Şimdi Ara

RÜYAMDAKİ KIZA AŞIK OLDUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
8.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı durum bende de var ve benimki 1 senedir devam ediyor...Ne yapacağımı bilmiyorum.1-2 hafta içinde psikoloğa gidebilirim.

Yaklaşık 1 sene önce , rüyama turuncu saçlı beyaz tenli güzel bir kız girdi.Hayatımda ilk defa rüyamda gördüğüm bir kızdan bu kadar etkilendim ve aşık oldum.Ve sonra rüya tekrarlamaya başladı.

Şu an resmen iki ayrı hayatım var.Gerçekle hayal birbirine karışmaya başlıyor.
    Gözümü kapattığım anda onu görüyorum.Bambaşka bir hayattayım.Başka bir evde oturuyorum , farklı işlerle uğraşıyorum...

Sanki her gece ölüyorum ve her sabah yeniden diriliyorum.

İşin kötüsü , dediğim gibi gerçek hayatla bu hayat birbirine girmeye başladı.1 senedir hiçbir kızdan hoşlanamıyorum.Güzel bir kız gördüğüm anda , hemen aklıma öteki hayatımdaki evli olduğum kız geliyor.

Durum benim için korkunç boyutlara ulaşmak üzere.Gözümü kapattığım anda onu görüyorum.Sabah kalktığımda da nolur artık gerçek hayatta karşıma çıksın diye dua ediyorum.

Artık iyi bir Psikoloğa gitmem farz oldu ama hiç gitmek istemiyorum.Çünkü eminim yine yeşil reçeteli ağır anti-depresanlar verip gönderecek...

• Benim de başıma gelmişti... Emma watson u görmüştüm, 3 gün fotoğraflarına bakmadan edemedim.. Ama merak etme, geçiyor 3 günde
  • Bence bi daha görebilmek için dua et belki tel no msn adres fln alabilirsin...
    Yada hiç onlarla urasma icraata bak...
  • ÖNCELİKLE yazımdan menun olmayan arkadaşlar olmuş normaldir çünkü edebiyat ve dil anlatımım bu yuzden kötü sizden özür diliyorum. 2. olarak da inanmayan arkadaşlar olmuş dalga geçmişler bende size diyorum dalga geçenlerin yüzde 90 ı gerçek hayatta başına gelmiş anlatmış ve o dalgaya uğramış insanlardır bunlar her ortamda var bende gözümü kapıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

Aynı durum bende de var ve benimki 1 senedir devam ediyor...Ne yapacağımı bilmiyorum.1-2 hafta içinde psikoloğa gidebilirim.

Yaklaşık 1 sene önce , rüyama turuncu saçlı beyaz tenli güzel bir kız girdi.Hayatımda ilk defa rüyamda gördüğüm bir kızdan bu kadar etkilendim ve aşık oldum.Ve sonra rüya tekrarlamaya başladı.

Gözümü kapattığım anda onu görüyorum.Bambaşka bir hayattayım.Başka bir evde oturuyorum , farklı işlerle uğraşıyorum...

İşin kötüsü , dediğim gibi gerçek hayatla bu hayat birbirine girmeye başladı.1 senedir hiçbir kızdan hoşlanamıyorum.Güzel bir kız gördüğüm anda , hemen aklıma öteki hayatımdaki evli olduğum kız geliyor.

Durum benim için korkunç boyutlara ulaşmak üzere.Gözümü kapattığım anda onu görüyorum.Sabah kalktığımda da nolur artık gerçek hayatta karşıma çıksın diye dua ediyorum.

Artık iyi bir Psikoloğa gitmem farz oldu ama hiç gitmek istemiyorum.Çünkü eminim yine yeşil reçeteli ağır anti-depresanlar verip gönderecek...

abi sende bol bol uyu :)

• dostum banada oluyo.. çok etkisinde kalıyosun böyle uyanınca küfrediyosun gerçekte öyle bişey olmadığını anlıyosun
    ama etkisi ertesi güne falan kalmıyo merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Aynı durum bende de var ve benimki 1 senedir devam ediyor...Ne yapacağımı bilmiyorum.1-2 hafta içinde psikoloğa gidebilirim.

hocam bu soyledigine cevap vermeden edemeyecegim. su an isteyim ve yaklasik bu konuyla ilgili google arastirmalarimdan sonra en az 2-3 saattir bu forumdayim. hocam benzer bir durum bende de var. etkisi haric surelerin disinda onemsememistim ama senin de dedigin gibi is cigrindan cikmaya basliyor. ben 6 ayda bir olarak 2 kere falan gordum sonra bu sure 3' e indi. 15-20 gun once gurmustum en son ki bu sabah kalktigimda.... offf anlatilamaz bu duygu, gene gordum kisacasi. isin kotusu surec kisaliyor bu bir yana bir de kizi uzaktan gormustum ilk seferinde, git gide yakinlasiyordu ki(((bu arada su an 1 yillik cok ciddi bir iliskinin icinde bulundugum sevgilim ariyor))) bu sabah o ruyamda ki kizla birlikte oldum ve oyle uyandim. boyle bir sey YOK :))) oncelikle ben kendime yakistiramiyorum cunku prensibimdir; asla bana duygulari olan duzgun bir kizi aldatmam. hepimiz gibi ben de capkinlik yaptim elbette ama damara gore serbet;) neyse ruyadan ozet verecek olursak kizi anlaymaya gerek yok keza tipten ziyade herkesin ilahı zaten. ben bir sure dusundum bu konu hakkinda; benim son vardigim kani su: muhtemelen hayatimiza girmis olan kizlarin fiziksel ve ruhsal(kisilik) yonden "ah surasida soyle olsa..." dedigimiz, birbirleriyle ve bilinc altina sizacak kadar sagda solda gormus oldugumuz bayanlarla harmanlanmis, hayal gucumuzde tasarladigimiz(PC toplar gibi) hali. nedeni herkes gibi daha once boyle bir seyi gormedim gorsem ya kesin elde eder burada olmazdim yada elde etmek icin 3. dunya savasini bile cikarirdim ki zerzeleyi buradan bile hissederdiniz ... ise gec kalmak uzere olmasaydim cizecektim. yuzu de git gide siliniyor aklimdan onceden de oldugu gibi ama seninde soyledigin gibi olma ihtimalinden korkmuyor da degilim, neticede varsaylim ki taktim bu ruyadakini bulmak ugruna su anki iliskimi bitirdim() sonucta senin boyuta ulasmadim yani kisilik younuden tanimadim. ne kadar yanlis ve kotu de olsa kiyas yapinca ki biri gercek digeri ruya, ustune bir de yasayan onca insan var neyse gelelim duygusuna; boyle bir sey YOOOOK, ama sonunda bir kontrol altina aldim ruyami anlik da olsa ve o mustehcen anda ki bilirsiniz hicbir zaman o son doruk nokta yasanmaz bir sey olur ve uyanirsiniz ben bilerek durdum ve yuzunun onune dusmus olan o saci kendi ellerimle gozlerim unutursa ellerim unutmasin diye olabildigince yuzune dokunup oksayarak kaldirdim ve yuzune bakarak, beynima kazimaya calisarak uyandim.... o yuzu, teni, bakisi, saclarinin rengi, ipeksiligi, fizigi, mimikleri, her anda aldigi o yuzunun beni kendine asik eden halleri dudaklari dudaklarimda, aklimda, bedenimde, ellerimde hala. ben bir psikologa, saglam bir psikologa hipnoz uygulattirip sebebini olayin ne oldugunu vs. ogrenmeye calisacagim. aksi olamaz, bu bu sekilde olamaz. birincisi bana yakismaz, ikincisi sevgilim dedigim kadina yapilmaz, ucuncusu ve en onemlisi bu iki ayri dunyada hic yasanmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fe860 -- 20 Mart 2011; 13:48:06 >

• Eğer sen bu kızı gerçekte görürsen, Bil ki o kızda sana aşık(Tıpa tıp benzemek şartı ile). Rüyanda ona içini aç, Kendisini sevdiğini söyle.

Aynı olay bendede oldu ama farklı bir şekilde.

Bir okulda m€/!¥€ diye bir kız vardı. Ben onu görünce etraf dağıldı ve tek biz kaldık. Sonra utanma ile karışık mide bulantısı oldu. Tam ö/#u§ecektikki uyandım. Bunun üstünden 6 ay geçti o kızı gerçekte buldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.