Şimdi Ara

RÜYAMDAKİ KIZA AŞIK OLDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
8.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle herkeze merhaba dun gece ruyamda çok garip olaylar gördüm ve yaşadım rüyanın sonunda bi kız vardı inanılmaz bişiydi gözleri büyük dudakları kırmızı kahgulleri vardı saçını at kuyruğu yapmıştı, otobus gibi bi yerdeydim kafası yere dönükdü bişiyler dedi ne diyorsun sen diyip çenesinden tutup kendime doru çevirdim o anda şimşekler çaktı bişiyler konuştu alamadım o an çalan şarkı serdar ortaçın 2009 albumundeki iki gözüm şarkısı çalıodu ve o şarkı çaldığında aklıma o geliyor. beni takmaz bir tavrı vardı çok ama çok hoştu aşık oldum sora annem geldi oğlum haydi okula dedi ruya bitti ve yuzumu yıkayana kadar etkisindeydim sağa sola bakıyordum. benim sizden isteğim ne yapabilirim moralim çok bozuk hani birine aşık olursunuz ya duşunursunuz içiniz tuhaf olur miden bulanır ama bişiyin yoktur işte o kızı duşununce öyle oluyorum lutfen yardım

edit: konu da yazımı cümleleirimi beğenmemişler değiştirdim ayrıca bu anlattıklarımın hepsi doru demiyeceğim çünkü yalan bişey konuşmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu-soydas -- 28 Mayıs 2009; 19:15:40 >

• o kız karşına çıkarmıs bide ne güzel olur
  • bu bir işaret..
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.kvncymn

o kız karşına çıkarmıs bide ne güzel olur

İŞALLAH
  • Rüyanda çok garip rüyalar gördün. Hmm...
  • 1-2 gün sonra geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lahkesis

1-2 gün sonra geçer

kanca yok yaa öle deilmiş bend eöle sandım. annemi boğasım geldi o uyandırdı yoksa isim adres alıcaktım:) mesela bi düşünmeye başladım bi baktım yazılı kağıdı boş 20 dakkam geçmiş ne düşünmüşüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumdan birine aşık oldum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum bende aşığım biliyormusun aşık olduğum kişiyi düşünmekten işimde başarılı olamıyacağımı anladım ve istifamı verdim zaten onlarda çok düşünceli olduğumu söylüyorlardı ne yapacağımı bilemiyorum benim durumum birde biraz daha farklı offf keşke sadece benim olsa dua etmekten başka şansım yok sanırım

birde benim akıl sağlığım pek iyi yönde ilerlemiyor ya inşallah biran önce iyleşirimde işime gücüme bakarım kendi kendime gülmeye başladım o derece ilaçlarıma tekrar başladım hayallerimi kontrol edemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 28 Mayıs 2009; 15:30:57 >
  • bende rüyamda bazen aşk değilde çok felaket işler yaptığımı görüyorum ilginç fanteziler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

bende rüyamda bazen aşk değilde çok felaket işler yaptığımı görüyorum ilginç fanteziler

gibi diyince başka şeyler anlıyorum kanca
  • aynı olay 5-6 yıl önce benimde başıma geldi. 3-4 gece üstü üste aynı rüyanın devamını gördüm. kızla gezip tozuyoruz, daldan dala zıplıyoruz falan tek tavsiyem dolu tüfekle yatmaman olacaktır
  • ss varmı_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

aynı olay 5-6 yıl önce benimde başıma geldi. 3-4 gece üstü üste aynı rüyanın devamını gördüm. kızla gezip tozuyoruz, daldan dala zıplıyoruz falan tek tavsiyem dolu tüfekle yatmaman olacaktır

ya müdür işallah geçmez dotosunu çizecem:D sora verecem nete aranıyor:D dolu tufeklik bişi görmedim yaa
  • SS İSTERÜK
  • quote:

Orjinalden alıntı: aRsiz.

ss varmı_?

yok be ajan çizecem:D böle kahguleri vardı gerisini saçını toplamış gözleri büyüktü siyahtı içinde kayboldum dudakları kırmızıydı başka da bişi görmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DsgnrYgt

oha deme kardeş doğru , banada olmuştu
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejavu-soydas

öncelikle herkeze merhaba dun gece ruyamda çok garip ruyalar gördüm sonunda bi kız vardı bişiler konuştuk böle o kıza rüyamda ilk görüşte aşık oldum serdar ortaçın son albumundeki iki gözüm şarkısı çalıodu boyna o şarkı duyunca o aklıma gelio ne yapam onu nasıl bulurum off böle hani aşık olursunuz içiniz bi tuhaf olur ya duşününce öle oluyo yaa.....

icraat oldumu peki rüyanda?
  • hayır hayııııarrrrrrrğğ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cortland Andrus -- 28 Mayıs 2009; 15:39:33 >
  • Banada oluyor bazen. Uyandığımda etkisinde oluyorum hala. Küçük yaşlarda, rüyamda Çizgi Film karakterini görüp aşık olduğumu ve uyandığımda bile etkisinde olduğumu hatırlarım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.