah'ı gördüm yada gördüğümü sandım. Yıllar geçti hala unutamadım. Deprem oluyordu ve biz ailecek aşağı inmiştik korkudan. Gökyüzüne bakmıştım, gökyüzünü askeri üniformalı bir adam kaplamıştı dev gibi. üniforması yeşil renkteydi ve sarı püsküllü felandı. O zamanlar annemlere felan anlatınca çok şaşırmışlardı. Bunu da yorumla tamamen gerçek.

Allah'ı görmek her kula nasip olmaz. çok nadr insanlar görür hepside çok farklı görünümde görür, seninkide farklı, zenginliğe delalet eder. ve rüyada Allah'ı gören kişiler cennetliktir fakat bazı şartları var
    herzaman merhametli olmalısın, tövbe etmelisin, şefkatli olmalısın,şükretmelisin, isyan etmemelisin, ve Allah'ın sana verdiği cana bedene iyi bakmalısın, kötü alışkanlıklardan uzak durmalısın senin ruhunu ve bedenine zarar verecek şeylerden uzak durmalısın

Çok teşekkür ederim. Peki bu zenginlik nasıl bir zenginlik. Yani ne açıdan zengin olacağım? Maddi yada manevi? Yada doğuştan gelen yeteneklerim mi var? Çok kafamı kurcalıyor böyle şeyler. Biraz daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim, çok sağol şimdiden.

insanlar kendi kaderini kendi belirlerler. eğer ticaret anlamında birşeyeyler yaparsan maddi anlamda zenginlik görürsün, eğer islam, din adına birşeyler yaparsan manevi anlamda zenginlik görürsün, her ikisini yaparsan ,maddi manevi zenginlik görürsün, bu senin elinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bu Konu Tutar -- 15 Şubat 2013; 14:04:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Aslında rüyayı göreli aylar oldu ama unutamadım bir türlü:

Gecenin bi yarısı, salonda tek başıma pc de takılıyorum. birden bire şu bağıran karı çıktı irkiliyordum ki üstüme doğru atladı o anda uyandım. yatakta aniden doğruldum. zifiri karanlık odanın içerisi. rüyaymış dedim tam yatıyordum ki tam karşımda da kitaplık var, ondan ses geliyordu dikkatli baktım sesler git gide yaklaşıyordu. birden bağıran karı ordan hızla çıkıp üstüme atladığı anda uyandım. tırsmadım değil tabii

Edit: imla

artık o bağıran karıdan pek korkmayacaksın

İyide korkmuyordum ki zaten ? ama rüyada üstüme atlayınca korktum

• quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa-Zoro

dun geceki ruyamda ilkogretim arkadaslarimla yer altinda bi magarada ilerliyoduk, cikis ariyoruz. Sonra cikista bi alisveris merkezi gibi bi yere baglaniyoruz, orda basbakanimizi goruyorum el sksiyoruz sonra beni odasina davet ediyo orda biraz muhabbet ediyoruz, odaya baskalari geliyor onlar konusurken bende oturuyorum sonrada uyaniyorum iste. neden boyle bi ruya gordum ki acep

bolluk ve bereket göreceksin ve bu bolluk bereketini başbakanın sayesinde olduğuunu düşüneceksin ona minnettar kalacaksın huzura ve refaha erişeceksin
  • 8 yıl önce gördüğüm rüyada çok büyük yem yeşil üzerinde her türlü meyve olan bir ağaç ağacın altında dikenli otlar vardı ağacın etrafında çok sayıda tanımadığım insan bu dikenli otları geçip meyvelerden koparmaya çalışıyordu ben hızlıca koşup harkesten önce dikenli otlara tırmandım güçlükle iri taneli sarı üzümden koparmayı başardım burda uyandım ve bukadar yıl geçti hala unutamadığım bir rüya yorumunu hep merak etmişimdir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: confuest

quote:

