Şimdi Ara

Rüyalarınızı Yorumluyorum [ANLATIN YORUMLAYAYIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde ilgi alanım bu , herkes çok iyi yorumladığımı söylüyor, rüyanızı anlatın ve gerisini bana bırakın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bu Konu Tutar

Benimde ilgi alanım bu , herkes çok iyi yorumladığımı söylüyor, rüyanızı anlatın ve gerisini bana bırakın..

geçen gün rüyamda bayılıyordum, bağırmaya çalışıyordum sesim çıkmıyordu nedir bunun meali ?
  • quote:

Benimde ilgi alanım bu , herkes çok iyi yorumladığımı söylüyor, rüyanızı anlatın ve gerisini bana bırakın..

rüyayla ilgili bi kitap falan okudunuz mu yoksa kafanıza göre mi yorumluyorsunuz?
  • ben çok nadir olarak rüya içinde rüya görüyorum inception gibi uyandığımda uyanmışım sanıyorum ama rüyada olduğumu anlayınca uyanıyorum tabiri nedir?
  • Geçen gece rüyamda Mesut Çevik beni airsoft silahıyla vuruyodu nedir bunun hikmeti hoca efendi ?
  • quote:

ruyamda turkiyeye iki tane atom bombasi atiliyordu o siralar yaris motorumun uzerinde kiz arkadasimla konusuyorduk benim kask takiliydi ama o cikarmisti kaskini ve uzun saclari o basincla kisaldi inanilmaz sekilde...gokyuzunde mantar seklinde kipkirimizi iki bulut olusmustu ve kiz arkadasimin yuzunde derin yaralar olusmustu..bende sorun yoktu hemen kiz arkadasimi sirt cantamin icine koydum hizlica hastaneye goturdum..acilen iceri aldilar beklemeye basladim..o sirada hastane merdiveninin orada kucuk bir cocuk arabasiyla oynuyordu,serseri bir herif cocuga ve oyuncaklarina tekmeler atti fena sinirlendim adami iyice dovdum o sira adele'nin huzunlu sarkisi caliyordu ve bu kisinin sivil polis oldugunu ogrenince uyandim..bu kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen gece rüyamda otobüs kazası geçirdim öldüm,geçen ay çok fazla otobüsle yolculuk yaptım ondan olabilirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okuyun acı gerçek
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rüyamda Stoya üstüne lexi belle vardı Saat 2 gibi kante içinde uyandım sırılsıklamdım

bir haftadır hastayım ve tık yok. Ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.
    23 yaşındayım
  • bir yılan gördüm . ormanlık bir alandaydım .daha sonra etraf kapkaranlık oldu ve koşmaya başladım tam o anda ters döndüm . bir ayağım kesildi . ve baş üstü yani 180 derece duruyordum ? yorumla bakalım . bu rüyayı 6 yaşımda görmüştüm .hala hatırlıyorum
    birde rüyadan uyandıktan bazen rüyayla gerçeği karıştırıyorum .rüyamda gördüğüm fantastik şeyleri ( ejderha vb ) gerçekte görüyorum .etkisinden 1 saat sonra felan çıkıyorum . şizofreniyle felan alakası bunun . uyku bozukluğuymuş
  • Ben bizim dershane de böyle yukarıya doğru yükselen sur gibi biryerden yukarı yürüyordum. Yani dershanenin dışında sur gibi duvarlarla çevrili ve bu alçaktan başlayıp yükseliyo gittikçe. Alçak yerden adım atıp yürüyorum sonra yokuş gibi çıkıp bi bakıyorum aşağı çok yükseğe gelmişim. Tam geri aşağı doğru yürümeye karar verince yanımda güzel bi kız gelmiş beni görüp o var. Ben turist sanıyorum ve ben aşağı doğru yürürken peşimden geliyo. Sonra ben daha aşağı inmemişken yüksek kısımdayken surdan aşağı gösterip "burdan iniş yok artık burada yaşayacağız" diye espri yapıyorum. Ama ingilizce olarak. Hiç gülmüyo "gel" diyo surdan inmeden yüksek kısımdan aşağı düz merdiven varmış ordan iniyo ve düşüp dizleri yere çarpıyo ah falan derken ben gülüyorum. Sonra ben temkinli yavaş yavaş inerken giysimden çekiştiriyor ve beni havada eliyle çekerek kendi indiriyo. Dershaneye giriyoruz bi tane zenci var kız buna bi çocuk ismi söyleyip gece oturduk ama yatmadı benimle diyo gülüyo küçümsergibi. Sonra gözlüklü 3 numara saç sakaldız süt bi tipe zenci nasıl yatmazsın diyo
    Burda uyandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: confuest

quote:

geçen gün rüyamda bayılıyordum, bağırmaya çalışıyordum sesim çıkmıyordu nedir bunun meali ?

