Şimdi Ara

RWATCH R5 SMARTWATCH İNCELEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

RWATCH markasının R5 modelini aldım. 10-15 gündür kullanıyorum. Ebay dan aldım. yol parasıyla beraber 45 USD ye geldi.
    Ebay da aldığım link aşağıda. Ama satıcı malı bitirmiş :)
    http://www.ebay.com/itm/371245342672

Resimler aşağıda.

Saat, Samsung Gear 2 replikası olarak yapılmış arkadaşlar. Dış detaylarda en ufak ayrıntısına kadar Gear 2 yi kopyalamışlar. Dikkatli bakmazsanız dışarıdan farkı anlamak imkansız.
    Malzeme kalitesi genelde iyi. Kordon, metal ve plastik kısımlar ortalamanın üzerinde bir kaliteye sahip.
    Ben İphone (4s) , Android (Samsung Galaxy Grand Prime) ve Blackberry (Bold 9800) de denedim. Her üç telefona da sorunsuz bağlandı. Tabi en iyi performansı Android telefonda gösterdiğini söyleyebilirim. Telefonun kamerasına bağlanarak resim çekmek dahil satıcının belirttiği bütün özellikleri Android bir telefonla kullanmak mümkün.
    Saatin üreticisinin önerdiği yazılımı Google Play de Rwatch https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rwatch yada Smartwatch adıyla bulabilirsiniz. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bt.smartwatch. Androidler için en uygun yazılım bu.
    İphone ile kullanabilmek için en iyi yazılım ise "Mediatek Smartdevice" isimli yazılımdır. Saatin hepsi olmasa da birçok özelliğini bu yazılımla kullanmak mümkün. Sanırım u8 ve u10 gibi diğer model saatler de iphone da bu programla daha iyi çalışacaklardır. Blackberry için yazılmış bir yazılıma ise malesef rastlayamadım.

Saatte bir adet dijital ve bir adet analog olmak üzere 2 arayüz mevcut. Resimlerde her iki arayüzü görebilirsiniz. Dokunmatik hassasiyeti oldukça iyi. Diğer menüleri U8 ve U10 saatleriyle aynı. Yanlız bunda barometre (basın ölçer) ve altimetre(yükseklik ölçer) yok. Onlarda olmayan "uyku monitörü" özelliği var. uyurken ne kadar kaliteli uyuduğunuzu ölçüyor. Tabi multi alarm, adımsayar, kronometre, anti kayıp, telefonu bul gibi özellikleri de mevcut. Dil seçenekleri arasında Türkçe de mevcut. Pili, telefonla bağlıyken 2 gün, sadece saat olarak (bluetooth kapalı olarak) kullanırsanız 5 gün kadar gidiyor. 90 dakikada full şarz oluyor.

EDİT: ALMAYIN BU SALAK SAATLERİ ARKADAŞLAR. 2 AY OLMADAN BOZULDU. ALACAKSANIZ ADAM BİBİ BİR PEBBLE ALIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdirectix -- 30 Nisan 2015; 8:29:15 >

• Güzel bir inceleme olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nabız ölçer bulunuyor mu ?..

ebay dan alınır mı ?

60 euro yada r6 gördüm r6 bi üst modelimidir + ları varmıdır ? 10 euro verip iyisini alırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkdnztfk22 -- 12 Nisan 2015; 20:16:40 >
  • gkdnztfk22 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Bu saatte nabız ölçme özelliği mevcut değil.
    Ebay dan alınır tabi ama 30-35 gün beklersiniz. Gümrükte takılma ve gümrük vergisi çıkma ihtimali olabilir.
    R6 modelini ben de gördüm. Özellikleri aynı hiçbir farkları yok ama R6 çok büyük ve hantal yapıda bir model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdirectix -- 30 Nisan 2015; 8:29:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdirectix

Merhaba
    Bu saatte nabız ölçme özelliği mevcut değil.
    Ebay dan alınır tabi ama 30-35 gün beklersiniz. Gümrükte takılma ve gümrük vergisi çıkma ihtimali olabilir.
    R6 modelini ben de gördüm. Özellikleri aynı hiçbir farkları yok ama R6 çok büyük ve hantal yapıda bir model. R5 ise Samsung Gear2 nin aynısı. Çok klas duruyor.

75 euroyu gecınce takılmıyor.. Bende r5 veya mi band arasında kaldım..

Sızce zf6+ps3+mi veya r5

z3+mi..

G3+ lg lifeband.. Tasarımı cok hos.

• gkdnztfk22 G kullanıcısına yanıt
    Bence Pebble Stell...Ama 200 USD.....
  • o benı asar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gearbestten 40dolara gümüş rengini aldım bakalım ne zaman gelecek..

• Arkadaşlar, konuyu açan benim ama benden tavsiye SAKIN BU SALAK SAATİ ALMAYIN.
    1 aydan biraz daha fazla kullandım arızalandı. Açılmıyor. Ebay da aldığım kişi kısaca "beni ilgilendirmez" dedi.
    RWatch, No.1, U8, U10 hepsi aynı b.k
    Eğer gerçekten bir akılı saat istiyorsanız 100 Doları gözden çıkarıp bir Pebble alın.
    Ben aldım çok memnunum. Pebble mükemmel bir saat. Youtube ta videoları var açın bakın.
    Benden uyarması
  • smart watch s 71 nasıl, kullanan varmı
  • karakorsansakal K kullanıcısına yanıt
    s 71 de aynı b.k kardeş. kafalarına göre bir sürü isim vermiş çekik gözlüler.
    hepsi adi merdiven altı üretim. Verdiğiniz paraya yazık.
  • Gearbestten aldım 17 günde geldi an itibariyle bütün fonksiyonlar çalışıyor bakalım ilerleyen dönemde bir sıkıntı yaşayacak mıyız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper bir inceleme olmuş
  • güzel bir iceleme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.