Benimde ilgi alanım bu , herkes çok iyi yorumladığımı söylüyor, rüyanızı anlatın ve gerisini bana bırakın..

geçen gün rüyamda bayılıyordum, bağırmaya çalışıyordum sesim çıkmıyordu nedir bunun meali ?

rüyada bayılmak kötü bir haber almaktır, seni üzen bir haber alacaksın, sesinin kısılmasıda bu dönemlerde senin açığını arayan birileri var temkinli olman lazım, dikkatli ol gözün açık olsun sana söylenen herşeye inanma

rüyada bayılmanın anlamı şudur

SADECE RÜYADA BAYILMAKTIR. Bir şey sormak istiyorum. Bunu zevk için mi yapıyosunuz yoksa gerçekten bu saçmalığı ciddiye mi alıyorsunuz

• ben çok değişik bi rüya görmüştüm ama tam hatırlamıyorum özeti şöyle : babamla ben varız ben nedense bizim ordaki esparktan içinde biyerden ayakkabı alıyorum ama on saat seçemiyorum babamda sen seç ben sigara içmeye gidiyorum diyor mağazanın kapısına gidiyor bende ayakkabıyı aldım tam geliyorum o sırada mağazadan dışarı adımımı attığım anda kendimi başka bi yerde buluyorum hani şu keşişlerin tapınakları olur ya öyle biyerde sonra o tapınakta merdivenler var birden babamla ikimiz koşuyoruz ordan sonra tek tek yıkılıyor onlar biz düşmeden koşup geçtik sonra kendimi başka bi yerde buluyorum tek olarak Somali gibi bir yerde neyse işte bitane ev buluyorum içine giriyorum sonra eve başkaları geliyor onlarla tanışıyoruz arkadaş filan oluyoruz içinde zencili beyazlı bi grup var hepimiz o evde 1 gün ihtiyaçlarımızı gideriyoruz yola koyuluyoruz o sırada oraya hava saldırısı yapılıyor ve tanımadığım elinde silahlı insanlar helikopterin içindeler ve hadi elimi tut diyo yükselirken bende ordan tutup kaçıyorum sonra yine kendimi başka bi yerde buluyorum bu sefer burası hastahane gibi bir yer giriyorum içeriye bi tane adam var bana ay güneş tutulması yok şu tarih şuraya gelicek böyle olursa şöyle olucka bişeyler zırvalıyor bende oradan çıkıyorum bir takım talimatlar uyguladıktan sonra garip bişey oluyor zamanın geriye akışını görüyorum ve bi bakmışım anlattığım olayın başındayım ve rüya bitiyor bu rüyayı 1 sene filan arlıkla 2 defa gördüm bunu yorumlayabilirmisiniz ?

• rüyamda binadan düşüyordum
  • Rüyamda Azrail'i gördüm saçma gelecek ama onunla boks maçı yaptık ve yendim ( tam hatırlamıyorum)

Pek rüya görmem doğrusu.
  • quote:

Benimde ilgi alanım bu , herkes çok iyi yorumladığımı söylüyor, rüyanızı anlatın ve gerisini bana bırakın..

eğer ciddiysen senin başını ağırtabilirm çünkü ben her sabah en az 2-3 farklı konusu olan rüya görüyorum ve hepsini hatırlıyorum bugün gördüklerim hafızamdan biraz silindi ama yinede anlatayım

1.rüya Anneannemlerin evindeyiz ve anneanemim sağ ayağının yarısı kopmuş kanamıyo çorabın içinde ama nerede koptğunu arıyoruz ama parçayı bulmıyoruz.Sonra bir maymun geliyor ufak bişe atlayıp zıplıyor aşşağı iniyorum dayım ve karısı var arabanın içinde araba beyaz.Dayım bana bakıyor ama çok saf bişekilde üzgüblükte var sonra arabadan inip yanıma doğru geliyor bende para verecek sanıyorum ve yok dayıya param var diyorum.

2.Rüya yatağımda yatıyorum birden bir şimşek çakıyo cam kırlıyo heryer dağılıyo ben sağır oluyorum yere düşüyorum ulan dyorum koskoca şehirde bana mı çaktı bu şimşek.Neyse çok gerçekçiydi ve ağlamaya başladım rüamda sonra uyandım ve derin bir ohh çektim.bugünki diğer rüyalarımı hatırlamıyorum

• quote:

Merhaba şuan 19 yaşındayım bundan 5-6 sene önce gece evde herkez yatmıştı ben uykumda kalkmışım 2 katlı evin bahçesine inmişim
    bahçe kapısını açmışım yolun karşısına gidiyormuşum tabi ben bu olanları rüya olarak hatırlıyorum ve yolun karşısında gerçekte de bir ağaç vardı ne ağacı olduğunu
    şimdi hatırlayamadım o ağacın kokünde beyaz bir ışık var ve ben hiç birşey düşünmeden gidiyorum sorgulamadan daha sonra annem evden çıktığımı anladı ve balkondan seslendi abim ile birlikte sonra uyandım birden ağaca ulaşamadan normalde uyur gezerliğim yoktur hayatımda bir kere başıma geldi manası nedir acaba sizce ?

• Orta halli bir ege sehrinde bahçeli bir eve girmişim kiralık ev arıyorum ve sanırım nişanlıyım tam hatırlamıyorum salondaki camdan gördüğüm kocaman bir ağaç var ve dalları arasından gunes ısınları sızıyor cok severim böyle evleri ev kucukmus ama yeter diyorum iki odası varmış ağaç ve gunes ısınları cok etkilemişti beni yemyeşil bol yapraklı kocaman bir ağaç sanırım göreli bir sene falan oluyor.Ne anlama gelir.
  • 1. rüya eskı evdeyken balkondan dusuyorum yaralanma olme olmyuo sonra bı da çıkyıorum balkona bı da dusuyorum ? not eskıden oldu

2. arkadaslarım yazlığındaydım bahçedeydık tam kapıdan ıçerıye gırcektık dustum ?
  • sokaktayım yolda yürüyorum

derken kıllı bir adam gördüm saçı falan bozuktu sonra damın yüzüne baktım ne göreyim ajdar çıktı adamla foto çektiriyor sonra beni gördü muz çıkardı cebinden elime verdi sonra çikita muz diye bağırdı çikita muzzzzzzz diye bağırarak kovaladı korkudan ölüyordum bir yandan koşuyordum çikita muz muz muz muz diye bağırıyo en son bir binanın içine girdim adam şahşahşah dam dam dam ar ar ar şahdamar dedi cam kırıldı içeriye girdi beni kovalıyo çatıya çıktım sonra kon kon kon aşka kon muzzzzzzzzzzzzz dedi üstüme atladı hemen çatıdan atladım havada uçan tekme attım ama muzla saldırdı

en son yatak taşıyan esnafın yatahaına düştüm kurtuldum ajdarda muz dedi yerlde muzlar bleirdi ve ajdar onlara basarak indi

sonra çikita muzzzzzzzzzzzzzz ham ham diye bağırrarak kovalıyo en son muzu yere attım basarak düştü sonra hayvan yakalama ekibi geldi ajdarı maymun zannedip araca aldılar arkamdan ajdarı götürürlerken muz muz muz çikita muz kon şahdamara kon diye şarkı söylüyordu

sonra baktım minibüse bindim korku dolu anlar bitmişti sonra parayı verdim osurdum miibüstekiler çıktı

sonra BAKTIM KARARIYO HAVA SONRA ŞÖFÖR BEY BURASI DEDİM AÇMADI KAPIYI SONRA ARKASINI DÖNDÜ Bİ BAKTIM AJDAR ŞAH DAMAR ŞAHDAMAR AJDAR DİYE BAĞIRDI SONRA UYANDIM RÜYAYMIŞ
    (EDİT.BBG FİNAL DESTİNATİON

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.