rüyada bayılmak kötü bir haber almaktır, seni üzen bir haber alacaksın, sesinin kısılmasıda bu dönemlerde senin açığını arayan birileri var temkinli olman lazım, dikkatli ol gözün açık olsun sana söylenen herşeye inanma
  • rüyada altıma işemiştim ve herkes bana gülüyordu?ama sonra onları ikna ettim su falan dedim inandılar(ciddi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hound Dog -- 15 Şubat 2013; 13:18:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

ben çok nadir olarak rüya içinde rüya görüyorum inception gibi uyandığımda uyanmışım sanıyorum ama rüyada olduğumu anlayınca uyanıyorum tabiri nedir?

rüya içinde rüya gördüysen , o rüyanın içindeki rüya aynen gerçek hayattada çıkar, umarım güzel şeyler görüyorsundur rüyanın içindeki rüyanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baloncesto

rüyada altıma işemiştim ve herkes bana gülüyordu?(ciddi)

rüyada altına işemek bolluk ve bereket demektir, bir sıkıntın varsa kurtulacaksın feraha ereceksin, bu bolluk bereket'i sadece para olarak düşünme,
  • Rüyamda kulübe gibi bir yerdeyim. 2 - 3 kişi tarafından tutuluyorum. Bağlı değilim ama bir sandalyede kıpırdamadan oturuyorum, tam hatırlamıyorum ama ölmekten korkar mısın gibi bir şeyler konuşuyorduk. Dışarısını tam hatırlamıyorum ama kulübe dışında bir şeyler görmüştüm onun için öldürüldüm. Öldüm an öyle bir anki sanki harbiden ölmüş gibiydim Silahı tam alnımın ortasına dayadı ateş etti, hani filmlerde olur ya silahın ateş alma anını gösterir hah işte o anı yaşayarak kurşun kafama girdi 1-2 saniye gözler karardı ve uyandım

Al yorumla

• quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

Geçen gece rüyamda otobüs kazası geçirdim öldüm,geçen ay çok fazla otobüsle yolculuk yaptım ondan olabilirmi

eğer kan görmediysen iyiye yorumlanır, olgunlaşıyorsun hayatında yeni kararlar alıyorsun, dahada büyüyorsun demektir. ama kan gördüysen bir arkadaşından zarar göreceksin anlamına geliyor, umarım kan görmemişsindir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

Geçen gece rüyamda otobüs kazası geçirdim öldüm,geçen ay çok fazla otobüsle yolculuk yaptım ondan olabilirmi

eğer kan görmediysen iyiye yorumlanır, olgunlaşıyorsun hayatında yeni kararlar alıyorsun, dahada büyüyorsun demektir. ama kan gördüysen bir arkadaşından zarar göreceksin anlamına geliyor, umarım kan görmemişsindir

kan görmedim otobüs kaza yaptı başka biyerde uyandım karşımda biri vardı sonra hemen uyandım

• benim hastalar el bağlarını kopartıp entübasyon tüplerini çekiyor ne iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rusty Ryan

bir yılan gördüm . ormanlık bir alandaydım .daha sonra etraf kapkaranlık oldu ve koşmaya başladım tam o anda ters döndüm . bir ayağım kesildi . ve baş üstü yani 180 derece duruyordum ? yorumla bakalım . bu rüyayı 6 yaşımda görmüştüm .hala hatırlıyorum
    birde rüyadan uyandıktan bazen rüyayla gerçeği karıştırıyorum .rüyamda gördüğüm fantastik şeyleri ( ejderha vb ) gerçekte görüyorum .etkisinden 1 saat sonra felan çıkıyorum . şizofreniyle felan alakası bunun . uyku bozukluğuymuş

çok güvendiğin bir kişi var asla bana kötülüğü dokunmaz dediğin bir kişi var bu adam sana başta sana yardım ediyor yanında oluyor senin iyi gününde kötü gününde, sonra asıl kişiliği ortaya çıkıyor ve onun gerçek yüzünü görüyorsun, ama bunu onun yüzüne vurmadan onu kırmadan ondan uzaklaşmaya çalışıyorsun ama bu ona izin vermiyor hep senin yanında olmak istiyor yoruluyorsun artık ondan kaçmaya ve onunla yaşamayı öğreniyorsun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.