Arkadaşlar rx 460 2 gb versiyonunu almayı düşünüyorum ancak 2 gb ile bu kart kaç sene gider?
Not: yüksek grakfiklerte oyunları oynamak gibi bir takıntım yok Low ayarda sabit fps olsun yeter diyenlerdenim.
alipaşa
kullanıcısına yanıt
Full HD ve altı çözünürlükte ekran kartının dayandığı kadar götürür.Net bir rakam söylemek zor.Benim 2 sene önce aldığım 2 kartta pert oldu.Oc vb. yapmadan standart kullandığım ve sistemim güzel olduğu halde.
quote:
Orijinalden alıntı: ydagli42
Full HD ve altı çözünürlükte ekran kartının dayandığı kadar götürür.Net bir rakam söylemek zor.Benim 2 sene önce aldığım 2 kartta pert oldu.Oc vb. yapmadan standart kullandığım ve sistemim güzel olduğu halde.
hangi kartları kullanmıştınız ki ?
alipaşa
kullanıcısına yanıt
Sapphire Hd 7950 Flex:garantisi biter bitmez fanları durdu.Servisi aradım garanti dolduğu için bakmıyoruz dediler.Bende Çin'den fan getirip taktım.1 yıl daha dayandı sonra görüntü vermeyi kesti. Sapphire R9 290 Tri-x Oc:Bununda garantisi biter bitmez sıcaklık sorunu baş gösterdi.Kart 90 dereceden altına inmedi oyunlarda.En sonunda fanından ses gelmeye başladı.Sonra pert.Görüntü vermiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme