Arkadaslar konu soyle; daha ucuz ve daha hizli diye internet servis saglayicisini degistirdim. Oncesinde sikinti yoktu. Fotografdaki sema seklinde baglantim var. Kullandigim programda 2 farkli kullanici hesabinin biriyle giris yapamiyorum. Baglantiyi modemden kesip, telefondan wifi paylasimi ile yaptigimda. sorunsuz kullanabiliyorum. Bana gore variyant, kullandigim hesaplar farkli portlar kullaniyor ve 1 tanesinin portu modem ve/veya iss`den kapali veya yasakli. Veya konu hakkinda bilgisi olabilecek arkadaslarin farkli varyantlari varmidir? |
RV6699 Gpon Optik Modem
-
-
Peki media player yerine bilgisayardan aynı adrese girmeyi denediniz mi? Örneğin PowerShell üzerinden o ip adresine ait 8080 port numarasına ping atabiliyor musunuz?
Alıntı
metni:Test-NetConnection "ip_address" -p "port_number" şeklinde. Veya linux falan kullanıyorsanız nmap, netcat benzeri bir araçla da olur.
Alıntı
metni:nc -vz "domain_name" "port_number" Alıntı
metni:nmap -p "port_number" "domain_name" Eğer sonuç başarısızsa tavsiyem ISP'nizle konuşun. Görünüşe göre 8080 numaralı bağlantı noktasına (porta) giden TCP bağlantılarını yasaklamışlar.
edit: komutları yazarkan tırnak işaretlerini kullanmadan yazmalısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ldskool -- 4 Ocak 2022; 14:38:8 >
-
Tesekkurler ilginiz icin,
ISS dinamik ip ler icin bu ( tcp/25; tcp/445; tcp/135-139; udp/135-139; tcp/21; tcp/23; tcp/69; udp/69; tcp/80; tcp/8080; tcp/161; udp/161; tcp/254; tcp/255, tcp/7547, tcp/58000, tcp/9090) genellikle kullanilan portlari kapatmis (ya kullanicilarin yada ulusal guvenlik icin) Statik ip alanlar icin bu kapali portlari aciyorlarmis. Yani fast food restoranlarinda +4,95 e daha buyuk boy istermisiniz demek gibi birsey oldu.
Sorunu statik ip yi aylik ucrete degil ederek cozdum. Tekrar tesekkur ederim, zamninizi caldigim icin
-
Rica ederim estağfurullah. Sorununuzun çözüldüğüne sevindim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X