Şimdi Ara

Rüyamda gördüğüm kıza aşık oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler 2 gecedir karma karışık ve onlarca rüya görüyorum ama bu gece farklıydı bizim okulda bi kız var adına Zeynep diyelim onu gördüm rüyamda bu arada sevgilimle ara verdik lys den sonra devam edeceğiz. Zeynep gerçekte bi kızla takılır kardeşi gibidir bende rüyamda yanımda ferhat diyelim ferhatla okul bahçesinde gezerken bu ikisi yanımıza geliyorlar ferhatın bi kolyesi var zeynebin arkadaşı o kolyeyi çok beğeniyor ve ferhat onada alacağına söz veriyor. Bende zeynebe bi kolye alacağıma söz veriyorum ama Zeynep hiç konuşmuyor normalde öyle değil çok konuşur neyse sonra birden uyandım ve devam etmesi dileğiyle geri uyudum ve devam ettide bu sefer sadece zeyneple ben vardık okulda geziyorduk boyu benden kısa olduğu için kolumu omzuna attım sevgili olmuştuk nasıl oldu anlamadım ama tedirgin geziyordum ara verdiğim kız görür diye sonra onu gördüm ve tekrar uyandım artık iyice etkisindeydim rüyanın sanki yanımda yatıyordu ve tekrar uyudum bu sefer restoranda yemek yiyorduk el ele tutuşma falan bu sefer annem uyandırdı ders çalış diye sonra dinlemeyip tekrar daldım bu sefer öpüşüyorduk deli gibi o tişortunu çıkardı bende çıkaracakken annem tekrar uyandırdı ve uyuyamadım hem rüyamın 3 kez devam ettiğine şaşırdım hemde fena etkisinde kaldım ve galiba aşık oldum benim böyle bi huyum var rüyamda görüp etkisinde kaldığım her kıza tutuluyorum çirkin veya güzel yokluktan demeyin geçen senede yaşadım şuan etkisindeyim hala kızı faceden bulup ekledim acaba ara verdiğim sevgilimimi özledim ondan mıdır bi çare bulun bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah başka dert vermesin...

• o değil de tiştişörtten sonrası niye yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah ucak kazasi vermesin.

• Yokluktan işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestro58

o değil de tiştişörtten sonrası niye yok

Uyandım dedim ya arkadaşım hem devamı olsa bile niye yazayım buraya

• Aklı başında insanlar niye cevap vermez ki saçma sapan yorumlarınızı okumak için yazmadım bunu buraya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aklı başında rüya görsene.mıçın açıkta kalıyor diye bizi suçluon. git evlen rüyanda.bunu da mı biz söyleyelim git ertesi gün rüyanda teklif et asosyaaalll

• Sizden derman arayanda suç rezil ettiniz koca forumu biri rüyanın sexi kısmına odaklanır diğeri rüyada evlendirmeye çalışır diğeri yokluktan der ne haliniz varsa görün

• Yokluk nelere kadir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoRkiNq

Sizden derman arayanda suç rezil ettiniz koca forumu biri rüyanın sexi kısmına odaklanır diğeri rüyada evlendirmeye çalışır diğeri yokluktan der ne haliniz varsa görün

Rüyanın sexi kısmına odaklanır

• Ara verdiği kız sağ eli zeynep diye temsil ettiği kız dişi öşex. Yazanda max 13 yeni ergen. Üstelik bir insanın aynı rüyayı görmesi imkansız gibi bir şeydir. Bunu üç kere yapması imkansızdır. Yani COOOL STORY BRO.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yargıdağıtanadam -- 9 Nisan 2015; 17:44:20 >
  • Yazini okumadim kardes basligi gördüm girdim iceri . bi 4 sene once falan banada olmustu o.

• olur öyle bi kaç güne unutsun. banada olmuştu
  • sen ne diyosun... ben rüyamda telefonda konuştugum kızın sesine aşık olmuştum o derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

Ara verdiği kız sağ eli zeynep diye temsil ettiği kız dişi öşex. Yazanda max 13 yeni ergen. Üstelik bir insanın aynı rüyayı görmesi imkansız gibi bir şeydir. Bunu üç kere yapması imkansızdır. Yani COOOL STORY BRO.

imkansiz degil bu durumu yasayan insanlar var ben de dahil bir bilimsel aciklamasi var mi bilmiyorum ama ayrica bir kisinin uyku sirasinda uyanip tekrar yatmasi ruya gormeyi kolaylastirir bunu deneyebilirsiniz

• İmkansız değil kim diyo imkansız diye bu arada yaşım 18 bilip bilmeden yorum atmayın bişeyi yaşamadan anlamayan cahiller konuya dahil olmasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.